Nasil bir burun yakisir bana....?

Mert77

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2013
55
0
16
35
Bursa
Arkadaslar.....
Burnumu yaptiriyorum yakin zaman icinde. Biraz fikir edinmis icin sizin tecrübelerinize ve bilginize ihtiyacim var! Resim yükliyecegim buraya ve nasil bir burun yüzüme gider tam olarak bilmiyorum. Sizce nasil bir burun yakisir bu yüze....hihi
Simülasyon yapabilen varsa aranizda inanin acayip sevinecegim....
Jaaa bu arada dudak ve burun mesafesi simdiden yeterince var....cok büyüsün istemem, yakismaz YANi.
Buyrun , hepinize simdiden tskler....Eki Görüntüle 876331

canımmm ben fikirlerimi daha önceden sana söylemiştim o yüzden başka arkadaşlarımızın fikirlerini de alman çok daha iyi olacaktır. hadi hayırlısı canım. emre bey sana en yakışanı yapacağından eminim. sen de bizler gibi güzel buruna sahip olacaksın inşallah. öpüyorum seni tatlım

Simülasyon ne demek yardımcı olurmusunuz bana?

Burnun çok kötü değil ben elimden geldiğince şöyle bir şey yaptım.Düz burun sırtlarını seviyorum.
Sen kavisli seviyorsan bir de öyle deneyelim

Son düzenleme:
Wow...süper olmus...ikincisi daha nazik..ama sanki bende düz burun sirti daha hosuma gidiyor...
Tskler cnm

Aynen canım. Sadece iki kaş arasına kavis verililmesi çok iyi olacaktır. Biraz yüksek kalıyor. Emre bey o kısmı kibarlaştırır merak etme. Kanatlar güzel zaten. Burun ucunu da ayarında kaldırdı mı mükemmel bir burun olur:))

Son düzenleme:
Alttaki ikinci coook harika bir burun ben kendime de öyle bir burun istiyorum yaptirdim ama bakalimmmm

İkincinin ilkinden farkı göz arasını biraz daha incelttim.Normalde çok yüksek.sanırım o çok farketti.
Senin de istediğin gibi olur inşallah canım

Aynen canım, zaten ikincisinde kaş arasını baya incelttim,yüksekti çünkü, o çok farkettirdi.

Aynen canım, zaten ikincisinde kaş arasını baya incelttim,yüksekti çünkü, o çok farkettirdi.

evet o kısım burunu bayağı kibarlaştırıyor :) ellerine sağlık..işte kimilerinde iki kaş arası kalın oluyor bakışları bile sert gösteriyor. gözleri ön plana çıkartan kısım orası olsa gerek :))

Evet haklısın, az önce kendi fotomda da denedim gerçekten ifadeyi çok etkliyor.Denendi onaylandı yani :)
Daha önce hiç farketmemiştim.

akşam resminizi şoplayıp atarım buraya

Burnumda nefes alma sorunu var iç tarafta burun kemiğim egriymiş, burnumu da biraz düzeltilmek istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum buraya foto eklemeyi bilmiyorum mail adresinizi özelden bana yazarsanız oraya yan resim atayim bana da bu arkadaşa yaptığınız gibi bir çalışma yapar mısınız? Tşkle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…