nasıl bir çizme almalıyım

elanurkr

ELVİN
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2011
319
0
46
Kocaeli
ayak bilek kemiğim nedeniyle aldığım çizmeler bacağımı çarpık gözteriyor. karar veremedim nasıl bir çizme almam lazım kızlar

Çok dar çizme alırsan bacağına yapışır ve çarpıklık dahada belli olur. Ayağına yapışmayan şu tarz çizmeler tercih edebilirsin tabi cok bolda olmasın:

Deride böle streç gibi yapışan çizme tavsiye etmem çarpıklık için:

Bunlar gibi giyebilirsin:

fikirlerin için sağol canım. bana ilk gönderdiğin foto var ya. ben onu soruyorum kışın yağmurda falan su geçirmez mi. ben o çizmelerden alıcam hoşuma gitti ama sanki deri modellere de bakmam lazım. sen bu işlerden anlıyosun gördüğüm kadarıyla. bi tavsiye daha versen

Canım dışı önemli değil. Eğer içi kalınsa su geçirmez dışı ne olursa olsun. E tabi dışı ıslanır ıslak bi görüntü olur doğal olarak ama su geçirmez. Fakat içi ince ise haliyle su geçirir. Ona kendin alıp elinle kalınlığına bakman lazım :)

ayy çok sağol canım çok servindim

konuyu hortlacağım çünkü çizme arayışındayım

su almasın istiyorum sadece bunun için nasıl bir malzeme tercih etmeliyim hanımlar fikri olan var mı?
deri, suni deri, poliüretan vs.
elbette hakiki deri en iyisi fakat onlar da pahalı biraz.
suni deri alsam yağmur geçirir mi dersiniz?

ha birde, bambi nin çizme fiyatları oldukça uygun? kullanan oldu mu aranızda?

Ben de çizme alicaktim karar veremedimm:) dizimin biraz üstünde almak istiyorum taytlarda çok hoş duruyor ama hep kullanabilir miyim bilmiyorumm

ben çok giyiyorum çizmeyi pantolonumun çamur olmasına gıcık olduğum için tavsiye ederim.

Ben bir türlü alışamadım. Halbuki genellikle tayt giyiyorum. Çok da güzel duruyor çizmeler ama alışmışım postallarıma :)

Alanlar fotolarını koysalar da biraz fikir edinsek! Kasım bitiyo, ben hala çizme alamadım kararsızlıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…