Nasıl bir taktik uygulasam?

BosnakGuzeli

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
930
1
296
İzmir
Selam merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var yardım ederseniz sevinirim..Şu anda birinden çok hoşlanıyorum.O esnaf 2 dükkan yanımızda çalışıyor ben geçen haftaya kadar çalışmıyordum onuda bu arada gördüm çok efendi bir çocuğa benziyor çok hoşlandım abiside anlamış olacakki bana kardeşinin numarasını verdi ama ben aramadım ilk adımı ben atmamak için..neyse şimdi birbirimize yakınız ben ona bakıyorum o bana bakıyor ama adım atmıyor.Bugünde abisi beni gördü sen burdamı çalışıyosun dedi bende evet komşu olduk artık dedim ben seni görmedim valla hiç dedi ama x söyledi bana burda çalıştığını dedi bende kim dedim kardeşim dedi.Abisi hoşlandığımı anladı galiba =) Yani öyle yalnız arkadaşları benim eski erkek arkadaşımı tanıyor biz ayrılalı 2 yıl oluyor ama belki ondan aklında soru işaretleri vardır diye düşünüyorum.Ne yapacağımı bilmiyorum kaçan kovalanır taktiğimi uygulasam yada ben mi ilk adımı atsam ama rezil olmakta var arkadaşlarına söylerse lütfen bana bi akıl verin.onu seviyorum ne yapayım bakmayımmı?

bence oda senden hoşlanıyor hal ve harektlernden bahstdginden anladgım kadarıyla :) abisinden numarasını vermesini o istemiş bile olabilirr) ilk adımı senden bekliyordur , ama sen yinede bekle oda istiyorsa zaten dayanamayıp gelir konuşur mutlaka cnm .)

Her iki tarafta birbirine karşı birşeyler hissediyorsa zamanla zaten istemesende olur bazı şeyler o yüzden acele etme zamana bırak.

Abisi her geçişinde selam veriyor gülümsüyor bende geçerken abisine gülümsedim ama yandanda bana baktığını gördüm aslında onada selam veririmde utanıyorum :26: kızlar lütfen herkes bişeyler yazsın...

İnşallah öyledir canım bekliyorum bakalım =)

Abisi zaten girişimlerde bulunmuş senin bir adım atmana gerek yok bence
Kaçan kovalanır taktiği çok mantıklı.Yap bunu

Selam verirken ikisine birmi versem,ona bakmayayımmı genelde onu görmek için kapının önüne çıkıyorum oda orda oluyo öyle görebiliyorum ama gözlerimi kaçırıyorum hemen veya o kaçırıyo..

Aman canım ilk adımı atan sen oluran değersizleşirsin söyleyim.
Madem bakışmalar var gelir konuşur illa ki senle.hem ne diye sen kendini sıkıntıya sokacaksın ki bekle o gelsin çabalasın senin için.hem bu bakışmalar cilveleşmeler ilişkinin en tatlı zamanları biraz uzun olsun daha iyi:98:

Kesinlikle sen arama,seni tanımayı gerçekten istiyorsa o arayacaktır.... kendince yaptığı her hareketi yorumlama derim... erkeklerde mantık düz ya gerçekten görüşmek ister arar ya da aramaz.

Okuyup geçmeyin bişeyler yazın lütfen !

Canim bende birinden hoslaniyorum, ve nasil gösterecegimi bilmiyorum, o yüzden sana yardimci olamiyacagim..
ama anlattiklarina göre o çoçuk da senden hoslaniyor, yksa bakislarina cvp vermezdi, yani hiç bakmazdi, bence sen bekle, o ilk adim ondan gelsin, sen ilk adimi atarsan "ilk sen geldin konustun "olursun, sonra baya bii dalga geçer seninle, ilk adimi sen attin diye... erkekler iste!!
bosver sen agirdan al bence.. blki ilerki günlerde abisi yine gelip bseyler filan der, onunla ilgili sana....

cnm bencede bekle bıraz bakısmalar her zaman ıyıdır tadını cıkar eger senden hoslanıyosa dayanamaz gelır bıraz sabır
ıns hersey gonlune gore olur :))

valla canım ben olsam senin yerinde ilk adımı atmam şahsen.sen belli baya bi hoşlanıyorsun bu çocuktan umarım kalbine göre biridir.ama bırak ilk adımı o atsın eger senden hakikaten cok hoslanmıssa zaten yapar.

Bak canım benim şu yaşıma geldim ve çoook -normal romantik değil- erkek cinsinden arkadaşım oldu. Kimisi kız arkadaşlarını baş tacı yaptı, kimisi de geyik. Ama gördüm ki, erkekleri mum etmenin yolu süründürmekten geçiyor. Ne kadar sürünürse o kadar bağlanıyorlar. Baksana en romantik, en acı dolu aşk şarkıları erkekler tarafından yazılmış. Yalnızz dikkat etmen gereken şey, demir elinin üzerine kadife eldiven giyeceksin ki adam hayalarına tekme yemiş gibi kıvransın tabiri caizse. Kedi sever gibi tatlı tatlı yola getireceksin. Ne kadar kıvrandırırsan o kadar kıymetli olursun. Yani demem o ki, o delikanlının aşkından ölsen bile sen arama. Kapişş kuşum??

arkadaşlarında dediği gibi kaçan kovalanır canım ilk adımı o atsın

Çok teşekkür ederim kızlar =) kaçan kovalanır doğru söylüyosunuz ama anladı heralde sevdiğimi artık dükkanın önünden geçerken bile gözleri beni arıyo Allah'ım nolur olsunn yaaa Aşığım aşıkk

Bütün gün bana bakıyor dünde markette karşılaştık bana şaka falan yapmaya çalıştı ama NİŞANLIymış Bu erkekleri anlamak çok zor aşka tövbe ettim artık :85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…