- 24 Şubat 2015
- 786
- 1.528
- 63
- Konu Sahibi bahtiyaryavrum
-
Mersin den geliyorNe var bunda bukadar buyutecek kardesi sonucta.esinizde kizacanizi bildiginden mesajla soylemeyi tercih etmis belliki.kendinizi koyun esinizin yerine bide oyle dusunun,benim anlamadigim 1 aylik misafirlikmi olur.uzaktanmi geliyo
Siz ne zaman dönceksiniz, bence görümcenize mesaj atın, benim dedikodumu yapan birinin ben evde yokken evimde dolaşmasını istemiyorum deyin. Eşiniz tepki verebilir ama buna hakkınız var. eğer çok sinirlenecek bi tipse önce eşinize haber verin sonra görümcenize yazın.
emin olun karıştırır.görümcenizi tanımıyorum ama sizin evinizde sizin dedikodunuzu yapan birinden beklerim. Kesinlikle tavrınızı koyun.eşinize söyleyin önce rahatsızlığınızı ama kavga modunda söylemeyin. Ben istemiyorum gelmesini deyin, onu hala affedemedim. ben yokken evimde olup benim açığımı arayacak olmasını hazmedemiyorum deyin.1 hafta sonra donucem. O kadar sinir oluyorum ki. Evde tek başına kalacak. İnşallah evimi karıştırmaz
Ben yokken buna müsade etmiyorum. Ben gelince istediği kadar kalabilir diye mesaj atardım. Sonrada arardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?