Nasıl bir yol izlemeliyim?

Kesinlikle benim de düşüncem bu. Kendisi asker meşgul olabilir anlıyorum. Ama en azından bir on dakika ayırıp arayamaz mı? Aklıma kötü şeyler geliyor neticede daha yeniyiz Başka birisi de olabilir. Kendimi salak gibi hissetmek istemiyorum. Mesaj atıp bitirsem erken mi?

Belki işleri yoğunlaşmıştır,anlatamadığı ailevi sorunları vardır.
Yüz yüze geldiğinizde nasıl ilgisi,sevgisi,alakası?
Önümüzdeki ay gelecek yurt dışında asker kendisi. İşlerim yoğun diyor zaten ama on dakikası da olmaz mı insanın?

Flörtünüz sizden sıkılmış. Bitirelim diyemediği içinde siz aradıkça yada aklına estikçe konuşuyor.

Yüzyüze görüşmediniz mi bu sürede? Yani onu siz anlarsınız cidden işi mi var geçiştiriyor mu. Ha ben 2 hafta boyunca birinin arayamayacak kadar işi olduğunu hiç sanmam ilgisini kaybetmiş olabilir.
Yurt dışında görevde. Bende başkası olabilir mi diye düşünüyorum ister istemez. Güvenemiyorum. Bitirsem mi diye düşünüyorum.

Bende bunu düşünüyorum işte. Peki ne yapmalıyım mesaj atıp bitireyim mi?
Bence bitir böyle biriyle ömür paylaşmayi düşünme bile ben olsam anında bitiririm özel bir sorunu varsa bile geçiştirmek yerine 5 dakika konuşabilir böyle bı sıkıntım var diye bence hayatında farkı bi kişi daha olabilir dikkatli ol derim

Her gün saatlerce konuşmak da normal değil ki. Belki yine iyi konusuyorsunuzdur ama saatlerce konuşmadan yarim saate düştüyse mesela size anormal geliyordur. Belki artık vakit bulamiyordur
Yok öyle değil mesela 2-3 saat konuşuyorduk bazen haftada 4-5 gün bazen 2-3 gün ama şu an iki haftadır hiç.

Bende böyle düşünüyorum bu yüzden bitirmek için mesaj atmalı mıyım diye arada kaldım

Önümüzdeki ay gelecek yurt dışında asker kendisi. İşlerim yoğun diyor zaten ama on dakikası da olmaz mı insanın?
Şimdi kimi insan yüz yüze hiç görüşmeyince soğuyor maalesef. Bu örneklere ben de dahilim. Dokunmadığım,sarılmadığım adama ilgim azalır.

Hani baştan bir ilişki olup uzağa gitse ayrı.

Bu adam da böyledir demiyorum,çünkü burada okuyorum,insanlar hiç görüşmeden yıllarca ilişki yaşayabiliyorlar.
O yüzden belki kişisel sorunları vardır,açıkça sorup yüreğinizi dinlemek en iyisi.

Bu durum kafanı bu kadar kurcalıyorsa sor bence. Derdi neymiş öğren derdi yoksa keyfinden böyleyse de uzatmama gerek olmadiğini anlarsın.
Geçen hafta sordum işlerim yoğun meşgulüm döneceğim dedi. Tekrar tekrar sorarsam da bir tarafları kalksın istemiyorum açıkçası kendini nimetten saymasın başka sebepten ilgilenmiyorsa benimle. Bitirmeyi düşünüyorum ama acele mi ediyorum.

yani bu yurtdışı nasıl bir yer

bildiğimiz sınır ötesi operasyon mu

elçilikte vs görev mi

yani sınır ötesi operasyonda olan bir kişinin aramasını beklemezdim sanırım

ben olağan yaşamında geçen hafta annemi arayacak zaman bulamadım

o da beni aramadı konuşamadık

tabii ki bir çok boş vaktim vardı ama karşı taraf uygun olmaz diye düşündüm ve kaldı

örneğin benim boş beleş muhabbet edeceğim vakitte annem ya yemek pişiriyor ya yemek yiyorlar

o benimle koltukta hiçbir başka işi olmadan oturup konuşmak istiyor

ben de akşam çocuk ve eş saatinde onunla konuşmak istemiyorum

bu nedenle bir türlü bir araya gelemedik zira yoğun bir hafta idi akşam üzeri işim oluyordu, ikimizin müsait olan bu aralığı kaçırdık

bu tarz bir durum var mı yani siz her an müsait telefon mu bekliyorsunuz

eger yukarida yazdiklarim gibi seyler soylediyseniz yine de cozum bulmadiysa bitirmeniz daha iyi olur. sevgiliniz bile degil sonucta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…