- 3 Kasım 2010
- 391
- 198
- 323
- Konu Sahibi dolunay229
kızlar merhaba, çalıştığım iş yerinde birinden hoşlanıyorum. yeni geldi iş yerine. uzun zaman sonra birinden hoşlandım. o da hoşlanıyor gibi. emin değilim tabi. ilgili davranıyor, mesajlaşmalar da oldu işle ilgili ama sadece. genelde o atıyor. ben bu konularda çok adım atamıyorum istesem de olmuyor. sonuçta tanımıyorum nasıl biridir. sizce ben de işle ilgili bahaneler bulup konuşmaya filan mı çalışmalıyım? yoksa daha temkinli bir şekilde bekleyip uzaktan gözlem mi yapmalıyım?
bir de saçma gelir size belki ama diyelim olumlu şeyler oldu. bir ilişkiye başladık. ilişkiye başlarsam ciddiye dönük olur 30 yaşındayım. (evet hala bu işleri beceremiyorum :/) ama aynı zamanda korkuyorum. burada da okuyoruz evlilik hakkında hiç güzel şeyler duymuyorum. güzel gitmiyor çoğu. evliliğe sıcak bakamıyorum öyle şeyler duyunca.
ne düşünüyorsunuz? hiç bulaşmasam mı bu işlere bilemedim.
bir de saçma gelir size belki ama diyelim olumlu şeyler oldu. bir ilişkiye başladık. ilişkiye başlarsam ciddiye dönük olur 30 yaşındayım. (evet hala bu işleri beceremiyorum :/) ama aynı zamanda korkuyorum. burada da okuyoruz evlilik hakkında hiç güzel şeyler duymuyorum. güzel gitmiyor çoğu. evliliğe sıcak bakamıyorum öyle şeyler duyunca.
ne düşünüyorsunuz? hiç bulaşmasam mı bu işlere bilemedim.