- 16 Kasım 2014
- 732
- 362
- 103
Merhaba çok kötü hissediyorum kendimi. Özünde iyi ama tembel bir kocam var. Geçmiş konularımda anlattım özet geçmek istiyorum. Kocam banyo yapmaz şu anda bile 2 hafta mı oldu 3 mü artık hatırlamıyorum. Sabah banyo yapacağım dedi az önce yorgunum kusura bakma dedi. Bu yüzden ilişkiye girmiyoruz. Evlendiğimizdem beri bir kere oldu o da eh işte. Vajinusmus sorunum oldu çözmeye çok uğraştım ama tek başına olan bişey değil. Doktorun egzersizlerini yaptım sıra eşime geldiği günden beri ya başı ağrır ya banyo yapmamıştır. Her defasında söz verir ama değişen bişey yok. 6 yıl olacak neredeyse evleneli.
Özetle artık umudumu kaybettim. Çok seviyorum ama nafile. Aslında belki daha önce olurdu ama abim boşandı annem üzüntüden kalp hastası oldu, annem by pass geçirdi. Çok seviyorlar eşimi. Ama dayanacak gücüm kalmadı. Bilenlerime kollarıma jilet attım düşünün. Nerdeyse hergün ağlıyorum.
Çalışıyorum, maaşım iyi sayılır. Yaşım 36 .
Boşanma aşaması nasıl ? Eşimden para pul hiç birşey istemiyorum. Anlaşmalı ayrılmak istiyorum. Zaten yıllarım gitti daha fazla uğraşmak istemiyorum. Ama şu anda borcum var ve avukata para vermem zor.barodan avukat mı tutmalıyım anlaşmalı olunca ?
Özetle artık umudumu kaybettim. Çok seviyorum ama nafile. Aslında belki daha önce olurdu ama abim boşandı annem üzüntüden kalp hastası oldu, annem by pass geçirdi. Çok seviyorlar eşimi. Ama dayanacak gücüm kalmadı. Bilenlerime kollarıma jilet attım düşünün. Nerdeyse hergün ağlıyorum.
Çalışıyorum, maaşım iyi sayılır. Yaşım 36 .
Boşanma aşaması nasıl ? Eşimden para pul hiç birşey istemiyorum. Anlaşmalı ayrılmak istiyorum. Zaten yıllarım gitti daha fazla uğraşmak istemiyorum. Ama şu anda borcum var ve avukata para vermem zor.barodan avukat mı tutmalıyım anlaşmalı olunca ?