Nasıl bir tepki vermeliyim

Çocuğunu dövmüyor tabiki 😆 kimsenin anneliğini düzeltmek haddime de değil zaten sadece üst üste o rahatlığa şahit olunca tutamadım kendimi ki ben bu konuda hatalı olduğumu kabul ediyorum. Bana söyleyen kişi bi her yerde konuşuluyor dedi bi bana söyledi hatta ben de git konuş dedim dedi. Bilmiyorum ki büyük bir dedikodu kazanı var ve ben çok safım gibi geliyor bazen
Kusura bakmayın ama bir anneyi incitecek bir söylemişsiniz, hassas noktasından yaralamışsınız bir de safım diyorsunuz. Cehennem yolları iyi niyet taşlarıyla doludur diye bir laf vardır halk arasında. Herkes iyi niyetle söyledim deyip kenara çekiliyor. Yok öyle, herkes ne dediğini bilecek, sonra sızlanmayacak. Kadın da çoğu kişi gibi iletişim kurmaktan aciz biriymiş, sizinle konuşmak yerine dışarıda dile getirmiş. Bu da onun hatası. Bir gönül alsanız mevzu kapanır

Aslında maalesef olayı biraz dallandırıp budaklandırmış mesela kendini mağdur göstermek için çok ağır konuştu anneliği hak etmiyorsun dedi falan demiş öyle bir şey söylemedim ayrıca gruba sonradan katılan bi arkadaş var ben o kadını toplasan 3 kez gördüm neymiş efendim onun anneliğine de laf etmişim her şey söylemişim ki yapmadım yani diyorum ya kadını doğru düzgün görmedim. Yani olayın içinde böyle şeyler de var. Zaten küsme durumu olmaz çocuk değiliz sadece o kadar uzun zaman konuşup anlatmak yerine bana gelmemesi garip geldi
O zaman iş baska. Madem bir cok kisiye demis. Kimin dedigini nerden anlayacak kulagima geldi arkamdan boyle boyle demissin de yuzles.
Bazilari siyaset yapar hicbir sey olmamis gibi devam eder ben edemezdim acikcsi

Back