nasıl bir cahilliktir bu, aileni bırakıp bi erkeğin peşine gitmek...

Stres nedeni bir durum ama o kadar üzülecek, evliliğe pişman ettirecek bir durum değil. Arkadaş çevrem değişecek diye evliliğinizi sorguluyorsanız bence siz evliliğinizi bir masaya yatırın.

Gurbete giden çok insan var. Sürekli ailelerimizin yanıbaşında olacağız diye bir şey yok. yeni arkadaşlar edinirsiniz, yeni bir çevre kurarsınız. Hayatınıza yeni bir yön verirsiniz, bu sizin elinizde.

Evlendikten sonra siz ayrı bir aile oluyorsunuz. Herhangi bir durumda önceliğiniz eşiniz ve çocuklarınız olmalı. Çünkü o artık "hayat arkadaşınız".

Ben eşimi sevdiketen sonra, evliliğimizde sıkıntılar olmadıktan sonra, eşim neredeyse hayat oradadır bana göre.

sanirim bu konuda pek yapabilecegin.bisi yok evlenmissin.bitmis.. artik keske biri beni uyarsaydi demen hicbirseyi degistirmicek buyuzden de herseyi böyle kabul etmelisn tabi esini seviyorsan ve mutluysaniz bu sorun olmamali bnce. belki birgun ailenize yakin bi yere tasinirsiniz ama herseyin.bi zamani var..

Son düzenleme:
sanirim bu konuda pek yapabilecegin.bisi yok evlenmissin.bitmis.. artik keske biri beni uyarsaydi demen hicbirseyi degistirmicek buyuzden de herseyi böyle kabul etmelin tabi esini seviyor ve mutluysaniz bu sorun olmamali bnce. belki birgun ailenize yakin bi yere tasinirsiniz ama herseyin.bi zamani var..

gitmek zorundamısınızki ailesiyel anlaşmamı yaptınız önceden..ne kadarda iyi olsa birarada olunca mutlaka sorun oluyor,birde küçük şehire gidicekseniz,istanbuldan sonra zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…