Nasıl bir yapınız var ne yaparsınız olaylar karşısında ?

endoplazmikretikulumcu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
247
149
53
34
Merhaba herkese
Öncelikle şunu biliyorum Herkesin karakteri mizacı olaylara bakış açısı farklıdır ama siz ne yapıyorsunuz böyle durumlarda merak ediyorum..
Sizin haklı olduğunuz veya şahit olduğunuz herhangi bir durumda söylemeniz gerekenler varsa sessiz kalıp amaan olay büyümesin diyenlerden misiniz yoksa ne oluyorsa olsun ama söylerim diyenlerden misiniz ?
Karşıdakinin çirkef terbiyesiz tipler olduğunu biliyorsunuz ama.
Sizin gibi olgun olmadıklarından konuşarak halledemeyeceğinizden eminsiniz.

Ben tam olarak buyum...
🙊🙊🙊🥱🥱
IMG_20220811_160917.webp

Merhaba herkese
Öncelikle şunu biliyorum Herkesin karakteri mizacı olaylara bakış açısı farklıdır ama siz ne yapıyorsunuz böyle durumlarda merak ediyorum..
Sizin haklı olduğunuz veya şahit olduğunuz herhangi bir durumda söylemeniz gerekenler varsa sessiz kalıp amaan olay büyümesin diyenlerden misiniz yoksa ne oluyorsa olsun ama söylerim diyenlerden misiniz ?

Tek doğrusu olmayan bir soru bu. Bu konuyla birebir örtüşen yüzlerce farklı örnek olay yazılabilir.

Her konu kendi özelinde değerlendirilir. Konu nedir , olay nerede geçiyor ? Şahit olacaksanız bu şahitliği nerede yapacaksınız ? vb.

Olayı ve etkilerini bilmeden söylenecek sözler, herkesin kendi kafasındaki örnek olayın yanıtı olacaktır; sizin konunuzun ve üstü çok kapalı sorunuzun yanıtı değil.

Merhaba herkese
Ben kesinlikle konuşurum. Baktım olmuyor iletişimi koparırım.

Kolay kolay ikili tartışmaya girmem yok sayarım öyle bir yok sayarım ki ayna da kendini kontrol eder.
Çok incindiysem çok ağlar çok üzülür ama yine de mesafeli olurum
Toplumsal olaylarda işimin de getirdiği tecrübe ile müdahale ederim genelde de sonuca ulaşır kazançlı çıkarım bu konuda sakin ama çirkefim sorun çıkaranla değil çözecek olan ile hallederim

Tek doğrusu olmayan bir soru bu. Bu konuyla birebir örtüşen yüzlerce farklı örnek olay yazılabilir.

Her konu kendi özelinde değerlendirilir. Konu nedir , olay nerede geçiyor ? Şahit olacaksanız bu şahitliği nerede yapacaksınız ? vb.

Olayı ve etkilerini bilmeden söylenecek sözler, herkesin kendi kafasındaki örnek olayın yanıtı olacaktır; sizin konunuzun ve üstü çok kapalı sorunuzun yanıtı değil.
Çok haklısınız ama ben genel olarak böyle bir tipim,halk dilindeki pısırık kişiyim maalesef:KK43: yani aman ortalık karışmasın da öyle desinler öyle sansınlar diyorum
Çocukken annesi babası kavga ederken kafasına yorganı çekip altına işeyen kızım ben :KK43:

Son düzenleme:
Normalde söyleyeceğimi söylerim, sözümü hiiiç sakınmam ama öyle anlar geliyor ki karşımızdaki insanlar muhattap alınacak tipler olmuyor. Anlatsan anlamayacak, belki çirkefleşecek. Niyeti orta yol bulmak değil. O zamanlar bi "Dur" diyorum kendime, toparlanıyorum. Açıklama yapmıyorum. Söylenenlerden etkilenmiyorum bile.
Öfke, üzüntü vb duygular insan kendine izin vermişse hissediliyor bence

Merhaba herkese
Yinede konuya bağlı ya örnek verirseniz ona göre cevaplayabilirim. Normalde açık sözlüyüm eski halime nazaran. Ve bu açık sözlülüğüm karşımda ki cahilde olsa kendimi netleştirmeme ve karşımdakinin de benimle konuşurken iki kez düşünmesine sebep oluyor. Evet zor bir süreç oluyor :D Çoğu zaman konuşurum susmam ama dediğim konu ve duruma bağlı. Mesela en son yobazın biriyle tartışmamı ben kazandım üstüne ben bile inanamadım ama özür diledi :D Bunun gibi

Çok haklısınız ama ben genel olarak böyle bir tipim,halk dilindeki pısırık kişiyim maalesef:KK43: yani aman ortalık karışmasın da öyle desinler öyle sansınlar diyorum
Çocukken annesi babası kavga ederken kafasına yorganı çekip altını işeyen kızım ben :KK43:
İşyerindeki insanları çok kafanıza takıyorsunuz bunu yapmayın gerekli cevabı verin geçin size dokunmayan konulara odaklanmayın.

Çocukken annesi babası kavga ederken kafasına yorganı çekip altını işeyen kızım ben :KK43:
Bu mantıkla arsızlar, elinden geleni ardına koymuyor.
İlla laf dalaşına girmeye lüzum yok, kendi düşüncenizi ve bildiklerinizi söyler, tavır koyarsınız.

Bu hayatta en en sinir olduğum şeydir
‘tavırsızlık’.
Kim varsa yanında ondan olan, onun suyuna giden, bukalemun tipli karakterler.
Bir insanın fikri dolayısıyla zikri olur, çizgileri vardır duruma, karşısındakine göre, neye kızacağı ya da neyi sevdiği bellidir, bunlarla varızdır diğer türlü üzgünüm ama karakter olarak ‘yok’sunuzdur.

Back
X