Nasıl bitecek

Ara ara destek alıyorum bayram tatili yüzünden 10 gün sonraya gün alabildim ve devlet hastanelerinde dinlemekten çok ilaç yazıp göndermeyi tercih ediyolar

Anliyorum, keske öyle olmasa. Türkiye'de bu sistem maalesef cok kötü. Ben Almanya'da yasiyorum ve saglik acisindan imkanlar daha fazla. Size yine de sabir diliyorum. Eger birilerine bir seyleri anlatarak daha iyi olacaginizi düsünürseniz, ben dinlerim.

Çok teşekkür ederim dün olan mucize gibi şeyden sonra kendimi daha iyi hissediyorum

@Defnehannn2 iyi niyetli olduğun belli fakat yöntemin yanlış. Önce anlamalısın. Denklik alınca da bu konu aklında olsun. Karşındakinin derdini dinlemek bile çoğu şeyi çözer bazen.

Bende oturup uzun bir mektup yazmanı ya da sevdiğin bir arkadaşın ile konuşmanı tavsiye ederim. Yaşadığın şey çok zor tahmin dahi edemem. Allah sabır ve güç versin. Belki biraz balon alıp sokakta çocuklara dağıtırsın onların mutluluğu sana bulaşır.

Anlamadim ne diyosan

Evlat acisi cok zor.gecen yil bebegimi dusurdum hala acisi icimde.birde iyi tarafindan bak cok guzel bir yerde ve cok mutlu kavusacagz gunu bekliyor oda.Sabru zor ama mukafati buyuk bir imtuhan..yine evlatlarin olur ve acisi hafifler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…