- 30 Eylül 2010
- 351
- 16
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burnumda nefes alma sorunu var iç tarafta burun kemiğim egriymiş, burnumu da biraz düzeltilmek istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum buraya foto eklemeyi bilmiyorum mail adresinizi özelden bana yazarsanız oraya yan resim atayim bana da bu arkadaşa yaptığınız gibi bir çalışma yapar mısınız? Tşkle
İnsallah olur alcim cikiyor yarin bakaliiim:)))
o zaman foto bekliyoruz bak, ihmal etme.inşallah çok güzel sonuçlanır
Atcam atcam da çok korkuyorum kotu olacak diye ben birde öyle tasarim yaptirmadim şöyle olsun boyle olsun demedim gittim oldum. Umarim iyi olmuştur :))
ben olmadığım için yorum yapamam ama gözlemlediğim kadarıyla bu biraz sabır işi.yani ilk çok kötü görünebiliyor, şişiyor, şekilden şekile giriyor ama zamanla oturuyormuş zaten.
Ne kadar güzel olsa da bir de alışma süreci var.25-30 sene aynı burunla yaşayıp bir anda tüm ifadenin değişmesi kolay alışılacak birşey değil.
Ben de bir doktorla görüşmüştüm, bir talebim olmadı, doktor baktı filan işte şunu yaparız şurayı düzeltiriz dedi.Karışmadım ben.
Bana kalırsa düz sırtlı ama minnacık burunları seviyorum ama photoshopta bir kaç deneme yaptım bu şekilde inanılmaz kötü oldu.Yakışmaz yani çok belli.E bunda ısrar etmek de büyük hata olur.
Velhasıl kelam canım benim, doktoruna güveniyorsan çok müdahale etme.
Burnun çok kötü değil ben elimden geldiğince şöyle bir şey yaptım.Düz burun sırtlarını seviyorum.
Sen kavisli seviyorsan bir de öyle deneyelim
Eki Görüntüle 876488 Eki Görüntüle 876493
Ayy çok sağol caniiimm öyle yaptim bende sunu yapariz şöyle ederiz dedi doktorum ve benim İs arkadasomin burnu yokmuş düşmüş bozulmuş burnunu ayni doktor yapmisti süper gözüküyor dedim yapar bu adam.. Sen ne zaman olmali dusunuyorsuun?
buruna nasıl shop yaptın :S ?
bence de yapar yani.Hasarlı burnu toparlayabiliyorsa seninkini çok rahat yapar.Şimdiki burnunun fotosunu koysana ya merak ettim.
Biz sürpriz bir şekilde evlenmeye karar verdik canım ya, burna ayıracak tek kuruşum yok maalesef..vazgeçmek zorunda kaldım.
Fotosop yapiyorum , Kim isterse Foto yollasin, yapip yüklerim...zevkli oluyor gercekten !