- 30 Ocak 2015
- 42
- 7
- 36
- 30
Kızlar belki önceki konumdan hatırlarsınız ama bilmeyenler için azıcık anlatayım. Ben birinden hoşlanıyorum uzun süredir liseden beri de birbirimizi tanıyoruz.7 senedir falan. Bir ara ufak bir flörtlesme yaşadık fakat benim ailevi olaylarım yüzünden olmadı.
Bana kızgın yada kırgın olmasıni doğal karşılıyorum ama şöyle birşey yaptı ki tüm sosyal mecralarimizda ekliyiz hatta twitterda daha 3 hafta evvel takip etti gecenin bir yarısında. Fakat ondan bir hafta sonra instagramda beni takipten çıkmış anlayamadım başka hiçbir yerden çıkarmamış.
Sizce ne yapmalıyım ?
Sorup öğrenmeli miyim? Nasıl sormalıyım?
Ve ayrıca buraya üye olmadan takip eden bir arkadaşımın sorusunu da ekleyeyim
Yıllardır tanıdığı biri ve eskiden hoşlandığı biri instagramdan takipten çıkıp hemen geri eklemiş bu nedir diyor ?
İki soru için de ayır ayrı şimdiden teşekkür ederim hanımlar
Bana kızgın yada kırgın olmasıni doğal karşılıyorum ama şöyle birşey yaptı ki tüm sosyal mecralarimizda ekliyiz hatta twitterda daha 3 hafta evvel takip etti gecenin bir yarısında. Fakat ondan bir hafta sonra instagramda beni takipten çıkmış anlayamadım başka hiçbir yerden çıkarmamış.
Sizce ne yapmalıyım ?
Sorup öğrenmeli miyim? Nasıl sormalıyım?
Ve ayrıca buraya üye olmadan takip eden bir arkadaşımın sorusunu da ekleyeyim
Yıllardır tanıdığı biri ve eskiden hoşlandığı biri instagramdan takipten çıkıp hemen geri eklemiş bu nedir diyor ?
İki soru için de ayır ayrı şimdiden teşekkür ederim hanımlar