Nasıl bir yol izlemem lazım yardım..

Yılbaşında arkadaşlarımız çağırdı biri evde oturmak için diğeri dışarda geçirmek için hiç birini kabul etmedi evde oturduk en kısa örnek?

Ay okurken sıkıldım. İçi geçmiş ayol bu adamın... ciddi ciddi konuş bence 40 yaşına gelince de huzur evine yerleşirsiniz artık.

Onu piercingten saymıyor herkeste varmış o normal miş
Piercing, dövme yaptırmasını istemeyebilir eşinin o noktada birşey diyemem ama bu kadar karşı madem ona uygun biriyle evlenecekti. Sizin tanıştığınızda burnunuzda varmış, başka biyerlerinize de yaptırmak isteyebileceğinizi düşünmeliydi.
Şimdi işine geldiği oyun hamuru gibi evirip çevirmeye hakkı yok.
Asosyallik konusu ayrı dava, kıskançlığı ayrı dava.
İtiraz edip dişinizi göstermeden yola getiremezsiniz.
Arkadaşları da kıskançlıktan mı istemiyor?

Bunları konuşmadan mı evlendiniz
Eşiniz muhafazakar olabilir mi mesela? Kafa yapısı size uymayan biriyle neden evlendiniz?

Kıskançlığı fazla Yok hatta hiç Yok denebilir. Yorgun olduğu için ve evde vakit geçirmekten hoşlandığı için. Evlendikten sonra farkettim asosyal olduğunu evde benimle çok güzel vakit geçiren birisi. Bir yere gidileceğim zaman yanında başkalarını istemiyor asla yanlız kalmak istiyor

Bunları konuşmadan mı evlendiniz
Eşiniz muhafazakar olabilir mi mesela? Kafa yapısı size uymayan biriyle neden evlendiniz?
İnanın ilerde hiç sorun olacağını düşünmedim bunlrın burada benim hatam çok konuşmadık bunları hiç. Evlenmeden önce dövme yaptıracaktım dedim ki sonra yaptırırım günler çuvala mı girdi. Ama sonrası malum

Ay okurken sıkıldım. İçi geçmiş ayol bu adamın... ciddi ciddi konuş bence 40 yaşına gelince de huzur evine yerleşirsiniz artık.[/QUOTE
Ay okurken sıkıldım. İçi geçmiş ayol bu adamın... ciddi ciddi konuş bence 40 yaşına gelince de huzur evine yerleşirsiniz artık.
Ya hayatı güzelce yaşamak varken bunlr niye? Bunlar bizim gençlik yıllarımız bir daha gelmeyecek zaten ileride çocuk olduğu zaman zamanımız olmayacak benden dediğin gibi 40 yaşında gibi davranmamı bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…