Nasıl bir virüs tarama programı indirmeliyim ?

pxixlot andaç

Hamaratım hamaratttttttt
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
645
0
96
Eskişehir
Arkadaşlar, xp ağır işliyor ve bazı programlarım açılmıyor sanırım bilmiyorumkismile xp de virüs var, nasıl bır vırüs tarama prıgramı indırmelıyım, CADIARZU nette baktım ama yabancı yazıyor anlamıyorum bişi onlardan, sade yoldan bana anlatır mısınız??? olumunekankayizsmile

virüs programını internetten indirmek yerine paket olarak almanızı öneririm.. zira netten (üstelik windows kullanıcı olduğunuz için) indirirken virüs bulaştırabilirsiniz, kaybınız daha çok olur..

ben Norton, Kaspersky ve Mcafee antivirüs programlarını öneririm.. fiyat olarak tek bilgisayarlık kullanım için (sanırım) 40$ falan olması lazım..

Avira dan şaşmayın derim...
Free versiyon dahi olsa bu tür programlar herzaman orjinal sitesinden indirilmelidir.

Bir bilgisayar programcısı olarak kesinlikle katılıyorum aviradan şaşmayın türkçe orjinal sitesi de var zorlanmazsınız indirirken. Kullanımı da çok kolay virüs arşivi de çok geniş...

bende aviradan şaşmayın derim...önemli dosyalarınızıda d de toplayıp ç ye 3-4 ayda bir format atmanızda en sağlıklısı....

avira ve spybot u indir, güncelle ve tarat, ikisi de ücretsiz, spybotun bagısıklama özelliği mevcut..

ben size bu konuyla ilgili soracaktım ben norton stın almak istiyorum ama kendi sitesinden açıkçası bilgilerimi vermeye biraz korkuyorum.Siteden alanınız varsa güvenilirliği konusunda bilgi verebilirmi?:44:

ben size bu konuyla ilgili soracaktım ben norton stın almak istiyorum ama kendi sitesinden açıkçası bilgilerimi vermeye biraz korkuyorum.Siteden alanınız varsa güvenilirliği konusunda bilgi verebilirmi?:44:

Norton a bosuna para verme, laptopunu yavaslatiyor ve silmek istediginde bütün systemi yeniden yükleyebilirsin, silmesi cok kötü

parali bisey olsun istiyorsan Kaspersky al.

Avira bedava ve o yetipte artiyor bile

buradan bedava Avira indirebilirsin
dil: inglizce
Antivirus software solutions for home and for business

türkcesi varmi bilmiyorum

avira birde microsoft essential var ücretsiz.hem pcni kasmaz hemde tam tarama yapıyor..ben kullandım iyi sonuçlar veriyor.türkçe bide zorlanmazsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…