Bir kızım var 8 aylıkta hamileyim :) bir işim de yok olsa da eşim çalıştırma taraftarı değil bende kendi paramı kazanmak istiyorum dediğim de “ h bir şeyin lafını etmiyorum kart sende neye ihtiyacın varsa al yap “ diyor haklı da adamÇalışmaya ne dersin tatlı kız
Ben paraya ihtiyacım var demedim… çok şükür eşimin maaşı güzel sadece para biriktiremediğimi söyledimBazı işleri yapıp karşılığında ücret alınıyor, buna çalışmak deniyor, bı bak istersen belki işine yarar
Neyle biriktireceksin yurdagül senin paran yok kiBen paraya ihtiyacım var demedim… çok şükür eşimin maaşı güzel sadece para biriktiremediğimi söyledim
Sus ve sadece doğur.Bir kızım var 8 aylıkta hamileyim :) bir işim de yok olsa da eşim çalıştırma taraftarı değil bende kendi paramı kazanmak istiyorum dediğim de “ h bir şeyin lafını etmiyorum kart sende neye ihtiyacın varsa al yap “ diyor haklı da adam
Neden bu öfkenizSus ve sadece doğur.
Sanırım hayattan zevk alamayan tipler mutsuzluğunu herkesi mutsuz zannederek insanlara öyle yaklaşıyor … çok şükür mutluyuz muhtaç değiliz öyle iyi bir eşim ve çocuklarımın babası var ki istersem 3 4ü doğururumNeden bu öfkeniz
İstemiş Allah vermiş olmuş suç mu kadın suç mu işlemiş
Ve ayrıca açız yardim istiyorum dememiş nasıl birikim yapılır demiş
Ne demek sus ve doğur
Çalışmak da tercihtir çalışmamak da
Tek çocuk çok çocuk bunların hepsi tercihtir
Ve biz insanların tercihlerine saygı duymak zorundayız kimseye zarar vermedikleri sürece
Siz şimdi sus ve doğur diyerek aşağılamiş oldunuz kendiniz de yukarı çıktınız öyle mi
Evet buna baktım bankacılıktan alınıyor ama makas farkı var ve ben dayanamam hemen bozdururum lazım olunca evde fiziki olarak olsa bozdurmam zor olur sanırımYa da para piyasası fonlarından alın 100 TL, 300 TL gibi. Fiziki altın parasına ulaşınca da gidip kuyumcudan alirsiniz
Bir kızım var 8 aylıkta hamileyim :) bir işim de yok olsa da eşim çalıştırma taraftarı değil bende kendi paramı kazanmak istiyorum dediğim de “ h bir şeyin lafını etmiyorum kart sende neye ihtiyacın varsa al yap “ diyor haklı da adam
Fiziki parası toplanana kadar bunları kullanmak iyi fikir olabilirEvet buna baktım bankacılıktan alınıyor ama makas farkı var ve ben dayanamam hemen bozdururum lazım olunca evde fiziki olarak olsa bozdurmam zor olur sanırım
Çalışmasını istemeyen kocasina "hakli" demesi saygı duymamam açısından yeterli benim için. Elden gelen parayla da birikim olmaz, ki olmuyormuşta zaten, verebileceğim bir öneri yok o yüzden.Neden bu öfkeniz
İstemiş Allah vermiş olmuş suç mu kadın suç mu işlemiş
Ve ayrıca açız yardim istiyorum dememiş nasıl birikim yapılır demiş
Ne demek sus ve doğur
Çalışmak da tercihtir çalışmamak da
Tek çocuk çok çocuk bunların hepsi tercihtir
Ve biz insanların tercihlerine saygı duymak zorundayız kimseye zarar vermedikleri sürece
Siz şimdi sus ve doğur diyerek aşağılamiş oldunuz kendiniz de yukarı çıktınız öyle mi
Boş konuşuyorsunuz…. Ben biriktirdiğim parayı eşim sıkışınca toplu şekilde ona veririm bizim hayatımızı yaşantımızı bilmeden konuşmayın . Çocuklarım da sizi ilgilendirmiyor size gelin bakın demedim ya da açlar yemek alın da demedim .Devamli cocuk dogurmak yerine calisirsiniz cok birikim lazimsa. Adamin kazandigi parayi adamdan saklayarak biriktirmeye calismak doğru degil. Evlilikte para saklamak bana gore güven sarsici bir durum ama illa yapacaksaniz kendi kazandiginiz paranizla yapin bari.
Sizin gibi eş insanin basina vermesin ya. Calis didin eline kart ver ihtiyacini karşila hala senden tirtiklamaya akillar arasin.
Bugün herkeste bir gerginlikDevamli cocuk dogurmak yerine calisirsiniz cok birikim lazimsa. Adamin kazandigi parayi adamdan saklayarak biriktirmeye calismak doğru degil. Evlilikte para saklamak bana gore güven sarsici bir durum ama illa yapacaksaniz kendi kazandiginiz paranizla yapin bari.
Sizin gibi eş insanin basina vermesin ya. Calis didin eline kart ver ihtiyacini karşila hala senden tirtiklamaya akillar arasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?