Nasıl Bir Oyunun İçindeyim Allah'ım!!!

canım benimki estetik de yaptırdı :)) senin göğüslerin ne güzelmiş diyip duruyordu sonra aynı ölçüde göğsümüz oldu ameliyattan sonra :)) aldığı kıyafetleri felan saymıyorum zaten

canım benimki estetik de yaptırdı :)) senin göğüslerin ne güzelmiş diyip duruyordu sonra aynı ölçüde göğsümüz oldu ameliyattan sonra :)) aldığı kıyafetleri felan saymıyorum zaten

ay kabus gibiiiakannehir takintili biriymis hemde fazlasiylaaaaaaaaaakannehir

Alev doğru bile söylese laf taşımış.Senin lafını da ona taşır aleve güvenme.Sonradan gidip kanka olması da ilginç.Kısacası ikisine de güvenme alevin kouşmasına bile izin verme resmi ol arkadaşım .Öyle resmi ol ki sana dedikodu yapma cesareti bile göstremesinler.Dedikodu olayları daha kötüye sürüklüyor.

bir de utanmadan hamile kalmış mı demiş görümcen? niye utanacakmışsın ki? kocandan hamile kalmışsın

bence boşver ne halleri varsa görsünler
alevle de görümcenle de arandaki mesafeyi koru
ikisine de güvenilmez

önce geçmişten alıntı yaparak başlamak istedim, gelişmeleri paylaşmak için, bundan bir ay öncesinde facebook a üye oldum, gezerken öylesine lalenin sayfasına girdim( görümcemin), kaçak olarak, bir de ne gördümalsanaalsanasmile meğerse yeğen alevle görümce lale 4-5 ay öncesinden barışmışlar hatta kanka olmuşlar, ne sohbetler ediyorlar ne sohbetler, ve bize en ufak bir şey söylemediler barıştıklarına dair.

ben o gece sinirden uyuyamadım, bizi yine aptal yerine koydular dedim.içim içimi yedi,

vee nisan da alevin düğünü var, bizi daha doğrusu eşimi birkaç kez davet ettiler, eşim bana sen git ben gitmem diyor, dünse ablasına telefon açmış tabak takımını ben alıvereyim demiş, ben de karşı çıkmadım, yeğeni sonuçta

kısacası barışmaya uğraşıyor alev hanım, düğününe gitsem mi kararsızım, yapan yaptığından utansın deyip gideyim diyor bir tarafım, ooff napsam??akannehir

mrb arkadaşlar konuya nerden gireceğim sorunumu nasıl anlatacağım bilmiyorum ama bir yerden başlamam gerek umarım sıkıntımı en doğru şekilde ifade edebilirim
nişanlıyım deli gibi seviyorum onu.hayatta hiçbirşeyden emin olmadığım kadarda eminim onun da beni öyle sevdiğinden.çokta güveniyorum allaha şükür güvenimi sarsacak hiçbirşey yapmadı ama ben neden böyleyim bilmiyorum.onu benden daha güzel olduğunu düşündüğüm hiçkimseyle tanıştırmak istemiyorum. nişanlım yanımdayken atıyorum yolda gezerken karsıdan çok güzel alımlı bir bayan bize doğru geldiğinde kendimi çok tedirgin hissediyorum.hemen baska bir yöne bakıyorum bunu hangi psikolojiyle neden yaptığımı bilemiyorum anlatamıyorum.bu anlattıklarıma bakarak senin özgüven sorunun var diyeceksiniz.aslına bakarsan haklı olabilirsiniz çünkü babam tarafından hep dışlanarak büyüdüm,bu hala içimde bir yara ve bazı noktalarda kendime güvenimin gittiğini düşünürüm bu konular yüzünden.fakat şöyle bişeyde var nişanlımın işyerinde çok güzel bir kız var iş sebebiyle günde bi saat kadar yalnız çalışmak zorundalar kız evli o kızdan hiç kıskanmıyorum.içimde hiç tuhaf bir his oluşmuyor.fakat yine aynı işyerinde reklam departmanında çalışan bir bayan var bekar nişanlımla çok samimi falanda değiller ama yine bilemediğim bir sebeple o kızın varlığından rahatsızlık duyuyorum.bu aralar kendimi anlayamıyorum.nişanlıma bu sıkıntımı anlatmadım fakat çok defalar yersiz kıskançlıklarım olmuştur yada haklı olarak bile olsa konuyu saldırganca bir kavgaya cevirmişliğim.sizden ricam beni aydınlatmanız neler yapabilrim bu duygulardan kurtulmak için? ayrıca bide su var yarın bir gün evlenicem ve nişanlımın akrabalrının kimsenin beni kıskanç huysuz biri olarak tanımasını istemiyorum.yol yakınken çözüm bulmam lazım bu garip hislerime bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Yanlış anlaşılmada olur, kötü niyette olur hiç farketmez.Bana kalırsa sizin tutumunuz bu gidişatı değiştirebilir.
Bence siz 4 görümceniz- yeğenler- eşinizin akrabaları etrafında dönen o hayattan zihninizi kurtarın..
Bırak herkes ne söylerse ne yaparsa yapsın...
Hiç bir lafın peşine düşmeyin bana kalırsa kim ne söylerse söylesin..
"Allah herkesi ıslah etsin " deyin geçin.
Kimseyi düzeltemeyiz bu hayatta kendimizden başka.
Eğer o çevreden birileri Sizin o taraftan gelen sözleri çok önemsediğinizi, can kulağı ile dinlediğinizi anladıysa "o bunu dedi, bu bunu dedi, şöyle yaptı- böyle yaptı" gibi laflar bitmek bilmez.
Siz durulursanız, Sizin huzurunuz onlardan gelecek söz ve davranışlara bağlı olmazsa ancak anlarlar ki Size zarar veremez üzemez kimse.
Eşinizle onların sohbetine dahi girmeyin hatta. Kendi sosyal çevrenizle ilgilenin.
Bir konu olursa uzak bir ahpabınızdan bahsediliyormuşçasına serin durun.
Eşiniz, Siz birlikte hoşlandığınız şekilde vakit geçirin ki huzurlu olun buda dışarıya yansıyacaktır emin olun.

canım giyim kuşamı bırak benim görümce benim bölümüme kadar okudu sırf aynı mesleği yapmak için yüzüne söyleyincede kötü olan ben oldum takma kafanı eşimede söylediğimde evet seni taklit etmeye çalışıyor ama kötü niyeti yok canım ! SENİ ÖRNEK ALIYORDUR OLDU ADI sende o kızın ismi neydi işte yeğenmidir nedir onunlada görüşme görümcenlede fazla samimi olma salla gitsin

kendine dikkat et bence 1 değil 2 değil tam 4 görümce amanın korktum yani:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…