Nasıl birikim yapabiliyorsunuz ?

Benim 15 indede değişmiyor valla.12 yıldır ittire ittire gidiyorum ise.ki rahat isim var orada donlemiyirum bu saat olmuş yeni bitti ütü

Baksam da bana hayrı yok ya geldiği gibi gidiyor.
Para pul oldu çünkü. Özellikle yeme içme ve eğitim aldı başını gidiyor. Kıyafet ayakkabı vs indirim oluyor alınabiliyor ama dışarda yemek yemek bir cafeye gitmek tam lüks oldu. 14 yaşındaki çocuğum 700 800 yiyeceğe harcıyor düşün dışarda yediğinde . Bu devirde çok birikim yapmak demek, zengin değilsek hayat kaliteni oldukça düşürmek demek maalesef. Maaşın yatmış güle güle harca bu arada

Ev aldık geçen sene, borç ödüyoruz. O yüzden hayatımın en minimal dönemindeyim harcama konusunda. Şu bitsin bir daha hiçbir şey almam zaten yeter.

Çalışan insanların kendi parası olabiliyor. Bazen de çalışmaya karşı olan evlilikler oluyor. Çocuklarının rahati icin evi çekip çeviren kadinlar oluyor. Onlar tabiki de biriktirmenin yollarını arıyor. Ben konu sahibine hak veriyorum. Zaten gelen geliri kadın kullanmasa erkek mutlaka harcayacak başka yerler insanlar buluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…