nasıl bir emrivakidir bu?

Ya bu erkekler hep bu arada kalmaktan kütdedenek gidecek bi gün diyeceğim de ; inanın bizim bu kadar tasa ettiğimiz olayları onlar dert görmüyor .

Haklısın , önce onu belirteyim . Konuşmadığın görümcenin özellikle senin olmadığın zamanı seçip gelmesi kadınlar arası taktiksel bir savaş .

Sende mümkünse bir hafta öne al dönüşünü . Onun gelmesini erteleyemiyorsan , yalnız kalmasını ertele .

Ya da ara . Ben şuan memleketteyim . Haftaya beklerim de .

Olmadı , planını bozma . Sen döndüğünde kalan 3 hafta da gösterdiğin umursamaz tavırla son raundu sen al

Bak bu 3. seçenek en makulü . Ama bi çoğumuz uzun vadeli galibiyeti önemsemez ; hemen ortalığı alevlendiririz .

Hangisini yapacak olursan ol ; kendi işini kendin hallet. Eşini araya sokma . Beceremeyip , " ammaa büyüttün ha ! Alt tarafı kardeşim gelecekten " bi tık öteye geçebilen erkek nesli , soyu tükenen pandalarla eş sayıda

Belkide oda agbısını gormek ıstemıs ama sızı gormek ıstemedıgı ıcon sızın olmadıgınız zamanı secmıstır sınucta agbısı gıder kalır sahsrn ben agbıöın esınden nefret ederım yıllardırda gırmem ama o bı yerlere defolup gıdınce agbımı cok özlersem 1 gunlugunede olsa karısının suratını gormeden agbımı gorur gelırım gem agbımı gormus olurum hemde onun suratını gormemıs olurum

sonuna kadar haklısın
bak bende gorumceyım ama gelınımızın evıne o olmadan asla gıtmem ne munasebet ne ısım var
ayıp yanı
cok usturupsuz bı kadınmıs
esınle konus ıstemıyorum cok net senınle kulahları degısırız de
gorumcenı ara gelıcekmıssın ben yetısebılırım dıye kardesın gel demıs ama yetısemeyecegım ben yokkende evımde zaten nasıl kalıcaksın ! kusura bakma baska zamana
yanlıs anlasılma olmus de kapat

esınede bunu soyleyecegını soyle agzınız bır olsun

kızın eşşekliği. sizin olmadığınızı bile bile niye gidiyor?
ben olsam çok rahatsız olurdum etrafı karıştırcak diye düşünürdüm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…