Nasıl bir yol izlemeliyim?

Çünkü kendisi yurt dışında görevde subay. Önümüzdeki ay gelecek o zaman için görüşme planlamıştık.

Yurt dışında görevde. Bende başkası olabilir mi diye düşünüyorum ister istemez. Güvenemiyorum. Bitirsem mi diye düşünüyorum.
Amaan sevgili değilmişsiniz zaten adam ülkede bile değil. Sallayın gitsin napayım görüşemediğim adamla flört edip

Dediğiniz gibi iki haftada bir kere görüşme yapıyorsanız eğer bence bir şeyler değişmiş. Ancak arayıp rest çekmek doğru değil, siz yolunuza devam edin, bir şeyler söylemenin bir manası olduğunu düşünüyorum.

Hayır etmiyorsun bence eğer seni kaybetmek istemezse bitireceğini duyduğunda da seni tekrar
Kazanmaya çalışır.

Karşındaki tınlamazken "iletişim kurmak istemiyorum bitti vb" yazmak bile karşındakine paye vermektir bence.

Arkadaş olarak görmeye çalış farklı bi tepki verme bence sevgili olarak muhabbet etmeye çlışırsada hoop dur orda imajını verirsin

Bence kesinlikle yazma. Kendin kafanda bitir ama. Ben benzerini yaşamıştım. 2-3 günde bir yazmaya başlamıştı. İki defa sordum, sorun mu var gibisinden. Sorduğumda da; “Olur mu hiç öyle şey, çok meşguldum tabii ki hiç bir sorun yok, bundan sonra dikkat edicem” diyordu. Bir bekledim iki bekledim bitirdim. Bitirdikten sonra da hiç peşime düşmedi. Yani umrunda değilmiş, bu nedenle bana daha çok koymuştu açıkcası. Şimdiki aklım olsa bitirmeyip o yazınca ben cevap vermezdim. Yazıyordu illa ki çünkü.
Siz bitirirseniz de ona çok değer verdiğinizi hissettirir iyice havalara girer. Bence bekleyin o yazdığında da bitirin. “Kusura bakma ben bu şekilde istemiyorum, yazmazsan sevinirim” deyin dert olsun

Haklısınız. Yazma fikrini çıkardım aklımdan zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…