- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Insallah ama bi sey yapamiyorum su an cok garipYapılan haksızlığı gururunuza yediremediginiz içindir. Siz de temiz bir sayfa açın, boşverin o kalitesiz insanları da.
Onlara inat mutlu olun..
Kendimi yemek istemiyorun yani magdur oldum diye kendimi kurbanmis gibi gormek istemiyorum.yapacagim seyler var elbette hayata dair planlarim var.lakin onlarin yanina kalmasini hazmedemiyorumgörülen o ki hayatınızdan çıkarmamışsınız
zaten hep böyle olur birileri sefa sürerken diğeri kendini yer işinde evinde ark cevresinde aşkta mutsuz olur sen kendini yedikçe de onlar rahat kafayla çok daha iyi şeyler başarırlar
buna fırsat verme geçmiş gitmiş
Var planlarim ben bos degilim aslinda.iyi bi r isim var bu yedi ayda basardigim seyler var.planlarim var.ama onlari da takip etmekten izlemekten kendimi alikoyamiyorumKendine yeni odak noktaları oluştur. Onları düşündükçe kendine daha çok zarar veriyorsun.
Not: Lütfen nokta, virgül kullan.
Şöyle düşünün , onlar sizi hatırlamıyor belki akıllarına bile gelmiyorsunuz.Ama siz hazmedemiyorum diyip sürekli aynı şeyleri hissediyorsunuz.Değer mi? 7 ay bir yılın yarısı , az bir zaman mı? Neden buna izin veriyorsunuz ki? Değersiz insanlara ayırıcak bir saniyeniz bile olmamalı.Kendimi yemek istemiyorun yani magdur oldum diye kendimi kurbanmis gibi gormek istemiyorum.yapacagim seyler var elbette hayata dair planlarim var.lakin onlarin yanina kalmasini hazmedemiyorum
İlk aşık olduğum kişi bana aslında benden önce senelerce sevdiği bir kız için "onunla yaşadıklarım hayatımın geri kalanında insanlarla yaşayacağımın yarısı bile olamaz" demişti yıllarca bu söz aklımdan çıkmadı ama unuttum biryerde geriye bakınca onunla olsam nasıl olurdu bile demedim çünkü ben yoktum hiç o kız vardı sonra evlenmiş bunlar aşık olduğum çocuğun en yakın arkadaşı demişti hatta o çocuk bana aşık olmuştu tabi bunu kullanmayıp yoluma baktım...Hayat böyle bazen "Mutluluğu sende bulan senindir,ötesi misafir.":)))Benim bir erkek arkadasim vardi.yakin bir de kiz arkadasim.bir zaman sonra bu kiz arkadasimin benim laflarimi insanlara tasiyip arkamdan konustugunu hatta atip tuttugunu ogrendim.erkek arkadasimin bu kadinin pesinden kostugunu da ogrendim.velhasili kelam iliskim bitti ben isimden ayrildim baska bi kurumda basladim vs vs.neredeyse 7 ay oldu.bu imsanlari hayatimdan cikardim.ama sonra bu kadin terfiler etti iyi yerlere geldi...ben bu kadinla komsuyum ve istemsizce takip ediyorum son bir aydir.cumadan pazar a kadar eve gelmiyor mesela acabA benim eski erkek arkadasimla beraber ve onda mi kaliyor diye dusunmekten kendimi alikoyamiyorum.mutlular mi diye dusunmekten kendimi alikoyamiyorum.belki uedigim kaziklarin etkisi aptal yerine koyulmamin etkisi bilmiyorum.baska hic kimseye bakmiyorum mesela benimle tanisnak isteyen gorusmek isteyen insanlar var lakin asla konsantre olamiyorum ya beraberleese diye dusunmekten.kizi bi cuma is cikisi takip etmeyi bile dusundum laki arabayi tanir korktum acikcasi.bi de biri gorurse sapik gibi hos olmaz.mutlu olma ihtimallerini dahi hazmedemiyorum.
Belki tercih edilmemem belki o kadinin alavere dalavereyle onume gecmesi bilmiyorum hazmedemiyorum onume bakamiyorum hanimlar.niye yazdim onu da bilmiyorum belki akil akildan ustundur bi sey soyler biri bi isik yanar bende bilmiyorum
Dogru da yanlarina kar mi kalsinAaaa kız hala onları düşünerek hala sana zarar vermelerine izin veriyorsun farkında mısın?? Takip makip benzin parana yazık.
Katiliyorum lakin burada ben kazik yedim, resmen aptal yerine koyuldum ,iyi niyetim suistimal edildi ...İlk aşık olduğum kişi bana aslında benden önce senelerce sevdiği bir kız için "onunla yaşadıklarım hayatımın geri kalanında insanlarla yaşayacağımın yarısı bile olamaz" demişti yıllarca bu söz aklımdan çıkmadı ama unuttum biryerde geriye bakınca onunla olsam nasıl olurdu bile demedim çünkü ben yoktum hiç o kız vardı sonra evlenmiş bunlar aşık olduğum çocuğun en yakın arkadaşı demişti hatta o çocuk bana aşık olmuştu tabi bunu kullanmayıp yoluma baktım...Hayat böyle bazen "Mutluluğu sende bulan senindir,ötesi misafir.":)))
Aynı şekilde benimde bırakın tencere kapağına layık davransın başka türlüde birşey değişmeyecek zaten kabullenmek zor evet ama yapacak hiçbirşey yok.Katiliyorum lakin burada ben kazik yedim, resmen aptal yerine koyuldum ,iyi niyetim suistimal edildi ...
Eee senin planın ne onu anlamadım.sen ne yapacaksın ki takip filan edipDogru da yanlarina kar mi kalsin
Ogrenmis olacagim.ama takip etmem o kadar da degil.yapamam yani.sizlerden bi fikir gelir belki diye yazdim.bilmiyorum.Eee senin planın ne onu anlamadım.sen ne yapacaksın ki takip filan edip
Haklisin da sindiremiyor insanKadınlık gururu... Hislerin normal ama sana zararı olan hisler. Bu hislerden ne kadar erken kurtulursan hayatta bazi şeyleri o kadar az kaçırmış olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?