Nasıl bir yol izlemeliyim?Kafam çok karışık:(

ayers

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2007
7.609
3
0
İstanbul
Kafam çok ama çok karışık.Sevdiğimle son zamanlarda sanki aramızda bir soğukluk var gibiydi.Ben çok takıldım bu konuya hani bitirmek istiyorsa söyliyemiyor diye düşüyordum.Kendimi iyice geri çekiyordum.Bu sefer sen beni merak etmiyorsun ya başıma bir şey gelse.Yada anlayışsızsın sevildiğini bilmiyorsun diyordu.Haklı olduğumu düşünürken haksız oluyordum.Geçen gün msn konuşmamız aynen aşağıdaki gibi gelişti.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Fikirlerinizi bekliyorum nasıl bir yo izlemeliyim.?

Sevdiceğimle tam konuşurken çevrimdışı oldu.Bende tekrar geldiğinde sordum bir sorun yoktur inş diye.Sevdiceğim dediki neden tirip atıyorsun.Bende dedim ki tirip atmıyorum dedim sadece evde acil bir şey olabilirdi dedim.Ben sana olsa haber veririm dedi.Bende verirdin dedim son zamanlarda bu pek olmuyor dedim.Ondan sonra sevdiceğim özür diledi yanlış yorumladım dedi.Bende tamam dedim.Sonra sevdiceğim başladı anlatmaya.Ya canım sorun sen değilsin dedi neden bilmiyorum dedi bende bir sıkıntı var herkese karşı böyleyim evde bile en ufak bir şeyden herkesin kalbini kırıyorum dedi.Biliyorum dedim bende.Askerlik kıbrısa gidip gelmen işsizlik vs bunlar yıprattı seni dedim.Hatta ben inan çok güçlü olduunu düşünüyorum dedim.Hiç sorun olmadan atlattı diye düşünüyordum dedim.Askerden gelen herkes bunu yaşar ki sen şırnak gibi bir bölgeden geldin dedim.Canım onların olduğunu sanmıyorum dedi.ışim var 6 aydır çalışıyorum dedi askerliği unuttum bile dedi.Bende dedim ki birikim bunlar dedim şu zamana kadar hiç sorun çıkmadı dedim demek ki zamanı şimdiymiş dedim.Ben tekrar başa dönmek istemiyorum dedim.Nasıl yani dedi?Ben hata yapıyorum sen affediyorsun ben yine hata yapıyorum sen yine affediyorsun artık böyle olmasını istemiyorum dedim.Bak biliyorsun dedim sen mesaj atmadan mesaj atmaz aramadan aramaz görüşelim demeden görüşelim demezdim dedim.Bunların hepsi hataydı biliyorum senin çok fazla üzerine geldim dedim.Ama değişiyorum değişmeye çalışıyorum dedim.Askerde bile en zor zamanlarımızda bile konuşur haberleşirdik dedim şimdi bir soğukluk var ve benden kaynaklanıyorsa bitsin dedim.Çünkü sen kendini geri çektiğin sürece ben önüme duvar örüyorum dedim bu sefer eski nilay oluyorum dedim kimseyle çıkmayı düşünmeyen aşk olmadan asla diyen nilay dedim.Ben yalan bir ilişki yaşamak istemiyorum dedim.Eğer sana iyi gelicekse Uzaklaşalım dedim.Yazdım yazdım döktüm içimi.Uzaklaşalım ne demek ya dedi saçmalama dedi bu sefer onunda sıkıntısı üzerimde olcak dedi.Ben sana dedi hiç bir şey söyliyemem dedi söylediklerin hepsinde haklısın dedi.Ama şunu bil senden yada kimseden kaynaklanmıyor dedi sıkıntılıyım ama nedenini bende bilmiyorum dedi.Biliyorum bu birçok kez oldu sevgimin bittiğini sanıyorsun dedi.Ama öyle bir şey yok dedi.Bende bilmiyorum canım dedm sonuçta ben 24 saat yanında değilim evdekiler bile sorunun ben olduğumu düşünyorlar sürekli yanında olmalarına rağmen dedim sen anlatmadığın sürece ben senin sıkıntın mı var yoksa benden mi kaynaklanıyor bilemem dedim.Haklısınn dedi.

Sonra ben artık dayanamadım.Benim sevdiğimin böle herşeye cevabı vardır ya susmaz böyle dedim:) Yine herşeye cevabım vardır ama zamanı vardır dedi.Bende demek öle beyfendi zamanı değil dedim:)Öyle hanımefendi dedi.Aynı anda dedik ki uzun zamandır mnsde bu kadar uzun konuşuyoruz dedik.Ve yine aynı anda kavga etmeden yazıp güldük:)Sonra buluşmalarımızdan neler yaptığımızdan konuştuk güldükk filan.Sonra uykun var mı dedi yok dedim.Senin varsa uyu dedim tmm dedi.ıyi geceler tatlı rüyalar yazdı.Bende sanada iyi geceler tatlı rüyalar yazdım.bye dedi bye dedim.Kapadım ekranı.Sonra sevdiceğim yine yazdı.Söylemicem sandın dimi dedi.Seni çok seviyorum dedi.Bende dedim ki yok alakası yok dedim.Sen kapatınca ben yazıcaktım utan diye dedim güldüm.Yine gösterdin BECERıKSıZLıĞıNı dedi.Kavga etmeden bitiremicez heralde dedi oda güldü.Bende dedim ki bende seni çok ama çok seviyorum dedim.Hem unutma sen beni bu şekilde kabul ettin dedim.Öyle yaptım dimi dedi.Sonra işte dedim hadi yat dinlen erken kalkıyorsun tamam dedi.Hadi öptüm bir sağdan bir soldan dedim.Ortadan yok yani dedi.Yok saat geç oldu kabus görürsün dedim:) Etkileniyorum demiyorsunda dedi...Hahaytt çok beklersin dedim:) Hadi öptüm dedim.Bende öptüm dedi öyle çıktı...

Canısı ortada hıccc bır problem yokk... Askerlık vs dedıgıne göre uzun surelı ve ılerıye dönuk bır ılıskı...
Sanırım ilişkiniz artık oturaklasıyor canım seklını almaya baslamıs onun sınyallerı gıbı geldı bana... sonucta artık 15 lık gencler deılsınız sureklı smsler,bulusmalar..vs hıcc kuruntu yapma canısı sevgılınede yansıtma bence...

canım uzunca bir yazı olmuş :) ama fazla üstelediğiniz düşünüyorum;herşeyi oluruna bırakmak yerine deşmeyi tercih ediyorsunuz;onun sorunları olabilir bırak sana kendine bile itiraf etmek istemediği sıkıntıları olabilir;neden bu kadar irdeliyorsunuzki?birşey mi var diye!Bir ilişkiyi ne kadar sıkboğaz yaşarsan o kadar çıkmaza girersin arkadaşım..Sen gene normal yaşantını sürdür;buluşun;gezin vs..Bunları konu etmek yerine bir süre yüzeysel bakın bence olaylara...O esnada o da kendini rahat hissetsin;sende boşuna üzülmüş olma bence.Kafasında açılamadığı bir sorun varsa ;istemedende olsa onu zora soktuğunu düşünüyorum...

Evet nekscım bencede bı sorun yok..Varsa bıle senınle ılqılı değil..... Fazla ustune dusme...
Mutluluklar =))

Adını koyalı 1,5 yıl oldu canım.
Onun öncesindede 1 yıla yakın bir geçmişimiz var o seviyordu ama ben kabul etmiyordum.Ya ben anlamıyorum ilgisiz olduğunu düşünüyorum.Buna bağlı olarakda hani söyliyemiyorsa ben sölim istersen bitsin diyorum.Sonuçta yalan bi ilişki yaşamaktansa söküp atmak en doğrusu.İnan denedim aramadım sormadım.Bu sefer de diyor ki sen benden vazgeçiyorsun,beni hiç mi merak etmiyorsun ya başıma bir şey gelse,işte sen anlayışsızsın sevildiğini bilmiyorsun...

Ablası kuzeni söylemese ben canı neye sıkkın bilmicem.Onlarda benden olduğunu sanmışlar bana söylüyorlar iyi davran filan diye.Diyorum benden yana sorun yok.Şırnakta yaptı askerliğini,2 ay evde oturdu iş için kıbrısa gitti.Büyük hayalleri vardı ama hayal kırıklığıyla geri döndü.Sonra yine bir süre evde durdu.6 aydırda çalışıyor.Ablası evlenicek ani oldu maddi açıdan çok rahat değiller.Kuzeniyle küsler.Ki hep birlikte zaman geçirirlerdi sitres atıyordu onun sıkıntısı var.Ama ben bunları sevgilimden değil kuzeni yada ablasından duyuyorum.En son msn konuşmamızda bunları söledi.Ama ben yoruldum sanki bilmiyorum kafam çok ama çok karışık

Haklısın canım ama.Sonuçta ciddi düşündüğümüz bir ilişkimiz var.Ben sorunlarını sevgilimden değil ablasından yada kuzeninden duyuyorum.bunları öğrenelide yeni oldu.Bilmediğim içinde sorunu direk kendi üzerime alınıp geri çekliyorum doğal olarak.Sabırlı olmam lazım sanırım ama kafam o kadar karışık ki sevgisinden bile şüphe ediyorum

Erkekler bazı duygularını yalnız yasarlar ama bunu ben böyle yasarım demezler... Ablası vs tabıkı bılecek cunku kardeşi aynı evı paylasıyorlar bır sölemese ıkıncısınde söleyecek ablasına canımcım... Tabıkı sen de ıstersınkı sana solesın dertlessın paylassın ama erkeklerın genelı maalesef böyledır canım...
Hıc cok fazla eseleyıp huzurunuzu kacırma cnm,böyle bıtırrelım eskısı gıbı deılsın vs dıyecegıne e azından sıkıntısına ortak olmaya calıs,konusmayı dene cnm... Illada bıseyler anlatmıyorsa senı tatmin etmıyorsa cokta ustune gıtme ters tepebılır...

Haklı olabilirsin.
O benim tüm çocukça davranışlarıma sabırla yaklaştı.
Sanırım şimdi bende.Birde bu akşam mersine gidicem okul için.Ve birkaç gün orda kalıcam şöyle bir şey düşündüm.Teli kardeşime verdim dicem ve kapatıcam.Belkide bu 3 gün kafasını dinler düşünmeye zamanı olur.Çünkü mesajlarıma dahil geç cevap verse çocukluk belki ama sinirlenip kendimi geri çekiyorum oda üzülüyor bende.Ama bu çok doğru mu emin değilim.Ben sıkıntılı olduğumda o hep yanımdaydı.Ama ben anlatıyordum kendimi hiç geri çekmedim.Sevgisinden dahi şüphe duyuyorum o derece yoruldum

Canım bunu yapmamaya çalış;ciddi düşündüğün bir ilişkiyse eğer zaten;3. yada 4. kişilerle sorun bulmaya ya da çözüm yaratmaya kalkmamalısın...Üstüne alman ise sadece sonuç bulamamktan ama böyle kendini suçlayarak ne kadar huzurlu olursun ki..Şüpheleri kenara bırakıp ilişkine devam etmeye çalış;biliyorum zor bir durum ama ikinizde en az bu şekilde zarar görürsünüz.Öbür türlü işler karışacak...Ablaymış kuzenmiş bunlarla kafanı karıştırma arkadaşıma.s.

Hani hep o senin peişinden koşmuşya,hani hep o aramış sormuş sen hep ondan beklemişsin ilk adımı.
şimdi sen uzaklaşınca sana stem ediyorya.belli ki artık birazda senden bekliyor. sen ara sor onun üzerine düş ,kapris stem naz yapmadan onla ilgilenmeni bekliyor biraz da.
başka bir sıkıntısı yoksa bana böyle gibi geldi.

Hıc böyle bır seye gerek yok canım... Eger gercekten 3 gun kafasını dınlemesının ıyı gelecegını düşünüyorsan buna kendınıde alıstırıp oldugundan fazla arayıp sms atma bence canım... Yıne cok merak edersen bı sesını duyarsın,en azından msjıma cvp vermedı daha deyıp kafayı takacagına öle yaparsın cnm...

Kendini suçlamak işte benim yaptığım bu.Benden kaynaklandığını düşünüyorum ve bu düşünceden nasıl kurtulucam bilmiyorumOlduğu gibi kabul etmeliyim belkide sabırlı olmalıyım...

Arkadaşlar bence tartışmaları msn gibi mimiksiz yapay sadece yazıyla kendinizi ifade etmek zorunda kaldığınız yanlış anlaşılma ve yanlış anlama imkanınız oldukça yüksek olan ortamlardan yapmaya kaçının..Hiç öyle dememişse bile mimiklerini göremediğimiz için çok yanlış duygulara kapılabiliyor insan..Yüzyüze gelene kadar sabredin veya hiç olmadı telefonda konuşun..Bu kavgaların şiddetlendiği yer hep msn oluyor çünkü...

Canı sıkınmış ama sebebini oda bilmiyormuş.Uzaklaşalım o zaman diyorum hani sorun bendendir diye.birde onu mu sıkıntı ediyim canım kendime senle ilgisi yok sevgimin bittiğini sanıyorsun ama yanılıyorsun diyor...Ama anlamıyor ki o böyle davranınca ben kendimi geri çekiyorum...

Sorun şuki canım ben yapı gereği mesaj atan sürekli arayıp soran biri değilim.İlk adım hep sevdiğimden gelir en azından genelde öyle olur.Ama haklısın o zaten kendini ifade etti.Senden kaynaklanmıyor dedi.Ki ben açık açık söyledim sorun bensem bitsin diye söyleyemiyor diye ona o şansıda verdim.Sanırım tek çözüm benim sabırlı olmam hiç bir şey yokmuş gibi davranıp beklemem.Çünkü ben yazmadığımda bu sefer o sevgimden şüphe duyuyor

Kesinlikle tek kelimeyle HAKLISIN...

güzelim demiş senle ilgili bi durum olmadığını.bence hiç üstüne gitme bu konunun.erkekler böyle sıkıntılı oldukların da paylaşmazlar,dertleşmezler,senle alakası yokken bile sana yanısr bu doğal olarak.zamanla herşey düzelir,onunda sıkıntısı geçer elbet

banada öyle geldi

Umarım canım ilk kez böyle bir şey başıma geliyor.
Onca şey atlattık hani hiç bana yansıtmadı belkide şimdi çıkıyor bilmiyorum.
Bende çok çektirdim çünkü sabırlı olucam tek çözüm bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…