- 3 Eylül 2018
- 9.149
- 48.685
- 548
Merhaba, direkt konuya giriyorum. Eşlerimizin arkadaş olmasından dolayı bi arkadaş grubumuz var. Bazılarıyla daha samimiyim bazılarıyla arada görüşüyorum. Şimdi bu arada görüştüklerimden biri geçen sene bana gelmişti bu arkadaşın 1 yaşında çocuğu var ve kadın çok rahattı çocuk ağlıyor düşüyor yazık çocuk helak oldu neyse sesimi çıkartmadım evimde misafir bu görüşmeden az zaman sonra başkasının evinde toplanıldı baya kalabalık kadın orda da öyle. Yaşı benden küçük buarada. Ben bu kalabalıkta kadına çok rahatsın çocuğa bakmıyorsun falan demişim ( demişimdir ne çektiysem dilimi tutamamaktan çektim ama herkesin yüzüne söylerim yani o arkadaş grubunda kimseye gidip şu şöyle demedim) demişim diyorum çünkü ben bu olayın bu kadar büyüdüğünü dün öğrendim. Yani X kişisi bana bir senedir dargınmış bunu bir senedir ben hariç herkesle konuşmuş 1 senedir dedikodum dönüyor yani. Ama bana karşı da iyi yani bu zamana kadar. Şimdi sorum şu. Evet hatalı olabilirim ve karşımdakini kırdıysam özür dilemeyi de bilirim sadece keşke bana gelip söyleseydi. Ben bu durumu başka bir arkadaştan öğrendim. X sana gelip konuşacak ilk ondan duymuş gibi yap dedi. Şimdi X'e neden her yerde konuşmak yerine bana söylemedin desem nerden duydun diyecek bana söyleyeni de satmak istemiyorum ama bu konuyu da dile getirmek istiyorum. Bilmiyorum anlatabildim mi?
zorunlu güncelleme: arkadaşlar ben zaten söylediğim şeyin kırıcı olduğunun farkındayım oh iyi dedim demiyorum. Benim anlamadığım olaylar birincisi hakkında hiç konuşmadığım birini de olaya dahil edip onun anneliğine de laf ett demesi, ikincisi 1 sene yani insan gelip komuşmaz mı hadi bana gelemedin bari başkalarına bu kadar çok anlatma, üçüncüsü ben bu insanı ortamlarda arkasından korudm yani konuşmayın falan diye ben de bilirdim anneliği çok rahat falan diye konuşmayı. Ben bütün bunları toplayınca nasıl davranayım bilemedim.
zorunlu güncelleme: arkadaşlar ben zaten söylediğim şeyin kırıcı olduğunun farkındayım oh iyi dedim demiyorum. Benim anlamadığım olaylar birincisi hakkında hiç konuşmadığım birini de olaya dahil edip onun anneliğine de laf ett demesi, ikincisi 1 sene yani insan gelip komuşmaz mı hadi bana gelemedin bari başkalarına bu kadar çok anlatma, üçüncüsü ben bu insanı ortamlarda arkasından korudm yani konuşmayın falan diye ben de bilirdim anneliği çok rahat falan diye konuşmayı. Ben bütün bunları toplayınca nasıl davranayım bilemedim.
Son düzenleme: