• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasil bir yol izlemeliyiz? yardim !

ZibidiGonzales

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
3.525
18
78
İstanbul
Hanimlar merhaba
Esimle 3-4 aydir korunmuyoruz ve hamile kalamadim. Ilk gittigim kadin doktoru esimden spremografi istedi. varikosel ve hareket %25 cikti. Sprem kaliteli miktarida iyiymis. Ama hareket yavas dedi.
Bu ay yine regl oldum. :/ simdi esim ameliyat olucam uzatmanin anlami yok diyor. Basina gelen vardir belki denesek mi beklesek mi yoksa bosuna mi beklemis oluruz ameliyat mi olsa ? Bu konuda nasil yol izlemeliyiz sizce

Zibidim selam, doktorlar ilk 1 sene denemeli derler bu sebeple bence hemen pes etmeyin derim, biraz daha denemeye devam edin. 3-4 ay kısa bir süre..

gecmis olsun cnm allah en kisa zamanda cennet kokulu bebegini kucagina almayi nasip etsin ben ogluma keci boynuzu ozu almistim kansizliktan ve istahsizliktan dolayi internette faydalarini arastirirken okumustum erkeklerde siperm sayisini ve hizini iki katina cikardigini okumustum hemde kanitlanmis birseymis bu tibbende emeliyattan once bunu denemenizi tavsiye ederim ne kadar surede etki eder bilmiyorum ama allah oyle bitkiler yaratmiski tum sifalar iclerinde sakli bunu arastir derim cnm

arkadasim
bir sene gecmesi lazim birseyler yapmak icin
bunun icin hemen doktora gitmenize bile gerek yok
3-4 aydir korunmuyoruz derken?
hap mi kullaniyordun ?
neyse o önemli degil
internetten ovulasyon cizelgeni cikar
o cok yardimci bence

Varikosel var ise hareketli de olsa problemli damarlardan sperm geçerken ölüyor tatlım..
Ameliyatıda okadar büyütülecek bir şey değil,3 4 ay gibi iyileşme süreci olması lazım sonra allahın izniyle alırsınız bebeğinizi kucağınıza geçmiş olsun..:ssz:

Back
X