Nasıl bir yol izlemeliyim ?

Vodmod

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
42
7
36
30
Kızlar belki önceki konumdan hatırlarsınız ama bilmeyenler için azıcık anlatayım. Ben birinden hoşlanıyorum uzun süredir liseden beri de birbirimizi tanıyoruz.7 senedir falan. Bir ara ufak bir flörtlesme yaşadık fakat benim ailevi olaylarım yüzünden olmadı.
Bana kızgın yada kırgın olmasıni doğal karşılıyorum ama şöyle birşey yaptı ki tüm sosyal mecralarimizda ekliyiz hatta twitterda daha 3 hafta evvel takip etti gecenin bir yarısında. Fakat ondan bir hafta sonra instagramda beni takipten çıkmış anlayamadım başka hiçbir yerden çıkarmamış.
Sizce ne yapmalıyım ?
Sorup öğrenmeli miyim? Nasıl sormalıyım?
Ve ayrıca buraya üye olmadan takip eden bir arkadaşımın sorusunu da ekleyeyim
Yıllardır tanıdığı biri ve eskiden hoşlandığı biri instagramdan takipten çıkıp hemen geri eklemiş bu nedir diyor ?
İki soru için de ayır ayrı şimdiden teşekkür ederim hanımlar

“Beni neden unfollowladın? “ çok acizce olmaz mı sizce de? Hiç gerek yok.

2.si; çocuk dikkat çekmek için yapmış olabilir. (Ergence)

1- instagramdan yeni bir kıza yazıyordur, dikkatini çekmesini istememiştir.

2- arkadaşın tarafından farkedilmek istemiştir.

Böyle sosyal mecra yorumlama yeteneğim 0 yüzyüze bişey yapsa anlarım ama..
Evet bayadır da bekledim zaten ama çok saçma sokakta selamlaşan 2 insanız bu hareketin sebebi nedir anlayamadım. Ve hesapta kız temizliği falan yok baya beni özellikle çıkarmış olması dikkat çekici. Aciz bir insan değilim bende sormaktan yana değilim lakin çevremdeki herkes sor ne kaybedersin en fazla yine konuşmaz olur biter diyor bilemiyorum o yüzden.
İkinci soru için evet haklısınız galiba çocuk sevgilisinden ayrıldı 3 ay olmuş. Askerliğini falan yapmış gelmiş haliyle kızın kafasını kurcaladı malum biz kızlar eski hoşlantıları kolay asamiyoruz

1- instagramdan yeni bir kıza yazıyordur, dikkatini çekmesini istememiştir.

2- arkadaşın tarafından farkedilmek istemiştir.

1. Olabilir gerçekten ben ne yapayım silip geçeyim mi tüm mecralarda yoksa bir nabız yoklaması yapayım mı?

2. Kız fark etti de ne yapsın anlamadı

Estğf size aciz demedim zaten, “sormak acizce olur” dedim. Cidden gerek yok sormayın, keyfi bilir

Estğf size aciz demedim zaten, “sormak acizce olur” dedim. Cidden gerek yok sormayın, keyfi bilir
Anladım anladım :)
Evet haklısınız işte çevremde herkes sor sor bi sekilde diyince tarafsız yorum almak daha sağlıklı diye düşündüm teşekkür ederim :)

1. Olabilir gerçekten ben ne yapayım silip geçeyim mi tüm mecralarda yoksa bir nabız yoklaması yapayım mı?

2. Kız fark etti de ne yapsın anlamadı
Bence hiçbir şey yapmayın. Önemsemiş, hesabını aratmış, bunun üzerine düşünmüş gözükmeyin. Hoşlandığını sanmıyorum çünkü. İlgi duysa arada hesabınızı kontrol etme gereği duyar, yanlışlıkla takipten çıkmış bile olsa farkederdi. Bilerek çıktıysa zaten hiiç düşünmeye gerek yok.

Kızda bir şey yapmasın. Kaçak dövüşten hiç hoşlanmıyorum. Adım atmaya niyeti var çocuğun, yok illa sinyal verecek karşı taraf kendisine yürüyecek. Çocuğun bir hissi varsa arkasında durana kadar tepki vermesin.

1. Hayır birşey sormayın,varsa bir niyeti kendi belli eder zaten.

2. Dikkat çekmek için yapmıştır.
Bir de yanlışlıkla çıkıp tekrar eklemiş olabilir mi? Olur olur,eli çarpmıştır

Doğru söylüyorsunuz sanırım en doğrusu birşey yapmamak buna silmek de dahil önemsiyor görüntüsü vermemek.

Arkadaşıma aynen soyledim yanlışlıkla çıkmıştır diye mümkün değil hesabım kilitli takibi bırakmadan emin misiniz minvalınde bir soru geliyor dedi.
Ya ona gelene kadar bişey yazsa bari de o mutlu olsa

Çoğu doğru ama insan ve duyguları diyoruz ya :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…