nasıl bir burun (resimlı)

haydi kızlarrr :( en azından burnu benim gibi olan birileridemi yok yada estetik olan birileri yada bu konuyu iyi bilen birileri :)
kiimse yokmuuu

Canım burnu küçültmesini çok azda kavisli olmasını iste bence çok yakışır hem abartısız çok daha doğal ve güzel durur zaten çok abartmasını isteme yüzüne gidicek bi burun olmasını ve sana yakışmasını doğal durmasını istediğini söyle oda zaten mutlaka doğal görünümlü küçük bi burun yapıcaktır şimdiden hayırlı olsun :)

Canım burnu küçültmesini çok azda kavisli olmasını iste bence çok yakışır hem abartısız çok daha doğal ve güzel durur zaten çok abartmasını isteme yüzüne gidicek bi burun olmasını ve sana yakışmasını doğal durmasını istediğini söyle oda zaten mutlaka doğal görünümlü küçük bi burun yapıcaktır şimdiden hayırlı olsun :)

teşekkür ederim canım benim burnum resimde anlaşılıyormu bilmiyorum ama aslında büyük kemikli iri bir burun değil hafif kemerli ince uzun ve sivri

önden sıkıntım pek olmadığı için profil düzelirken önden bozulurmu diye endişem var

ama dediğin gibi ben ucunun sivriliğini ve uzunluğunu hiç sevmiyorum kemer düzelsin biraz kavis verilsin ,ucu küçültülüp biraz kaldırılsın ama asla yayvan ve sivri bir burun istemiyorum yuvarlak hatlı bir burun olsun demek istiyorum

ama dr bundan ne anlar acaba

teşekkür ederim canım benim burnum resimde anlaşılıyormu bilmiyorum ama aslında büyük kemikli iri bir burun değil hafif kemerli ince uzun ve sivri

önden sıkıntım pek olmadığı için profil düzelirken önden bozulurmu diye endişem var

ama dediğin gibi ben ucunun sivriliğini ve uzunluğunu hiç sevmiyorum kemer düzelsin biraz kavis verilsin ,ucu küçültülüp biraz kaldırılsın ama asla yayvan ve sivri bir burun istemiyorum yuvarlak hatlı bir burun olsun demek istiyorum

ama dr bundan ne anlar acaba

Canım benim merak etme doktor ne demek istediğini anlıcaktır boşunamı doktor olmuş zaten oda sana demek istediğin şeyi tarif eder zannediyorum

Ucunu toparlayıp yayvanlaştıracak sanırım. Çok sivri biraz da kemerini törpüler.

Canım benim merak etme doktor ne demek istediğini anlıcaktır boşunamı doktor olmuş zaten oda sana demek istediğin şeyi tarif eder zannediyorum

teşekkür ederim kızlar bugun 2de randevum onda bile nasıl heycan yaptım anlatamam

bide bişey sorucam sonuçta burnumu bundan daha geniş bi hale gelmez dimi yada daha iri bir burun olmaz dimi

bazı arkadaşlarda gördüm işte burnum dahada iri olmuş daha yayılmış gibi yorumlar bu olabilirmi

ben ameliyat olalı 20 gün oldu Ankara da Muhittin ESKi ye oldum. Ben hocadan burnumun yüzüme uygun doğal bir yapıda olmasını istedim, onun fikirleri doğrultusunda ameliyatımı oldum şu an çok mutluyum

işte burayı cok gezdiğim için biçok arkadaşdan fikir aldım yorum okudum dr size bırakıyorum demeye korkuyorum kafasına göre yapıp burnumu mahvetmiş diyen cok yorum okudum belki araştırmasam bu kadar tırsmazdım

bu arada seninde gözün aydın canım cok sevindim senin adına
inşallah bende atlatırım ve memnunum cok memnunum diye yorumlar yaparım :52:

erdinç ak yada Necdet uçar düşünüyorum

bakalım ramazandan sonra olmam lazım ama korkularım cok kendimi iyi ,fade etmem lazım offf offf

Cnm seni dinliyolar ama kendi bildiklerini yapiyolar o yuzden yorma kendini...ben 4 ameliyati oldum bakalim yarin alci alincak bu sefer umutluyum not: sakin veli aslana yaptirma:)adam basarisiz amrliyat basina para aliyo olmali beni 2 yilda 3 kere ameliyat etti...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

erdinç beyde karar kıldım inşallah pişman olmam 4 ameliyat diyince tırstım bi ana ama veli beyse cok normal yorumların cogu insanı tedirgin ediyor bide sert bi insanmış en nefret ettiğim dr tipi zaten :) inşallah bu kez gönlünce olur canım :16:

Back
X