- 1 Ağustos 2021
- 413
- 518
- 33
- Konu Sahibi boslukboslukbosluk
Merhaba. Derdimi anlatmadan önce önceki konumun linkini vereyim. Anlatacaklarım bununla ilgili. Lütfen az da olsa okuyun.
www.kadinlarkulubu.com
Geçen gün abim babamın üzerinden 5000 tl para çekmiş. Benim de tepem attı artık. Mesajla bayaa bir saydırdım kendisine ve eşine. Eşi yani yengem dün mesajları görmüş. Bana bayaa söylendi. Neler dediğinden bahsedeyim biraz. “ Seni ve ablanı kardeş bilmiştim yazıklar olsun” “ Ev satıldığında siz hak almasaydınız biz ev alcaktık hak aldınız bakalım mutlu olabilcek misiniz” “Memur oldunuz havalandınız önceden paranız yoktu” “ Sanki bize ne verdiniz” (Çok para vermiştik) “Benim çocuğuma bir şey almayın sizin hediyenizi eve sokmam” bunun gibi bir ton şey. Ben de “sen abimin mesajlarını okuyamazsın okuyorsan da bize ağzına geleni söyleyemezsin, böyle düşünüyoruz çeki düzen ver madem kendine. Bıktık artık” dedim başka da bir şey demedim.
Şimdi gidip anneme anlatır kendi açısından. Biz aileden ayrı yaşıyoruz. Annem telefonda bir ton sayar döker. Belki evlatlıktan reddeder. Biricik gelinini üzdük ya! Oysa onları oğlundan ve gelininden kurtarmayı amaçlamıştık, daha da borca batmasınlar istedik.
Çok dertliyim çoook.
Nasıl bir tavır takınmam gerektiğini bilmiyorum aileme, abime, yengeme karşı. Ama güçlü görünmek istiyorum. Bana öyle tavsiyeler verin ki kavgaya girmeden güçlü olduğumu, ezilmediğimi hissettireyim. Teşekkür ediyorum şimdiden.
Haklı mıyım? Yanlış mı düşünüyorum?
Merhabalar, iyi geceler. Ailevi bir sorun hakkında soracaklarım var. Yazı uzun olabilir. Şimdiden uyarayım. :-) Öncelikle ailevi şeyleri pek dile getirmem ama geçen burada bir üye benimkine benzer (aslında çok benzemiyor, andırıyor diyelim) bir soru sordu. Ona güzel cevaplar, tavsiyeler geldi...

Şimdi gidip anneme anlatır kendi açısından. Biz aileden ayrı yaşıyoruz. Annem telefonda bir ton sayar döker. Belki evlatlıktan reddeder. Biricik gelinini üzdük ya! Oysa onları oğlundan ve gelininden kurtarmayı amaçlamıştık, daha da borca batmasınlar istedik.
Çok dertliyim çoook.