• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Nasıl birikim yapacağım konusunda çok kararsızdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kader Kurtulus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2025
3
0
1
25
Arkadaşlar Telegramda … diye bir kadın buldum ücretsiz bir şekilde işlem yaptık sonra 5 bin liraya 45 bin kazandım çektim 1 ayda 622 bin şuan bankada param oldu vip gruba aldılar mahallecek ailecek şuanda çok iyi durumdayız gerçekten bir efsane nişanlım bu durumdan çok rahatsız finansal özgürlüğumü elime aldığım için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Telegramda … diye bir kadın buldum ücretsiz bir şekilde işlem yaptık sonra 5 bin liraya 45 bin kazandım çektim 1 ayda 622 bin şuan bankada param oldu vip gruba aldılar mahallecek ailecek şuanda çok iyi durumdayız gerçekten bir efsane nişanlım bu durumdan çok rahatsız finansal özgürlüğumü elime aldığım için.
Bedava peynir fare kapanında 🤣🤣🤣🤣

Kader ava giderken avlandı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X