- Konu Sahibi agresifkiz
-
Peki bu kişi kim sevgiliniz falan mı normal bir arkadaş mı2-3 aydır aralıksız her gün saatlerce konuştuğunuz bir kişi son bir iki haftadır sadece bir kere arıyorsa ve meşgulüm arayacağım seni diyorsa kendinizi benim gibi geçiştiriliyormuş gibi hissedersiniz değil mi? Anlayışlı olup beklemeye çalışıyorum ama artık kötü düşünmeye başladım ve maalesef ben fazla sorgulayıcı ve ilgi bekleyen bir insanım şu an kendimi de sorguluyorum çok mu ilgi budalasıyım diye. Hatta mesaj atıp beklentilerimizi karşılayamıyoruz bundan sonra arayıp sormayalım iletişimi keselim demek istiyorum ama yapmalı mıyım diye kırk kere düşünüyorum. Kenarda tutsun istemiyorum çünkü beni kafası esince aramasın eğer el altında tutuyorsa. Ne yapayım sizce
Sevgili diyemeyiz ama birbirimiz için adayız diyordu tanıyalım birbirimizi diyordu flört gibi diyelimPeki bu kişi kim sevgiliniz falan mı normal bir arkadaş mı
her gun saatlerce annemle bıle konusamıyorum 600 km var aramda. ne anlatılabılır kı. cok bunaltmamak lazım. ıkı tarafta hayatının merkezıne koymamlı bırbırını. gerek yok. bıkınca aynı seylerden, kısıden soguyosun zaten. sen de konusa konusa alısmssın boslukta kalmıssın konusmayınca anlarım da bu ılgı beklemek degıl bence. bagımlılk tarzı. nasıl alısırsan oyle gdıyor ve ınsanların hayatta baska ugrasları var. bı gun tumden hıc konusmayadabılırsınız. mecburıyet gb olunca cekılmez olur o ılıskı. ben sevmem. bıraz gerı durun . bekleyın baska ıugraslar bulun. baska arkadaslarınızla sohbet edın.2-3 aydır aralıksız her gün saatlerce konuştuğunuz bir kişi son bir iki haftadır sadece bir kere arıyorsa ve meşgulüm arayacağım seni diyorsa kendinizi benim gibi geçiştiriliyormuş gibi hissedersiniz değil mi? Anlayışlı olup beklemeye çalışıyorum ama artık kötü düşünmeye başladım ve maalesef ben fazla sorgulayıcı ve ilgi bekleyen bir insanım şu an kendimi de sorguluyorum çok mu ilgi budalasıyım diye. Hatta mesaj atıp beklentilerimizi karşılayamıyoruz bundan sonra arayıp sormayalım iletişimi keselim demek istiyorum ama yapmalı mıyım diye kırk kere düşünüyorum. Kenarda tutsun istemiyorum çünkü beni kafası esince aramasın eğer el altında tutuyorsa. Ne yapayım sizce
Normalde arıyorum ama iki haftadır meşgulüm ben seni arayacağım diye diye aramaya çekinir hale geldim işi gücü vardır diye arayamıyorumBiz arayamıyor muyuz karşı tarafı?
Anladım önceleri hemen hergun konuştuğun biri şimdi aramıyor bence uzak dur belki sana önceden ayırdığı saati başkasına ayırıyordur nerden bileceksin kiSevgili diyemeyiz ama birbirimiz için adayız diyordu tanıyalım birbirimizi diyordu flört gibi diyelim
Yüzyüze görüşmediniz mi bu sürede? Yani onu siz anlarsınız cidden işi mi var geçiştiriyor mu. Ha ben 2 hafta boyunca birinin arayamayacak kadar işi olduğunu hiç sanmam ilgisini kaybetmiş olabilir.Normalde arıyorum ama iki haftadır meşgulüm ben seni arayacağım diye diye aramaya çekinir hale geldim işi gücü vardır diye arayamıyorum
Siz de kenarda tutun, eğer kenarda tutulduğunuzu hissediyorsanız. Bu tarz mesaj atmak karşı tarafın tabiri caizse bir yerlerini kaldırıyor.2-3 aydır aralıksız her gün saatlerce konuştuğunuz bir kişi son bir iki haftadır sadece bir kere arıyorsa ve meşgulüm arayacağım seni diyorsa kendinizi benim gibi geçiştiriliyormuş gibi hissedersiniz değil mi? Anlayışlı olup beklemeye çalışıyorum ama artık kötü düşünmeye başladım ve maalesef ben fazla sorgulayıcı ve ilgi bekleyen bir insanım şu an kendimi de sorguluyorum çok mu ilgi budalasıyım diye. Hatta mesaj atıp beklentilerimizi karşılayamıyoruz bundan sonra arayıp sormayalım iletişimi keselim demek istiyorum ama yapmalı mıyım diye kırk kere düşünüyorum. Kenarda tutsun istemiyorum çünkü beni kafası esince aramasın eğer el altında tutuyorsa. Ne yapayım sizce
Şu an evet telefondan. Asker kendisi yurt dışında. Süre vermiyor her gün bana meşgulüm müsait olunca arayacağım deyip duruyor benim sorunum şu ya başka bir sebebi varsa. Güvenemiyorum yeni yeni tanıyorum.İlişkiyi sadece telefondan mı yürütüyorsunuz?
Bu meşguliyetin bir sebebi var mı? İşlerinin yoğun dönemidir, şu kadar sürecek demiştir vs.
Bu durum kafanı bu kadar kurcalıyorsa sor bence. Derdi neymiş öğren derdi yoksa keyfinden böyleyse de uzatmama gerek olmadiğini anlarsın.2-3 aydır aralıksız her gün saatlerce konuştuğunuz bir kişi son bir iki haftadır sadece bir kere arıyorsa ve meşgulüm arayacağım seni diyorsa kendinizi benim gibi geçiştiriliyormuş gibi hissedersiniz değil mi? Anlayışlı olup beklemeye çalışıyorum ama artık kötü düşünmeye başladım ve maalesef ben fazla sorgulayıcı ve ilgi bekleyen bir insanım şu an kendimi de sorguluyorum çok mu ilgi budalasıyım diye. Hatta mesaj atıp beklentilerimizi karşılayamıyoruz bundan sonra arayıp sormayalım iletişimi keselim demek istiyorum ama yapmalı mıyım diye kırk kere düşünüyorum. Kenarda tutsun istemiyorum çünkü beni kafası esince aramasın eğer el altında tutuyorsa. Ne yapayım sizce
Yedekte tutuluyorsunuz ve hayatında başka biri var gibi geldi bana2-3 aydır aralıksız her gün saatlerce konuştuğunuz bir kişi son bir iki haftadır sadece bir kere arıyorsa ve meşgulüm arayacağım seni diyorsa kendinizi benim gibi geçiştiriliyormuş gibi hissedersiniz değil mi? Anlayışlı olup beklemeye çalışıyorum ama artık kötü düşünmeye başladım ve maalesef ben fazla sorgulayıcı ve ilgi bekleyen bir insanım şu an kendimi de sorguluyorum çok mu ilgi budalasıyım diye. Hatta mesaj atıp beklentilerimizi karşılayamıyoruz bundan sonra arayıp sormayalım iletişimi keselim demek istiyorum ama yapmalı mıyım diye kırk kere düşünüyorum. Kenarda tutsun istemiyorum çünkü beni kafası esince aramasın eğer el altında tutuyorsa. Ne yapayım sizce
Yok zaten iki hafta oldu hiç konuşmadık bende haliyle düşünüyorum ki eğer başka bir şey varsa kandırılıyorsam diye kuruyorum.her gun saatlerce annemle bıle konusamıyorum 600 km var aramda. ne anlatılabılır kı. cok bunaltmamak lazım. ıkı tarafta hayatının merkezıne koymamlı bırbırını. gerek yok. bıkınca aynı seylerden, kısıden soguyosun zaten. sen de konusa konusa alısmssın boslukta kalmıssın konusmayınca anlarım da bu ılgı beklemek degıl bence. bagımlılk tarzı. nasıl alısırsan oyle gdıyor ve ınsanların hayatta baska ugrasları var. bı gun tumden hıc konusmayadabılırsınız. mecburıyet gb olunca cekılmez olur o ılıskı. ben sevmem. bıraz gerı durun . bekleyın baska ıugraslar bulun. baska arkadaslarınızla sohbet edın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?