- Konu Sahibi ades_ballibadem
merhaba kızlar dr nasıl bir burun istemeliyim yada bana nasıl bir burun gider yarın görüşmem var kendimi iyi ifade etmeliyim
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haydi kızlarrren azından burnu benim gibi olan birileridemi yok yada estetik olan birileri yada bu konuyu iyi bilen birileri :)
kiimse yokmuuu
Pardon ben sonuncuya bakmisim :) kime olmayi dusunuyosn
Canım burnu küçültmesini çok azda kavisli olmasını iste bence çok yakışır hem abartısız çok daha doğal ve güzel durur zaten çok abartmasını isteme yüzüne gidicek bi burun olmasını ve sana yakışmasını doğal durmasını istediğini söyle oda zaten mutlaka doğal görünümlü küçük bi burun yapıcaktır şimdiden hayırlı olsun :)
teşekkür ederim canım benim burnum resimde anlaşılıyormu bilmiyorum ama aslında büyük kemikli iri bir burun değil hafif kemerli ince uzun ve sivri
önden sıkıntım pek olmadığı için profil düzelirken önden bozulurmu diye endişem var
ama dediğin gibi ben ucunun sivriliğini ve uzunluğunu hiç sevmiyorum kemer düzelsin biraz kavis verilsin ,ucu küçültülüp biraz kaldırılsın ama asla yayvan ve sivri bir burun istemiyorum yuvarlak hatlı bir burun olsun demek istiyorum
ama dr bundan ne anlar acaba
Ucunu toparlayıp yayvanlaştıracak sanırım. Çok sivri biraz da kemerini törpüler.
Canım benim merak etme doktor ne demek istediğini anlıcaktır boşunamı doktor olmuş zaten oda sana demek istediğin şeyi tarif eder zannediyorum
ben ameliyat olalı 20 gün oldu Ankara da Muhittin ESKi ye oldum. Ben hocadan burnumun yüzüme uygun doğal bir yapıda olmasını istedim, onun fikirleri doğrultusunda ameliyatımı oldum şu an çok mutluyum
erdinç ak yada Necdet uçar düşünüyorum
bakalım ramazandan sonra olmam lazım ama korkularım cok kendimi iyi ,fade etmem lazım offf offf