Arkadaslar.....
Burnumu yaptiriyorum yakin zaman icinde. Biraz fikir edinmis icin sizin tecrübelerinize ve bilginize ihtiyacim var! Resim yükliyecegim buraya ve nasil bir burun yüzüme gider tam olarak bilmiyorum. Sizce nasil bir burun yakisir bu yüze....hihi
Simülasyon yapabilen varsa aranizda inanin acayip sevinecegim....
Jaaa bu arada dudak ve burun mesafesi simdiden yeterince var....cok büyüsün istemem, yakismaz YANi.
Buyrun , hepinize simdiden tskler....Eki Görüntüle 876331
Burnun çok kötü değil ben elimden geldiğince şöyle bir şey yaptım.Düz burun sırtlarını seviyorum.
Sen kavisli seviyorsan bir de öyle deneyelim
Eki Görüntüle 876488 Eki Görüntüle 876493
Burnun çok kötü değil ben elimden geldiğince şöyle bir şey yaptım.Düz burun sırtlarını seviyorum.
Wow...süper olmus...ikincisi daha nazik..ama sanki bende düz burun sirti daha hosuma gidiyor...
Tskler cnm
Alttaki ikinci coook harika bir burun ben kendime de öyle bir burun istiyorum yaptirdim ama bakalimmmm
Aynen canım. Sadece iki kaş arasına kavis verililmesi çok iyi olacaktır. Biraz yüksek kalıyor. Emre bey o kısmı kibarlaştırır merak etme. Kanatlar güzel zaten. Burun ucunu da ayarında kaldırdı mı mükemmel bir burun olur:))
Aynen canım, zaten ikincisinde kaş arasını baya incelttim,yüksekti çünkü, o çok farkettirdi.
evet o kısım burunu bayağı kibarlaştırıyor :) ellerine sağlık..işte kimilerinde iki kaş arası kalın oluyor bakışları bile sert gösteriyor. gözleri ön plana çıkartan kısım orası olsa gerek :))
akşam resminizi şoplayıp atarım buraya
İkincinin ilkinden farkı göz arasını biraz daha incelttim.Normalde çok yüksek.sanırım o çok farketti.
Senin de istediğin gibi olur inşallah canım
Gönder yapayım canım benim.
Zaten işyerinde sıkıldım, hiç çalışasım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?