• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl boşanılır

Canım Allah yardımcın olsun çok zor bir durum bilirim. Ve duş almayıp hijyenine dikkat etmeyen insanların 100% psikolojik bir rahatsızlığı vardır. Mesela şizofreni bunlardan biri. Eşim bir dönem haftada 1 duş alırdı. Resmen bunun için kavga ederdik,zor geliyormuş. Bu yüzden yatakları ayırmıştık artık
Keşke haftada 1 alsa. En az 2 hafta

Canım Allah yardımcın olsun çok zor bir durum bilirim. Ve duş almayıp hijyenine dikkat etmeyen insanların 100% psikolojik bir rahatsızlığı vardır. Mesela şizofreni bunlardan biri. Eşim bir dönem haftada 1 duş alırdı. Resmen bunun için kavga ederdik,zor geliyormuş. Bu yüzden yatakları ayırmıştık artık
Ayr yatıyor çoğunlukla. Ya uyuyakalır ya kokuyorum seni rahatsız etmeyeyim der. 6 yılda 3 yıl yanyana yatmadık belki

Evlilik terapistine gitseydiniz 6 yıl ne ya gerçekten çok ilginç
Banyo yapmaması falan çok kötü ys hiç böyle birşry duymadım 2-3 hafta ne demek ne iğrenç bir adam bu

2 hafta da bir duş alsa diye dua ediyorsunuz Allahım sen bu pis insanlara akıl fikir ver insanı ne hallere sokuyorlar o_O bacım 6 sene sevişmediğin pis adamın neyini çektin sevdin yapma Allah aşkına bide yukarda 6 ay yıkanmayan vardı :kusmuk::kusmuk::ruh:

Son düzenleme:
Vallahi çok köyü bir şey. Ben ailesinin yanında artık mecburen lafı açıyordum, duş konusu geçince, hani belki utanırda yıkanır yada annesi falan ben yokken belki akıl verir oğlum senin karın var sen yatağa temiz girmen lazım bu bir saygıdır falan fite ama y
Oookkk hiç sallamadılar :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Ne boşanması arkadaşım tmm sorun ciddi ama anlaşıyorsun adamı seviyorsun ailen seviyor başka bi sorun yok....bu konuda eşine baskı yap destek alsın psikolojik bi durum olabilir tedavi edilebilir eminim kendi de hoşnut değildir böyle bi durumdan insan kokar bitlenir yahu hastalık olur çevresindekilerde rahatsız olmuyormu bu durumdan..kavga boşanma yerine iteleyin onu elin yüzün bi tuhaf duş almıyorsun hastamı oldun ne de..benim eşimde tras olmayı sevmez arada bi aman ne yaşlı görünüyorsun bu sakallar seni 10 yaş ihtiyar gösteriyor derim hemen koşar tras olur sabret yahuuu boşanmakta kolay değil
6 yılda demediğim kalmadı. Yok yapmıyor her hafta bahane. Anne olmak, normal aile kurmak istiyorum. Geçenlerde bir Mevlitte başıma geldi. Birisi kuzenime Allah ikinci çocuğu da versin dedi o sırada benimle gözgöze geldi gözlerini kaçırdı sustu. Hayvanların bile yavrularıyla olduğunu, eşlerinin onlara kur yaptığını görünce ağlamak geliyor içimden . Neyim eksik diyorum neyim

Ayr yatıyor çoğunlukla. Ya uyuyakalır ya kokuyorum seni rahatsız etmeyeyim der. 6 yılda 3 yıl yanyana yatmadık belki
Benden sana tavsiye canim; rest cekeceksin. Canımla cicimle olmuyor yola gelmiyorlar malesef. Anlattıkların ile yaşadıklarım aynı. Yıllarıma üzülüyorum. 2013 de doğum yaptım. Oymuş en son. Keşke ah.keske daha evvel terketseydim ya da daha sert konuşup yola getirmeye çalışsaydım.

Ne boşanması arkadaşım tmm sorun ciddi ama anlaşıyorsun adamı seviyorsun ailen seviyor başka bi sorun yok....bu konuda eşine baskı yap destek alsın psikolojik bi durum olabilir tedavi edilebilir eminim kendi de hoşnut değildir böyle bi durumdan insan kokar bitlenir yahu hastalık olur çevresindekilerde rahatsız olmuyormu bu durumdan..kavga boşanma yerine iteleyin onu elin yüzün bi tuhaf duş almıyorsun hastamı oldun ne de..benim eşimde tras olmayı sevmez arada bi aman ne yaşlı görünüyorsun bu sakallar seni 10 yaş ihtiyar gösteriyor derim hemen koşar tras olur sabret yahuuu boşanmakta kolay değil
Kadın birlikte olmak istiyor ona rağmen adam kokmayı tercih ediyor.Bu adama ne çare olur sizce?

Evet canım sert bir şekilde dike getirmen gerek. Sonucunun ayrılık olacağını söyle. Ben benimkiyle ayrıldıktan sonra şimdi her gün yıkanmaya başladı :KK4:

Anlaşmalı boşancaksan avukata falan gerek yok. Yeni boşandım 5 ay önce.internetten anlaşmalı boşanma protokolü indirip doldur. Birde dilekçe yazacaksın internette zaten yazıyor. Eşin de imzalıycak sonra aile mahkemesine gidip harç yatırcaksın 250 tl gibi birşeydi. Dilekçeleri verip kaleme gidip gün alacaksın. Bana eğer eşinle beraber gelseydiniz hemen yarına verirdik gün dedi. Tebligat gönderiyor eşine. Ben ertesi günü eşimle gittim 15 gün sonrada 3 dk içinde boşandık. Aynı problem bendede vardı. Benimki hergün yıkanırdı ama çok pisti 1 hafta aynı kıyafeti giyerdi çıldırırdım. Değişmiyorlar boşa kürek sallama. Ben 17 sene sabrettim gene boşandım. Boşa bak hayatına pis insanla cinsellik olmayan beraberlikte evlilik yürümez.

Her gun dusnalirim mutlaka.saclarim.cok kurudu biraz beslensinyaglansin diye 3 gün bekleyim dedim kasintidan öldüm o sure zarfinda da vücudumu yikamistim. Bak aklima gelince yine kasinmaya başladım.

Su hayattır yaaaa

Hayatım boyunca yapmadım. Çok saçma buldum ama son 1 yıldır kriz anlarında kendimi kaybediyorum. Jilet derken izde bahsetmiyorum damarı kesmeye çalıştım. Hastaneye gittim polisler ifademi aldı falan işte. Sonra da bir kaç kez acımı dindirmek için yaptım. Kriz anlarında kötü oluyorum
Anladım.
Bunun için psikoloğa falan gitmelisiniz.
Çünkü bugün kendine zarar veren yarın başkasına da zarar verir.
Bu hayat kendinize zarar verip ağlayacak kadar uzun değil. Yaşamınızın değerini bilip boşayın şu adamı.

Aynısının tipkisi bende vardı. Ben eş kişisinin 6 ay banyo yapmadığını bilirim. Rahatsız olmuyorum derdi. Çıkardığı kirli camasirlara bakılırsa disarda falan banyo yaptığını düşünmedim hiç. Ben de yıllarca girmedim ilişkiye. Sonuç boşanıyorum. Oh be. Hergun o pis insanı gormekten midem bulanıyordu. Insanın kendine yoksa eşine saygısı olur değil mi ?
Evlenmeden bu durumun farkına varmadınız mı ben onu merak ettim.

Yok
Yok o zaman o kadar değildi normaldi yani. Hatta ilişkiden önce de ikimiz de banyo yapardık o kadar titizdi. Sonra saldı kendini. Işten gelince eline tutustururdum temiz iç çamaşırlari banyo yapsın diye. Çamaşırı değiştirip banyo yapmadan cikardi

Bir erkek 2-3 haftada bir sac tirasi olur zaten. Ne bileyim 3-4 gunde bir sakal trasi olsa gene yikanmasi gerekir. 6 sene iyi dayanmissiniz bu kokuya

Back
X