- Konu Sahibi agresifkiz
-
Bende bunu düşünüyorum işte. Peki ne yapmalıyım mesaj atıp bitireyim mi?Anladım önceleri hemen hergun konuştuğun biri şimdi aramıyor bence uzak dur belki sana önceden ayırdığı saati başkasına ayırıyordur nerden bileceksin ki
Kesinlikle benim de düşüncem bu. Kendisi asker meşgul olabilir anlıyorum. Ama en azından bir on dakika ayırıp arayamaz mı? Aklıma kötü şeyler geliyor neticede daha yeniyiz Başka birisi de olabilir. Kendimi salak gibi hissetmek istemiyorum. Mesaj atıp bitirsem erken mi?ben isinin yogun oldugu bir donemdeyse bile bunu aciklamasini beklerim. yani zor bir donemden geciyorum, islerim var, sunlarla ugrasiyorum demeden sadece mesgulum diyen adama anlayis gostermem beklemem galiba.
nasil bir mesguliyet bu hic yemek yemiyor musun, uyumuyor musun, uyumadan once 5 dakika vaktin yok mu arayip “nasilsin, gunun nasil gecti, aklimdasin ama uzun konusmak icin musait olamiyorum” diye gonul alamaz mi insan?
Önümüzdeki ay gelecek yurt dışında asker kendisi. İşlerim yoğun diyor zaten ama on dakikası da olmaz mı insanın?Belki işleri yoğunlaşmıştır,anlatamadığı ailevi sorunları vardır.
Yüz yüze geldiğinizde nasıl ilgisi,sevgisi,alakası?
Flörtünüz sizden sıkılmış. Bitirelim diyemediği içinde siz aradıkça yada aklına estikçe konuşuyor.2-3 aydır aralıksız her gün saatlerce konuştuğunuz bir kişi son bir iki haftadır sadece bir kere arıyorsa ve meşgulüm arayacağım seni diyorsa kendinizi benim gibi geçiştiriliyormuş gibi hissedersiniz değil mi? Anlayışlı olup beklemeye çalışıyorum ama artık kötü düşünmeye başladım ve maalesef ben fazla sorgulayıcı ve ilgi bekleyen bir insanım şu an kendimi de sorguluyorum çok mu ilgi budalasıyım diye. Hatta mesaj atıp beklentilerimizi karşılayamıyoruz bundan sonra arayıp sormayalım iletişimi keselim demek istiyorum ama yapmalı mıyım diye kırk kere düşünüyorum. Kenarda tutsun istemiyorum çünkü beni kafası esince aramasın eğer el altında tutuyorsa. Ne yapayım sizce
Yurt dışında görevde. Bende başkası olabilir mi diye düşünüyorum ister istemez. Güvenemiyorum. Bitirsem mi diye düşünüyorum.Yüzyüze görüşmediniz mi bu sürede? Yani onu siz anlarsınız cidden işi mi var geçiştiriyor mu. Ha ben 2 hafta boyunca birinin arayamayacak kadar işi olduğunu hiç sanmam ilgisini kaybetmiş olabilir.
Bence bitir böyle biriyle ömür paylaşmayi düşünme bile ben olsam anında bitiririm özel bir sorunu varsa bile geçiştirmek yerine 5 dakika konuşabilir böyle bı sıkıntım var diye bence hayatında farkı bi kişi daha olabilir dikkatli ol derimBende bunu düşünüyorum işte. Peki ne yapmalıyım mesaj atıp bitireyim mi?
Evli değilizAldatıyor, boşan
Ama mesaj atarsam dönüşü yok zaten temelli bitirmek için atacağım daha konuşmak istemiyorum diye.Siz de kenarda tutun, eğer kenarda tutulduğunuzu hissediyorsanız. Bu tarz mesaj atmak karşı tarafın tabiri caizse bir yerlerini kaldırıyor.
Yok öyle değil mesela 2-3 saat konuşuyorduk bazen haftada 4-5 gün bazen 2-3 gün ama şu an iki haftadır hiç.Her gün saatlerce konuşmak da normal değil ki. Belki yine iyi konusuyorsunuzdur ama saatlerce konuşmadan yarim saate düştüyse mesela size anormal geliyordur. Belki artık vakit bulamiyordur
Bende böyle düşünüyorum bu yüzden bitirmek için mesaj atmalı mıyım diye arada kaldımzaman ayırmak isteyen her türlü ayırıyor her zaman bunu gördüm işi gücü çok yoğun olsa bile eskisi kadar olmasa da iletişimi bıçak gibi kesmemesi gerekir bi nasılsın iyi misin demek çok zor değil
Şimdi kimi insan yüz yüze hiç görüşmeyince soğuyor maalesef. Bu örneklere ben de dahilim. Dokunmadığım,sarılmadığım adama ilgim azalır.Önümüzdeki ay gelecek yurt dışında asker kendisi. İşlerim yoğun diyor zaten ama on dakikası da olmaz mı insanın?
Mesaj hiç atamıyor işinden dolayı sadece konuşuyorduk 2-3 saat haftada bazen 4-5 gün bazen 2-3 günBir kere arıyor da ne kadar konuşuyor mesela?arada mesajlasiyor musunuz?
Geçen hafta sordum işlerim yoğun meşgulüm döneceğim dedi. Tekrar tekrar sorarsam da bir tarafları kalksın istemiyorum açıkçası kendini nimetten saymasın başka sebepten ilgilenmiyorsa benimle. Bitirmeyi düşünüyorum ama acele mi ediyorum.Bu durum kafanı bu kadar kurcalıyorsa sor bence. Derdi neymiş öğren derdi yoksa keyfinden böyleyse de uzatmama gerek olmadiğini anlarsın.
Bende böyle hissediyorum ve kadınlar hissediyor genelde. Sizce ne yapmalıyım? Mesaj atıp bitireyim mi artık konuşmak istemiyorum herkes kendi yoluna baksın diyeyim mi?Yedekte tutuluyorsunuz ve hayatında başka biri var gibi geldi bana
Numarasını silmek değil de direkt kökten çözüp bir daha iletişime geçmeyelim herkes yoluna mı desem. Böyle kendimi elinde tutuyormuş gibi hissediyorumYedekte tutuluyorsun. Ha ben olsam numarasını silerim önüme bakarım
Önümüzdeki ay gelecek yurt dışında asker kendisi. İşlerim yoğun diyor zaten ama on dakikası da olmaz mı insanın?
eger yukarida yazdiklarim gibi seyler soylediyseniz yine de cozum bulmadiysa bitirmeniz daha iyi olur. sevgiliniz bile degil sonucta.Kesinlikle benim de düşüncem bu. Kendisi asker meşgul olabilir anlıyorum. Ama en azından bir on dakika ayırıp arayamaz mı? Aklıma kötü şeyler geliyor neticede daha yeniyiz Başka birisi de olabilir. Kendimi salak gibi hissetmek istemiyorum. Mesaj atıp bitirsem erken mi?
Bende böyle hissediyorum. Yazıp kökten bitirsem mi sizce?Flörtünüz sizden sıkılmış. Bitirelim diyemediği içinde siz aradıkça yada aklına estikçe konuşuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?