Nasil bir burun yakisir bana....?

Ucu sivri olmasin
Kavisi asiri durmasin
Abarti kuculmesin ama bu sekilde de kalmasin
Cok hafif burun ucu yuvarlansin
Derim :)

kızlarrrr bende düşünyrm ama korkuyorum eskisi gbi nefes alamazsam filan dye... devlette olan var mı ücretler çok pahalı ya

kızlarrrr bende düşünyrm ama korkuyorum eskisi gbi nefes alamazsam filan dye... devlette olan var mı ücretler çok pahalı ya

Ben ilk ameliyatımı devlette olmuştum ve sonuçta burnum çökme yapmıştı.burda önemli olan doktorunu bulman. Araştır öle karar ver.ben de uygun olsun diye devlette oldum revizyonla daha pahalıya geldi:) şuan 1 senem doldu ve sonuç ortada.albümüm var belki fikir olur senin içinde...

Bütcen nedir bilmiorum ama devlette olsun 200/300 e olsun deyip sonra eyvah deme.. Çok çok nadir memnun olan devlette olupta.. Biraz birikim yap ama memnun kalacağın bir dr a yaptır.. Bu arada gerçektende istanbulda çok pahalı yaaa.. Şehirin ismi yetiyor valla fiyatların uçması için :)

ıst da olmam ya :) samsun yada sıvasta olmak ıstyrm . samsun arastrma bıle 2.200 dedı ozelde 5.000 fılandır sanırım suan o kadar butce ayıramam.. bıde psman olurmuyum nefes problemı yasar mıyım..hc blmyrm.. burnum gayet buyuk kavıslı :):)

25 msj olmadı sanrm göremıyrm ben tam da bılemıyorum sıteyı :S hayırlısı ya ama çok ıstıyorummmm

Merhaba kizlar. Bende burnumu yapdirdim guzel olmus genel de. Amma bir tek iki qas ve goz aramda cukur cok az. Ve yeniden orayi torpuletdirmeyi dusunuyorum amma yine morluk, yine sislik off :,(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…