Canısı ortada hıccc bır problem yokk... Askerlık vs dedıgıne göre uzun surelı ve ılerıye dönuk bır ılıskı...
Sanırım ilişkiniz artık oturaklasıyor canım seklını almaya baslamıs onun sınyallerı gıbı geldı bana... sonucta artık 15 lık gencler deılsınız sureklı smsler,bulusmalar..vs hıcc kuruntu yapma canısı sevgılınede yansıtma bence...
canım uzunca bir yazı olmuş :) ama fazla üstelediğiniz düşünüyorum;herşeyi oluruna bırakmak yerine deşmeyi tercih ediyorsunuz;onun sorunları olabilir bırak sana kendine bile itiraf etmek istemediği sıkıntıları olabilir;neden bu kadar irdeliyorsunuzki?birşey mi var diye!Bir ilişkiyi ne kadar sıkboğaz yaşarsan o kadar çıkmaza girersin arkadaşım..Sen gene normal yaşantını sürdür;buluşun;gezin vs..Bunları konu etmek yerine bir süre yüzeysel bakın bence olaylara...O esnada o da kendini rahat hissetsin;sende boşuna üzülmüş olma bence.Kafasında açılamadığı bir sorun varsa ;istemedende olsa onu zora soktuğunu düşünüyorum...
Evet nekscım bencede bı sorun yok..Varsa bıle senınle ılqılı değil..... Fazla ustune dusme...
Mutluluklar =))
Erkekler bazı duygularını yalnız yasarlar ama bunu ben böyle yasarım demezler... Ablası vs tabıkı bılecek cunku kardeşi aynı evı paylasıyorlar bır sölemese ıkıncısınde söleyecek ablasına canımcım... Tabıkı sen de ıstersınkı sana solesın dertlessın paylassın ama erkeklerın genelı maalesef böyledır canım...
Hıc cok fazla eseleyıp huzurunuzu kacırma cnm,böyle bıtırrelım eskısı gıbı deılsın vs dıyecegıne e azından sıkıntısına ortak olmaya calıs,konusmayı dene cnm... Illada bıseyler anlatmıyorsa senı tatmin etmıyorsa cokta ustune gıtme ters tepebılır...
Haklısın canım ama.Sonuçta ciddi düşündüğümüz bir ilişkimiz var.Ben sorunlarını sevgilimden değil ablasından yada kuzeninden duyuyorum.bunları öğrenelide yeni oldu.Bilmediğim içinde sorunu direk kendi üzerime alınıp geri çekliyorum doğal olarak.Sabırlı olmam lazım sanırım ama kafam o kadar karışık ki sevgisinden bile şüphe ediyorum
Canım bunu yapmamaya çalış;ciddi düşündüğün bir ilişkiyse eğer zaten;3. yada 4. kişilerle sorun bulmaya ya da çözüm yaratmaya kalkmamalısın...Üstüne alman ise sadece sonuç bulamamktan ama böyle kendini suçlayarak ne kadar huzurlu olursun ki..Şüpheleri kenara bırakıp ilişkine devam etmeye çalış;biliyorum zor bir durum ama ikinizde en az bu şekilde zarar görürsünüz.Öbür türlü işler karışacak...Ablaymış kuzenmiş bunlarla kafanı karıştırma arkadaşıma.s.
Hani hep o senin peişinden koşmuşya,hani hep o aramış sormuş sen hep ondan beklemişsin ilk adımı.
şimdi sen uzaklaşınca sana stem ediyorya.belli ki artık birazda senden bekliyor. sen ara sor onun üzerine düş ,kapris stem naz yapmadan onla ilgilenmeni bekliyor biraz da.
başka bir sıkıntısı yoksa bana böyle gibi geldi.
Hıc böyle bır seye gerek yok canım... Eger gercekten 3 gun kafasını dınlemesının ıyı gelecegını düşünüyorsan buna kendınıde alıstırıp oldugundan fazla arayıp sms atma bence canım... Yıne cok merak edersen bı sesını duyarsın,en azından msjıma cvp vermedı daha deyıp kafayı takacagına öle yaparsın cnm...
Arkadaşlar bence tartışmaları msn gibi mimiksiz yapay sadece yazıyla kendinizi ifade etmek zorunda kaldığınız yanlış anlaşılma ve yanlış anlama imkanınız oldukça yüksek olan ortamlardan yapmaya kaçının..Hiç öyle dememişse bile mimiklerini göremediğimiz için çok yanlış duygulara kapılabiliyor insan..Yüzyüze gelene kadar sabredin veya hiç olmadı telefonda konuşun..Bu kavgaların şiddetlendiği yer hep msn oluyor çünkü...
Hani hep o senin peişinden koşmuşya,hani hep o aramış sormuş sen hep ondan beklemişsin ilk adımı.
şimdi sen uzaklaşınca sana stem ediyorya.belli ki artık birazda senden bekliyor. sen ara sor onun üzerine düş ,kapris stem naz yapmadan onla ilgilenmeni bekliyor biraz da.
başka bir sıkıntısı yoksa bana böyle gibi geldi.
güzelim demiş senle ilgili bi durum olmadığını.bence hiç üstüne gitme bu konunun.erkekler böyle sıkıntılı oldukların da paylaşmazlar,dertleşmezler,senle alakası yokken bile sana yanısr bu doğal olarak.zamanla herşey düzelir,onunda sıkıntısı geçer elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?