nasıl anlatsam nereden başlasam bilemiyorum,
o kadar çok birbiriyle bağlantılı konular kii en başını bile bulamıyorum...
görümcemmm,, ben ona emitasyon diyorum...
neden mi?
eşimle evlendik... iş nedeniyle başka şehre yerleştik, orada 1 yıllığına eşyalı kiralık daire tuttuk, 1 yılın sonunda tayin isteyip eşimin memleketine yerleştik. o arada görümce nişanlandı, benim de eşyalarım yok, onun da,, aynı anda ev düzmeye başladık, ama o da ne? benim aldığım herşeyin aynısını o da almaya başladı, mobilyalar, perdeler, tv, beyaz eşyalar, tabak takımı, tencere takımı, aklınıza ne gelirse...resmen kopya bir ev oluşturdu kendine.. tabi ben de bir yere kadar patladım ve eşime sitem ettimeyvahedigeldismile bunun üzerine eşim benim haberim yokken kardeşine mesaj atar, televizyonun bari aynısını alma der,ohaoldumsmile sonra olanlar olur...
gerideki 4 görümce birleşip, sen benim kardeşimi kıskanıyorsun, mutluluğunu istemiyorsun diyerek bana demediklerini bırakmadılar..
derken aradan 2 yıl kadar zaman geçti, biz bu süre zarfında hala görümcemle konuşmuyoruz. ben hamile kaldım , hamile olduğumu da kimseye duyurmadım, ama malesef kii, bebeğimi kaybettim, benim bebeğimi kaybettiğimi öğrenen görümcem çok çok sevinir, adeta dans edercesine, oohh iyiki de düşürmüş, bir de utanmadan hamile kalmış der, aradan 4 ay sonra ben yine hamile kaldım, benim hamile olduğumu öğrenen görümcem , inşallah doğuramaz, çatlar kalır, vs.. gibi sözler söyleyerek öfkelenir.
bunlarıysa bana doğumdan sonra bebeğime bakmaya yardımcı olmaya gelen eşimin yeğeni anlattıı, eşim o gece yeğenini yalan söylüyorsun diye evden kovdu
ortalık yine karıştı, herkes alev e yani eşimin yeğenine tavır aldı, görümcemi savundu herkes. Kesinlikle yalan söylüyor alev , uyduruyor dediler, beni ikna ettiler,
ve şimdi sonuuçç!!
alevle görücem barışmış ve kanka halindeler
klava:
kim doğru söylüyor çıldıracam
klava:
siz birisi size iftira atarsa o kişiyle hiçbişey olmamış gibi yola devam edebilir misiniz?
yoksa alevin anlattığı bütün o şeyler doğru muydu?
lanet görümcem ölmüş bebeğimin arkasından gerçekten sevinmişmiydi?
vee dünya güzeli kızım için hamile kaldığımı öğrendiğinde, inşalah doğuramaz, karnında kalır çatlar demiş olabilir mi??
ooofff çıldıracaaaammmm:gitme: