Nasıl bitecek

Evet Kenan Sofuoğlu evladını kaybetti Allah'a İmanını hiç bozmadı ve Allah ona tekrar bir yavru nasip etti. Geçen nette bir resmi vardı, yeni bebeğiyle kaybettiği yavrusunun mezarını ziyarete gitmişti. Ne büyük bir teslimiyet bu.

Eski esiniz napiyor neden ayrildiniz ...
Doktor bebeğin hastalığının benle alakalı olduğunu yani ırsi olduğunu söyleyince yapılan testler sonunda oda benim oğlumuzun katili olduğunu söyledi 2 ay boyunca dayanamadım ve ayrılmak istediğimi söyledim ama o zaten ben söylemeden önce boşanma davası açmış ve ilk mahkemede boşandıktan zaten

Evlendimi o da .... simdi napiyor..

Kardes boyle deyince guluyor uyeler cunku afedersin ana olmak EVLAT ne demek biz bilmedigimizden dogru olani soyleme aman dogru olan kadincagiza hak verip onu asagiya cekmek indigi kuyudan onu oylece izlemek ...
Ban yiyeceksiniz boşuna tartismayin.
Annelik konusunda tamamen aynı fikirdeyim seninle arkadaşım .
Elif safakti sanırım annelik vitrinde parlatilmis elma gibi diyordu .anneligi bize o kadar farklı sunuyorlar ki insanlar deliriyor işte .
Annemin her şeyi benim
Gecen gun bacağımi çarptım diye oturup ağladı ama ben dogdugumda ilk günler hiç öyle evladım yavrum ölürüm senin için gibi şeyler hissetmemis. Zamanla gelişiyor dedi emzirdikce vs baslaniyormus sevmeye . Bu tabiki herkeste annem gibi olmak zorunda değil ama konu sahibi kadar bağlılık çok aşırı , sevgi değil rahatsızlık artık

Ben onu 9 ay karnımda taşıdım benimle yedi içti nefes aldı sizin annenizin duygularından çok mantığını kullandigindandir belkide bu düşünceye sahip olma sebebi bugün büyük bir insanı bile kabre indirirken yedi kat yabancı dahi olsa insanın ( insan olanın ) içi acıyo ki bırakın kendi canının yarısını el kadar bebeği kabre koyup üstüne toprak ayarlarken hiç birşey yapamamak daha kötü bir duygu ve sizden ricam daha fazla insanlıktan uzak olan yorumlarınızı yazıp kendinizide benide yormayın

Rabbim hic kimseye evlat acisi gostermesin kimseyi bu yolda sinamasin. Sizi yasamayan kimse anlayamaz ama belkide onunuze baksaniz yine bi cocuk sahibi olmayi deneseniz size derman olur. Ne nedir bilemedim Allahim sabirlar versin

Sen bu durumda mi kalmak istiyorsun yani boyle ilaclarla kendini bilmez halde omrunun sonuna kadar yasamak yas donemini hayatinin bi parcasi yapmak bunu mu istiyorsun ...

Sen bu durumda mi kalmak istiyorsun yani boyle ilaclarla kendini bilmez halde omrunun sonuna kadar yasamak yas donemini hayatinin bi parcasi yapmak bunu mu istiyorsun ...
İstediğim tek şey saçma sapan yorum yapılmaması içinden tek başıma çıkamadığım bi ruh hali yaşıyorum 1 senedir ve bi kaç yapabileceğim fikir almak için konu açtım bi konu hakkında yorum yapabilmek için önce anlamak ve saygı göstermek ondan sonra ne yapılabileceği hakkında görüş sunmak gerekir benim annem beni dogdugumda sevmeyip ben benimle zaman geçirdikçe sevmeye başladıysa bu onun hissettikleri ben anne olunca böyle hissetmek ve yapmak zorunda değilim bi fikir sunulacak empati kurarak yapılmalı böyle degil

O zaman bizlere sormicaksin psikologa gidiceksin ikiniz bu isin ustesinden geliceksiniz bizim gibi yorum yapmasini empati kurmasini bilmeyen insanlarla ugrasmicaksin ...

Ayrica fikrimizi soyluyoruz zaten silkelen kendine gel her gun yeni bir umut diyoruz sen bunlari da asagilik fikirler olarak goruyoraun demekki memnunsun bu halinden benim komsumun kizi dogumdan sonra ikizlerini kaybetti simdi gene hamilelik dusunuyor bence gecmis yasantindaki travmalari sana yapilmayan gosterilmeyen sevgiyi ilgiyi bi sekilde evladina gostererek rahatliyorsun yas surenin uzamasi da bundan bence tabi taniyi ben deil psikolog koyar

O zaman bizlere sormicaksin psikologa gidiceksin ikiniz bu isin ustesinden geliceksiniz bizim gibi yorum yapmasini empati kurmasini bilmeyen insanlarla ugrasmicaksin ...
Arkadaşım madem insan değilsin yorum yapma o zaman sırf sen içindeki kötülükleri duygusuzluklari kus diye konu açmadım sitenin sahibi sen misin seni niye ırgalıyo konuş açmam her açılan konuya yorum yapma gibi bi zorunluluğun mu var senin bu düşüncelere ve duygulara sahip olduğun için bence benden önce senin psikoloğa gidip görünmen de fayda car

Senin fikrinede söyleyeceklerinede ihtiyacım yok yorum yapma lütfen

Bence gel beraber gidelim ... ayrica gayetde insanim konusmalarina dikkat et ...kendine gel ..... seviyesizlik yapma ...

Ailem yok yetiştirme yurdunda büyüdüm bi ablam var onla da konuşmuyoruz

Acını sonuna kadar yaşayıp hafiflemen lazım. Aksi halde yıllar geçse de hafiflemez.

Ablam 8 aylık bebeğini kaybetti. Ve ona bırak antidepresanı veya uyku ilacını, sakinleştiriciyi bile çok çok az dozda verdirdik. Çünkü acısını yaşaması ve ağlaması lazımdı.

Bulduğun çözüm çözüm değil malesef. Neden meleğinin çok daha güzel bir yerde olduğunu düşünmüyorsun? Bu kirli dünyadan çook daha temiz ve güzel bir yerde.

Çocuklar bize Allah'ın emaneti ve zamanı gelince hepimiz zaten gideceğiz. Senin bebeğin çok daha erken gitti. Böyle düşünmek yararına olur.

Son düzenleme:
Bence gel beraber gidelim ... ayrica gayetde insanim konusmalarina dikkat et ...kendine gel ..... seviyesizlik yapma ...
Senin yazdıkların seviyeli sözler mi insan olan zaten senin yazdıklarını yazmaz buraya birkaç öneri almak için konu açtım sen kendi egonu tatmin et saçma sapan yorumlar yap diye degil

Ben bu dönemi tek başıma yaşadım konuşacak anlatacak kimse olmadı yanımda sadece ilaçlar vardı neyseki konu açınca bi üye yorum yapmış çocuk esirgeme kurumuna git orda onlarla vakit geçir diye benim büyüdüğüm yerde orası ve yarın oraya gitmeyi düşünüyorum

Senin yazdıkların seviyeli sözler mi insan olan zaten senin yazdıklarını yazmaz buraya birkaç öneri almak için konu açtım sen kendi egonu tatmin et saçma sapan yorumlar yap diye degil
Egomu tatmin edecek hicbirsey yazmadim dön basa oku ... ayrica sen gercekten iyi degilsin kesinlikle tibbi destek alman sart ....

Egomu tatmin edecek hicbirsey yazmadim dön basa oku ... ayrica sen gercekten iyi degilsin kesinlikle tibbi destek alman sart ....
Arkadaşım az öncede söyledim senin fikirlerine ihtiyacım olmadığını bence sen başa dön ve yazdıklarını bi oku bakalım iç açıcı ne söyleyebilmişsin bu sitenin kurulma amacı konu ne olursa olsun çözüm olabilecek fikir sunmak konuyu açan kişiyi yazdıklarıyla daha diplere itmek değil ve gerçekten konumla alakalı yorum yapmanı istemiyorum artık lütfen sende daha fazla yazıp ikimizide germe

Brn gerilmiyorum gerilen sensin ....sakin ol bence ... konunun da meraklisi degilim ayrica ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…