Nasıl bir taktik uygulasam?

Yüzük falan takmıyo ama öyle duydum bugün yanından geçerkende bi kızla oturuyodu ben onu ablası sanıyodum ama bitanem dedi sanki :85:

ilk adım falan atma bence kaçan kovalanır bu bir gerçektir ve karşı tarafın bir ilgisi varsa yüksek oranda işe yarar he kovalamazsa bırak yenileri gelsin

Bütün gün bana bakıyor dünde markette karşılaştık bana şaka falan yapmaya çalıştı ama NİŞANLIymış Bu erkekleri anlamak çok zor aşka tövbe ettim artık :85:

Aşka tövbe edeceğine, gidip yaklaşmadığın için Tanrıya şükret. Herkesin diline düşerdin. İlk okuduğumda aklıma gelmedi değil, o abisi de sana onun yerine kendi telefonunu vermiş olmasın? Neyse dünyadaki tüm erkekler nişanlı değil, biri olmazsa diğeri.

Kızlar yeni şeyler öğrendim nişanlı değilmiş ama o kız sanırım sevgilisi...Abisi dediğim kişide arkadaşıymış ve o evli benimle ilgileniyor olamaz yani zaten abi diyorum.
Geçen gün ben bankaya gitmek için yola çıktım oda dükkanın kapısının önünde oturuyodu arkamı bi döndüm oda montunu giymiş minibüs geldi ve bindim sonra bi baktım oda bindi ben en arkaya oturdum parayıda ona uzattım vermesi için verdi ve yanıma oturdu para üstü içinde beni kaldırmadı kendi kalktı aldı ve bu parayı vermem falan dedi bütün yol boyunca beraber gittik o bana ben ona gülümsedik..bu sabahta para üstü vermek için elime dokundu ve ellerin buz gibi olmuş dedi.Bende keşke ısıtabilsen dedim tabi içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…