Nasil bir burun yakisir bana....?

ay yaparım valla, işim gücüm yok.Elimden geldiğince...
vakit geçirmiş olurum ben de birazz

Burnumda nefes alma sorunu var iç tarafta burun kemiğim egriymiş, burnumu da biraz düzeltilmek istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum buraya foto eklemeyi bilmiyorum mail adresinizi özelden bana yazarsanız oraya yan resim atayim bana da bu arkadaşa yaptığınız gibi bir çalışma yapar mısınız? Tşkle

Aynı sorunlar bende de var canım, bazen çok heves ediyorum yaptırayım diye...buradaki arkadaşların estetikli fotolarına bakarken geçiyo hevesim, ben yaptırmış gibi oluyorum :) çok güzel burunlar var
fridakahrol@hotmail.com

gönder balım gönder :)

Atcam atcam da çok korkuyorum kotu olacak diye ben birde öyle tasarim yaptirmadim şöyle olsun boyle olsun demedim gittim oldum. Umarim iyi olmuştur :))

ben olmadığım için yorum yapamam ama gözlemlediğim kadarıyla bu biraz sabır işi.yani ilk çok kötü görünebiliyor, şişiyor, şekilden şekile giriyor ama zamanla oturuyormuş zaten.
Ne kadar güzel olsa da bir de alışma süreci var.25-30 sene aynı burunla yaşayıp bir anda tüm ifadenin değişmesi kolay alışılacak birşey değil.
Ben de bir doktorla görüşmüştüm, bir talebim olmadı, doktor baktı filan işte şunu yaparız şurayı düzeltiriz dedi.Karışmadım ben.
Bana kalırsa düz sırtlı ama minnacık burunları seviyorum ama photoshopta bir kaç deneme yaptım bu şekilde inanılmaz kötü oldu.Yakışmaz yani çok belli.E bunda ısrar etmek de büyük hata olur.
Velhasıl kelam canım benim, doktoruna güveniyorsan çok müdahale etme.

ben olmadığım için yorum yapamam ama gözlemlediğim kadarıyla bu biraz sabır işi.yani ilk çok kötü görünebiliyor, şişiyor, şekilden şekile giriyor ama zamanla oturuyormuş zaten.
Ne kadar güzel olsa da bir de alışma süreci var.25-30 sene aynı burunla yaşayıp bir anda tüm ifadenin değişmesi kolay alışılacak birşey değil.
Ben de bir doktorla görüşmüştüm, bir talebim olmadı, doktor baktı filan işte şunu yaparız şurayı düzeltiriz dedi.Karışmadım ben.
Bana kalırsa düz sırtlı ama minnacık burunları seviyorum ama photoshopta bir kaç deneme yaptım bu şekilde inanılmaz kötü oldu.Yakışmaz yani çok belli.E bunda ısrar etmek de büyük hata olur.
Velhasıl kelam canım benim, doktoruna güveniyorsan çok müdahale etme.

Ayy çok sağol caniiimm öyle yaptim bende sunu yapariz şöyle ederiz dedi doktorum ve benim İs arkadasomin burnu yokmuş düşmüş bozulmuş burnunu ayni doktor yapmisti süper gözüküyor dedim yapar bu adam.. Sen ne zaman olmali dusunuyorsuun?

Ayy çok sağol caniiimm öyle yaptim bende sunu yapariz şöyle ederiz dedi doktorum ve benim İs arkadasomin burnu yokmuş düşmüş bozulmuş burnunu ayni doktor yapmisti süper gözüküyor dedim yapar bu adam.. Sen ne zaman olmali dusunuyorsuun?

bence de yapar yani.Hasarlı burnu toparlayabiliyorsa seninkini çok rahat yapar.Şimdiki burnunun fotosunu koysana ya merak ettim.
Biz sürpriz bir şekilde evlenmeye karar verdik canım ya, burna ayıracak tek kuruşum yok maalesef..vazgeçmek zorunda kaldım.

bence de yapar yani.Hasarlı burnu toparlayabiliyorsa seninkini çok rahat yapar.Şimdiki burnunun fotosunu koysana ya merak ettim.
Biz sürpriz bir şekilde evlenmeye karar verdik canım ya, burna ayıracak tek kuruşum yok maalesef..vazgeçmek zorunda kaldım.

Oooo tebrik ederim hayirli olsun. Olur koyayim tabiki. Ama bugün alcim cikti bantlar duruyor onlarda ciksin koyayim :))

photoshop benim konum yettim bilen bilir fotolarla oynamak benim hastalığım deneyip atıyorum buraya resim

$1.webp$2.webp$3.webp

Back
X