eşimi seviyorum, sevildiğime de inanıyorum ama daha 9 ay oldu evleneli şuan istanbuldayz ikimizde işimzden dolayı. ama seneye eşimin memleketine yerleşmeyi düşünüyoruz. evlenmeden önce konuşuldu tabi bu konu ama ozamn bu kadar zor olacağınız tahmin etmemiştim. şuan bnm ailemde istanbulda değil ama bi çok akrabam ve arkadaşşım var burda. onlar bana nefes alma yeri gibi oluyor bazen eşimin ailesinden sıkıldığımda... eşimin de bi çok akrabası burda. ama eğer eşimin memleketine gidersek bnm bir allahın kulu olmayacak sığınacağım.
keşke biri bana bu zorluktan bahsetseydi. gel yapma zor olur deseydi. hiiiiiç tahmin edemezdm bu kdar zor olacağını. eşimi çok seviyorum ama herşey sevgi değilmiş, tek çiçekle bahar gelmezmiş. k.valaidem ve bir de eltim var onların da bana karşı hiç kırıcı hareketleri olmadı şimdiye kadar ama işte neticede k.k ve elti. sürekli birlikte olalım istiyorlar tek sıkıntm bu onalrla ilgili.
şuan öle pişmanım ki böyle gurbet evliliğini kabul etttiğim için anlatamammmmm
bak canım şuan evliliğinin başındasın,hayatında.
gurbete gittiğinde zamanla alışacaksın emin ol.
ilk başlarda çok zor olacak mutlaka,
ama çocuğun olduğunda belki istanbulda yaşamadığın için sevineceksin bile..
bende evlendiğimde istanbuldaydım,birsüre sonra başka bir şehire taşındık.
başlarda bunalıma girdim,ki istanbulda da yanımda ailem yoktu.
istanbuldan vazgeçmek çok zor gelmişti.
şimdi çok alıştım buraya.
2 çocuğum var ve çok güzel şartlarda ve daha rahat büyütüyorum.
küçük şehirlerde yaşamak maddi manevi daha kolay inan..
eşimi seviyorum, sevildiğime de inanıyorum ama daha 9 ay oldu evleneli şuan istanbuldayz ikimizde işimzden dolayı. ama seneye eşimin memleketine yerleşmeyi düşünüyoruz. evlenmeden önce konuşuldu tabi bu konu ama ozamn bu kadar zor olacağınız tahmin etmemiştim. şuan bnm ailemde istanbulda değil ama bi çok akrabam ve arkadaşşım var burda. onlar bana nefes alma yeri gibi oluyor bazen eşimin ailesinden sıkıldığımda... eşimin de bi çok akrabası burda. ama eğer eşimin memleketine gidersek bnm bir allahın kulu olmayacak sığınacağım.
keşke biri bana bu zorluktan bahsetseydi. gel yapma zor olur deseydi. hiiiiiç tahmin edemezdm bu kdar zor olacağını. eşimi çok seviyorum ama herşey sevgi değilmiş, tek çiçekle bahar gelmezmiş. k.valaidem ve bir de eltim var onların da bana karşı hiç kırıcı hareketleri olmadı şimdiye kadar ama işte neticede k.k ve elti. sürekli birlikte olalım istiyorlar tek sıkıntm bu onalrla ilgili.
şuan öle pişmanım ki böyle gurbet evliliğini kabul etttiğim için anlatamammmmm
bende gurbetteyim ama şimdiki aklım olsa asla böyle bir şey yapmazdım
yaşadıklarımı anlatsam roman olur
ailesinden uzak olacak ama eşinin ailesiyle yakın olacak bunu demek istiyor
uzaktayken iyi geçinenler yakınlaştıkça ilişkileri kötü gidiyor
onu kabullenemiyor sanırım
Bende gurbetteyim, ama kimseler yok yanimizda.
Ne esimin ailesi ne de benim ailem.
Boylede zor oluyor ama turkiyeye dondugumuzde ayni kosullarda yasayalim diye sinava calisiyorum:))
Yoksa biliyorum bizimde hic huzurumuz kalmayacak.
Kimsenin aslinda bir sey soylemesine gerek yokki evlenmeden oncede.
Olabilecekler ortada degil mi zaten?
Ne kadar iyi olsada kk yada eltin kendi yalniz hissedeceksin yanlarinda.
Rabbim simdiden kolaylik versin.
arkadaşlar sorun ekmek parası değil biizm ikimiznde çok iyi işi var. nereye istersek oraya gidebiliriz. cahillik dediğim şey de bu kadar zor olacağını bilmiyordum, bu konuda cahillik etmişim. kimsede uyarmadı gözümü açmadı...ayrıca eltimde kayınvalidem de şuan burdalar. onlar zorunlu olarak memleketlerine tayin isticekler. bizde onlar oraya gittiği için gideceğiz
ahh gülüm eşimin şehrinde hiçbir akrabam arkadaşım yok on aydır nasıl zorlanıyorum bir ben bir Allah bilir. beni nasıl uyardılar gurbet zorr gurbet böyle söyle seviyorum yaaa amaannn ne olacak. hadi bakalım şu aklımla geçmişe döneyim kesinlikle gelirmiyim buraya.... eşimi çok seviyorum gene onunla evlenirdim ama kendi şehrimde.. bukadar mesafe çok geldi bana
arkadaşlar sorun ekmek parası değil biizm ikimiznde çok iyi işi var. nereye istersek oraya gidebiliriz. cahillik dediğim şey de bu kadar zor olacağını bilmiyordum, bu konuda cahillik etmişim. kimsede uyarmadı gözümü açmadı...ayrıca eltimde kayınvalidem de şuan burdalar. onlar zorunlu olarak memleketlerine tayin isticekler. bizde onlar oraya gittiği için gideceğiz
iş değişti bana göre. ne alaka onlar gidiyo diye sizin gitmeniz. eşiniz ana kuzusumu yoksa onun olmadığı yerde yaşayamam mantığındamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?