Nasıl bir yol izlemeliyim?

Asıl günü bekleme ilk önce konuşup bırak 1 2 saat sonra git al ertesi gün biraz süreyi uzat. Bakalım neyapacak

ben 2 yasında olsaydım
annem benı komsuya bıraksaydı
yoklugunu hıssedıp annem nerde dedıgımde komsu teyze bana sımdı gelecek annen deseydı
cok huzursuz ve tedırgın olur muhtemelen gelene kadar aglardım
nerden bılıyorum hemen soylıyım hıc unutmuyorum 3 yasımdaydım annem vesıkalık cekılmeye gıtmıs benı evde bıraktı abımle ust katda komsudan bısey alıp gelcem dedı gelmedı
annem nerde dedıkce abım benı gecıstırdı
annem gelene kadar nasıl agladım benı bıraktı gıttı sandım annemın dızının dıbınden hıc ayrılmayan bı cocuktum da :)
guven kırıcı oluyor

en ıyısı evladınız yanınızdayken mesela esınızle sohbet edın yaa sınava gırcem falan gıbı
kulak mısafırı olsun cıddı bı durum varmıs gıbı anlatmayın kabataslak bı sekılde mesela su gun komsuda cocuguyla oyun oynamak ıstermısın falan dıyın :)

sımdıden basarılar sınavda

Aynı gün gitmeden önce konuşursan daha öncesinde ayrı kalmadığın için,tepkisini bilemediğin için ,dikkatini sınava veremezsin ,acaba ağlıyor mu ,duruyor mu diye.Ben bile bugün pazara giderken abisine bıraktım,sana pazardan şunları alacağım dedim,ağladı,ben de gelmek istiyorum dedi,ikna edemedim,mecburen ağlarken gittim,ama alışverişi kısa kestim durmuyorsa diye rahat edemedim.Geldiğimde gayet memnundu halinden.Abisine çok ağladı mı dedim,30 sn ancak ağladı,oyuncaklarını verdim,oynayalım dedim sustu dedi.Biraz da biz anneler çok pimpirikli davranıyoruz.Bıraktığınız yerde çocuklar varmış zaten,Onlarla oyalanır.Hatta çocukları da gitmeden önce sevin,iyi oynayın,size cips ,çikolata alacağım deyin,.Onlar da iyi geçinir o zaman.
Son olarak ,inşallah sınavın başarılı geçer canımm

Konuyu açarken duymaktan en çok korktuğum anı:) inşallah kötü hissetmez yaaa sağolun

Canımmm teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…