Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gayet güzel yorucu sıkıcı mutlu mutsuz huzurlu huzursuz bir hafta geçirdim ama genelinde mutluyum çünkü öğrencilerim cuma günü anneler günümü güllerle kutladı, iyi ki öğretmenim yaw
Nasıl bir hafta oldu emin değilim. Bir sürü güzel gelişme var ama o gelişmelerin hayata geçebilmesi için başka şeylerden vazgeçmek gerekiyor. Sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim. Allak bullak bir ruh hali içindeyim. :44:
diyet yaptım salı 2 haftayı tamamlamış olacağım incelmek zayıflamak çok güzel kendimi çok iyi hissediyorum.
oğlum beni çook yoruyor,bazen bunaltıyor baya ama onu çok seviyorum hep beraber olalım
evlendirmeyecem zati
diş ağrısı,sonrasında dişçi muayenesi vee diş çekimleri geçirdiğim bir haftaydı. artı işyerinde birtakım huzursuzluklar oldu. ilişkimle ilgili. pek iyi bir hafta sayılmazdı yani.:96: