Kendimi övmek? Yaptığım yorumun neresinde kendimi övmek var? Esleri kiyasladim . Kaldi ki ovedebilirim istersem.O anki egom ve ruh halim ne isterse o yani

Tanımadığınız bir insanın hayat tarzı hakkında yorum yapmak sizce de yersiz ve fazla iddalı bir durum degil mi?

kendimi ovup ovmemek benim tercihim ama övmedim siz oyle anlamak istemissiniz. Dikkatinizi cekmis gibi davranmiyorsunuz, benim taaa bilmemne zaman söylediğim birseyden alakasiz bir bağlantı kurup laf soktugunuzu zannediyorsunuz . Isterseniz tekrar bakin yazdığınıza. Beni tanımıyorsunuz,esimi de. Suriyeli birisini calistirmak ile bir insanin evinde sürekli bir bakici olmasindan hoslanmamanin, sosyeteyle kiyaslamakla ne alakasi var?Cok ucuz paralara 1500 lira gibi bakıcı tutanlarda var sonucta,ve gayette kelli felli kodomanlarda yapiyor bunu.Ben kendimi cok onemsemiyorum ama siz beni ve yorumlarimi fazla onemsemis olmalisiniz ki,benim bir başkasının konusunda yazdigimi alintilayarak cevap yaziyorsunuz. Bence yorumumda ilginc birseyde yok nesi ilginc geldi?neyi ima etmeye çalıştığınızı anlıyorum ama tanımadığım birine kendimi ispatliyacak degilim,zira rizkimi veren Allah,kullar konusuyor işte böyle. Demekki reelde tanısanız nelerimi inceleyeceksiniz :) ilginizi cekicek. Ben baska biseyden bahsediyordum diyorum ki benim esim hoslanmaz oyle evde surekli birisinin olmasindan,eve temizlikci gelcek diye yine mızmızlanıyor ama herkesin hayati baska
Cocuga benim bakmami ister demek istiyorum konuya istinaden,siz sizin esiniz suriyeli kadin bulmustu ucuz calisiyor diye diyorsunuz. Bunun para ve sosyeteyle bi alakasi yok.Size duymak istediklerinizi soyleyim,evet esim kendine bana ve evimize her turlu parayi harcar ayni zamanda luksumuze de ama surekli uyanik, paragoz yarim yamalak is yapip giden ,esimin bilgisayarlarının tozunu bile almadan giden kadinlara para yedirmekten bıktığı icin, ucuza çalışan birisini buldu ,hoş o kadinla da yollarimizi ayirdik. Evet simdi kendimi övmüş oldum