Nasıl bir evlenme teklifi almak istersiniz?

tehna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
128
30
Kliplerde, filmlerde, dizilerde, kitaplarda; görüyoruz, duyuyoruz, okuyoruz. Peki ya siz en çok hangi evlenme teklifini beğendiniz? Nasıl olsun isterdiniz?

Ben özel ama sade, gösterişsiz ama anlamlı olsun isterdim. Mesela bir klipte görmüştüm çocuk ilk tanıştıklarında aralarında bir şakalaşma geçiyor kıza sağ mı sol mu diye soruyor elleri arkada kız sağ diyor ve istediği şeyi bulmuş oluyor. Aradan günler, aylar geçiyor. Çocuk bir gün yine olanların yaşandığı yerde kıza sağ mı sol mu diyor kız yine sağ diyor. Çocuk avcunu açıyor içinde bir tektaş. Kelimelere gerek kalmıyor gözleriyle veriyor cevabını. Her şey öyle anlamlı...

Bu benim çok hoşuma gitmişti tabi anlatınca aynı etkiyi bırakmıyor ama.:KK33:

Ya da klasik bir şekilde herhangi bir zamanda birden önümde diz çöküp ''Benimle evlenir misin?'' dese? Klişe bir teklif öyle zamansız ki şaşırtıyor. Bahsettiğim aslında tamda bu.

Şimdi ben otobüste işe giderken... O'da araba kiralasın üstü açık yada kamyonette olur fark etmezz... otobüs giderken oda arabayla birden yan taraftan bir pankart açsın ve "tatlı kızım benimle evlenmek istermisin diye anons yapsın" hahaha :KK70: çok şey istiyorum dimi bulamam sanırım böyle bir erkek :KK70:

ben böyle soğuk erkekleri seviyorum birdenbire ondan beklenmeyecek hareketler yapmalı :KK70: :KK70:

Yemege götürüp içinden gelenleri söyleyip etsin kafiii ekstra bişi dusunemiyorum ki düz mantık benmki :KK70:

Ben öyle şıkır şıkır bir şey istemem açıkcası:KK12: ikimiz için özel olan bir yerde kimse yokken teklif etsin yeter

Kliplerde, filmlerde, dizilerde, kitaplarda; görüyoruz, duyuyoruz, okuyoruz. Peki ya siz en çok hangi evlenme teklifini beğendiniz? Nasıl olsun isterdiniz?

Ben özel ama sade, gösterişsiz ama anlamlı olsun isterdim. Mesela bir klipte görmüştüm çocuk ilk tanıştıklarında aralarında bir şakalaşma geçiyor kıza sağ mı sol mu diye soruyor elleri arkada kız sağ diyor ve istediği şeyi bulmuş oluyor. Aradan günler, aylar geçiyor. Çocuk bir gün yine olanların yaşandığı yerde kıza sağ mı sol mu diyor kız yine sağ diyor. Çocuk avcunu açıyor içinde bir tektaş. Kelimelere gerek kalmıyor gözleriyle veriyor cevabını. Her şey öyle anlamlı...

Bu benim çok hoşuma gitmişti tabi anlatınca aynı etkiyi bırakmıyor ama.:KK33:

Bundan bahsediyorsun sanırım :KK48:

Ya bir yerde görmüştüm çok hoşuma gitmişti "benimle evlenir misin?olmadı boşanırız" Sanırım yaşımla alakalı aşırı rahat insanlara bayılıyorum

X