• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl bir ev seçmeliyim?

prettywoman89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
1.628
857
123
Arkadaşlar selamlar 1,5 yaşında bebeğim var, ev sahibimiz evi satacağı için yeni bir ev arıyoruz, İstanbul Avrupa yakasında bir sitede oturuyorduk, ulaşım sıkıntısı vardı, sitenin parkı bahçesi dışında biryere gidemiyorduk ama site olmayan evlerde de cadde üstü yerde çocukla nereye gidebilirim diye düşünerek buraya taşınmıştık. Ben mi çok rahatsız oluyorum bilmiyorum trafikten arabalardan kaldırımda bırakın engelli veya çocuk arabasını bana bile geçecek yer kalmadığını hatırlıyorum, bebekten önce normal bir apartmanda da oturdum. Acaba semt olarak iyi olursa site içi olmasa da bebekle rahat edebilir miyim? Yoksa gene merkeze uzak ulaşım sıkıntısı olsa da siteiçi bir ev mi tercih etmeliyim oğlum biraz büyüdüğü için artık ben de gezmek istiyorum açıkçası bir de çalışma durumum olabilir 2 yaşından sonra kreş düşünüyorum bunun için de merkezi bir konum daha mı iyi olur? Çok soru sordum kusuruma bakmayın :KK54:

baktığınız semtler ve fiyat aralığı verirseniz bence daha çok yardım alabilirsiniz. bana kalırsa illa ki site içi olmasa da çocuğu alıp yürüyerek rahat gidebileceğiniz yakın bir park olursa çok da sorun olmasa gerek -zira site içi de olsa çocuğu tek başına salacak haliniz yok artık kimse tek bırakamıyor çocuğunu diye biliyorum.

Semt olarak Küçükçekmece Halkalı veya Başakşehir olarak düşündüm, eşimin işi ikitellide oraya yakın olduğu için, daha merkezi bir yer de olabilir açıkçası kararsız kaldım, kira olarak 1500 en fazla verebileceğimiz , 2+1 arıyoruz.

Kendi aracınız varsa istediğiniz an bereye isterseniz gidebiliyorsanız hiç kendinizi kısıtlamayın bence. Fakat yoksa şehir içi çocuğunuz büyüdüğünde daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Hem okul açısından hemde çocuğun gün içerisinde ekstra istekleri olacaktır her yere ulaşım daha kolay. Sonuçta bu çocuk hergün sadece parka gitmekle yetinmez.

Back
X