nasıl bir emrivakidir bu?

Evde olup olmamaktan ziyade konusmadigim gorumce evime degil 1 ay, 1 saatligine gelemez. İnsanlar nasıl bu kadar yüzsuz gurursuz anlamıyorum. Yengemle konusmasak mümkün değil evinde kalmam, öyle şey mi olur. Senin durumunda ben nasıl tepki versem diye bu kadar uzun düşünmem bile

orası eşinin de evi
ve kızkardeşi gelebilir bence
sadece 1 ay çok uzun misafirlik için

not: eşimin ailesiyle görüşmüyorum. buna rağmen görümcemin ben evde yokken gelebileceğini düşünüyorum çünkü eşimin de evi orası.

Yani simdi esiminde evi orasi ama kadinlar ve erkekler icin evi sahiplenme durumu farkli. Kadinlar icin daha kutsal bir yermis gibi. Ben istemezdim mesela ozel esyalarima ben yokken biri baksin. Belki bakar belki bakmaz. Bence sen derhal evine don.

Öncelikle eşinizi arayıp bu bir aylık ziyaretin nedenini bir öğrenin. Belki sağlık durumu var, belki başka bir şey. Hırsla kalkan zararla oturur. Önce sorun sonra huzursuzluğunuzu dile getirirsiniz.
Tabi biz kadınlar sanki ev bizim evimizmiş gibi davranıyoruz. O evde eşimizinde hakkı var. Benim kardeşimle eşim küs olsa ve kardeşim bende kalmaya gelse ben yok olmaz eşime sorayım falan demem, buyur ederim. Tabi bu huy meselesi. Ben bunu böyle kabul ederim siz başka türlü.
Eve gelemez diyemezsiniz çünkü o ev eşinizin de evi, kalış süresinin uzunluğu ise sanki ortada bir sorun olduğunu düşündürüyor. Önce bu sorunu öğrenin.
Sonrasında boşverin gitsin, hayat kendini üzmeye değmeyecek kadar kısa.

Tamam ev erkeginde evide, erkek mi evi temizliyo, yemegi yapiyo, misafire ikramlarda bulunuyor? Ustelik esi işe gidince gorumceyle bas basa kalicak olanda konu sahibi. Erkege gore ne var, misafir kadini gerer, yorar.

Ben olsam kesinlikle kabul etmezdim.

Yalnız ben sadece sizin evde olmadığınız bi süreçte gelip kalmasıni uygun görmedim. Yoksa küs de olsanız o eşinizin kardeşi elbette gelir kalır.

Arkamdan dedikodu yapan bir şahıstan evime her türlüsünü beklerim ben mesela. Eşinizin attığı mesaj çok sinir bozucuymuş özellikle sonuna "Öptüm.." yazması.

Ara gorumceni bize gelmek istemissin ama ben memeleketteyim x te butun gun calisiyor musait degiliz kusura bakma biz seni musait olunca arar cagiririz de. Ben zaten sana degil kardesimin evine felan geliyorum o varya yeter felan derse x gunduzleri calisiyor takdir edersin ki ben yokken birinin evde yanliz kalmasi beni rahatsiz eder ben donunce seni arar cagiririm de.

Donuncede ne ara ne cagir tabiki.

Yuzsuz oolana sizde yuzsuz olun. Zaten sizin dedikodunuzu yapmis sizinle konusmayan biri kusse bile kaybedecek birseyiniz yok.

Bence eşinle de aranı bozmamak için orta yolu bulmalısın
Mesela eşini ara de ki 1 ay çok 1 hafta kalsın ben dönmeden gitsin

Eşine dert yanipta adamı bunaltma bence. Ara gorumceni ben evde yokum dönünce seni ararim musait olursan gelirsin de. Ev sahibi yokken evde misafirin ne işi var de bi de kahkaka patlat hala daha yok ben gelecek ne olacak falan derse ciddi bir şekilde hayır gelemezsin de zaten seni kötü biliyomus sıkıntı olmaz yani

Bu eş ailesine küsmeler kocanın kendisinden kaynaklanmıyorsa maalesef böyle sonuçlanıyor. Öyle küs kalmanıza izin vermiyor erkek tarafı. Kötü olmuş gerçekten. Kolaylıklar diliyorum.

bence de eşin yerine görümceni ara, "hangi yüzle geliyorsun dedikodusunu yaptığın insanın evine, üstelik ev sahibi yokken ve bir ay" de. gelmez herhalde, o kadar da yüzsüz değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…