Nasıl bitecek

Eylul321

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
62
7
1
34
Yarın oğlum olmadan ikinci bayram geçen sene haziranın 15. de 1 haftalık bebeğim melek olup ayrıldı benden ilk bayramdı ve babasıyla ben daha ayrilmamistik yarın ikinci bayram babasıylada ayrıldık 2 ay önce evlendim eşim önceki eşinden olan kızını alıp köye ailesinin yanına gitti evde yalnızım şimdi bu benim kararımdı çünkü bayram günü çocuk sesine tahammül edemiyeceğimi biliyorum napabilirim bugün yarın ve sonraki günler bilmiyorum acısı hergün çok taze ama herkesin mutlu olduğu bayram gününde biraz daha ağrılı sancılı geçiyo daha bayram olmadan dibe çöktüm paramparçayım 3 5 uyku ilacı içip uyandıkça yeniden içip uyusam geçer mi ki

Bence yaptigin cok gunah .... evlat evlattir ama 20 yasinda evladini topraga verenler insanlar ne acilar yasiyorlar ayaga kalkiyorlar .... hic sevemem bunu soylemeyi ama senin kesinlikle psikolojik destege ihtiyacin var ....

Hayır neden öyle yapıyorsun .
Acının bir dolumu var. Yasadikca akıp gidiyor işte .
Anlamaya çalışıyorum anne değilim henüz ama düşün o cennete gitti seni bekliyor üstelik beraber 1 hafta vakit gecirdiniz.
Ya 25 30 yaşında hayırsız şekilde gitseydi bu dünyadan.
O insanların anneleri bile ilk günun acisiyla yanmiyor seninki de tabiki geçecek , azalacak

Esinizin kizi sizinlemi yasiyor.
Buarada yeri dolmaz ama umarim sizde birgun yeniden yavrunuzu alirsiniz kucaklariniza

Ailem yok yetiştirme yurdunda büyüdüm bi ablam var onla da konuşmuyoruz
Bak o zaman ne yap biliyor musun? Cok buyuk travmalarin yoksa yetistirme yurduna git. Onların dilinden en iyi sen anlarsin. Onlarda sende yalniz kalmamis olursun. Ikinci gün de ben olsam huzurevine giderdim. Zaten 3. gün esin gelir.

1 hafta boyunca sadece 1 dakika görebildim doğumun sezaryen genel anesteziyle oldu 4. Gün 1 dakika gösterdiler küvezin içinde solunum cihazına bağlı uyutuluyodu sadece yüzüne dokundum 1 kere ve 1 hafta sonra başınız sağolsun deyip ölüsünü kucağıma verdiler 9 ay karnımda taşıdığım meleğimi nefes alıp veriyoken teni sıcakken 1 kere alamadım kucağıma öpemedim sarılamadım nasıl geçecek

Bak o zaman ne yap biliyor musun? Cok buyuk travmalarin yoksa yetistirme yurduna git. Onların dilinden en iyi sen anlarsin. Onlarda sende yalniz kalmamis olursun. Ikinci gün de ben olsam huzurevine giderdim. Zaten 3. gün esin gelir.
yapabilirmiyim bilmiyorum

Eleştirmek için söylemiyorum ama Anne olmayan anlayamaz. O çok başka canından öte anlatılamaz. Ben babamın arkasından uzun zaman çok acılar çektim ki çok düşkün değildim. Allah sabırlar versin bu acıyı yaşayanlara

Cnm esinle sende git ortama ayak uydur evde daha cok sikilirsin bole bayram gecmez sende onlarla eglen cocuk kac yaşında bilmiyorum ama ona merhamet edin onu sevin onunda anne sevgisine ihtiyaci var o da surekli annesini goremiyor
Bebeginiz obur dunyada sefaatciniz olacak sizi kurtaracak belkide
Alkah sabir versin kolay degil ama boyle ilac icip yatarsan hersey daha cekilmez olacak inanin

Söz geçecek. Başka bebek dusunmediniz mi ?
Annesi o çok mutlu şimdi
Kısa bir ömür işte en fazla kaç yıl yasayacaksin hadi de ki 50 yıl. Sonra yine senin kollarında olacak

Söz geçecek. Başka bebek dusunmediniz mi ?
Annesi o çok mutlu şimdi
Kısa bir ömür işte en fazla kaç yıl yasayacaksin hadi de ki 50 yıl. Sonra yine senin kollarında olacak
Başka çocuk istemiyorum zaten oğlumun vefatından sonra eşimle ayrıldık beni toplayıp destek çıkan arkadaşımla beraber karar aldık ve evlendik duygusal anlamda bişey hissetmiyorum ve çocuk yapmak istemiyorum

Kendini soyutlamam doğru değil .

Dile kolay ama yapması zor diyorsun belki ama bu böyle de gitmez .

Umarım mutlu olduğun bir eşin vardır . Ona sarıl . Bak evladının ölümü üzerine bir boşanma süreci , ardından yeni bir evlilik yapmışsın . Yani hayat devam ediyor.

Şuan ki evliliğinde yeni bir bebeğin olabilir . Bu seni tekrar bitti sandığın hayata bağlayabilir . Kaldı ki olmasa da , nefes aldığın sürece hayattasın !

Bence bir bilet al , yola çık . Eşinin yanına . Yalnız olmak istemedim de .
Kendini yalnızlıkla cezalandırmak sana hiç bir şey kazandırmaz . Sadece daha çok acıya davetiyedir .

Bence yaptigin cok gunah .... evlat evlattir ama 20 yasinda evladini topraga verenler insanlar ne acilar yasiyorlar ayaga kalkiyorlar .... hic sevemem bunu soylemeyi ama senin kesinlikle psikolojik destege ihtiyacin var ....
Yaşamayan bilmez bu acıyı . 20 yasında da olsa karnında da ölmüş olsa evlat acısı bambaşka bişey .rabbim daha rahme düşer düşmez veriyor analık hislerini .tamir edilmez bi acı .allahım düşmana vermesin derler ya o cinsten ..Ayrıca acısıyla başbaşa kalıp daha da kanaması önlemek günah değil . İsyan etmiyor konu sahibi ...

Yaparsın tabii. Hem onların da buna ihtiyacı var. Mutlu olurlar, sana da iyi gelir. Uyku hapi icmek çözüm değil ki. Hem tekrar anne olmaman için bir sebepte yok.
Oğlum shon kompleksi nedeniyle vefat etti doğumsal kalp hastalığı ve benim genlerimden kaynaklanan ırsi bir rahatsızlık diğer olacak bebeklerin bu hastalığa yakalanma riski 3 kat daha fazlaymış ege üniversitesinde söylediler bunu bana

Yas dönemin çok uzun sürmüş hatta o döneme girebildin mi emin değilim destek alıyor musun ?.

Bu kadar sertlige luzum yok bosanmis yeniden evlenmis bir daha cocuk sahibi olur hayati kendine de esine de daraltmamasi icin soyluyorum bi cok sey yasamis yeniden hayat kurmus .... tamamen unutmasi imkansiz ama uyku ilaclari kendini eve kapamalar bana normal gelmedi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…