• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl bir hafta geçirdiniz

gayet güzel yorucu sıkıcı mutlu mutsuz huzurlu huzursuz bir hafta geçirdim :D ama genelinde mutluyum çünkü öğrencilerim cuma günü anneler günümü güllerle kutladı, iyi ki öğretmenim yaw :65:

cok guzel bı hafta gecırdım esımle beraber hem aılemın yanındaydım hemde hamıle oldugumu ogrendım:90::16:

cok guzel bı hafta gecırdım esımle beraber hem aılemın yanındaydım hemde hamıle oldugumu ogrendım:90::16:

öncelikle hayırlı olsun canım. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.:nazar::nazar::nazar:

ben de karışık, yorucu, gergin bir hafta geçirdim. saat 1 olsa da bitse diyorum artık:47:

öncelikle hayırlı olsun canım. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.:nazar::nazar::nazar:

ben de karışık, yorucu, gergin bir hafta geçirdim. saat 1 olsa da bitse diyorum artık:47:

tsk ederım canım alllah tüm ısteyenlere yasatsın bu duyguyu ınsallahh:16::emir_bebek:

eh işte ne iyi ne kötüydü:9: ama çok yorgunum bu hafta bugün hemen bitse de eve gidip dinlensem yarın uyusam:52:

Nasıl bir hafta oldu emin değilim. Bir sürü güzel gelişme var ama o gelişmelerin hayata geçebilmesi için başka şeylerden vazgeçmek gerekiyor. Sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim. Allak bullak bir ruh hali içindeyim. :44:

haftamda iki şey vardı
1) diyet
2) velet

diyet yaptım salı 2 haftayı tamamlamış olacağım incelmek zayıflamak çok güzel kendimi çok iyi hissediyorum.
oğlum beni çook yoruyor,bazen bunaltıyor baya ama onu çok seviyorum hep beraber olalım:69:
evlendirmeyecem zati:47:

diş ağrısı,sonrasında dişçi muayenesi vee diş çekimleri geçirdiğim bir haftaydı. artı işyerinde birtakım huzursuzluklar oldu. ilişkimle ilgili. pek iyi bir hafta sayılmazdı yani.:96:

Back
X