Öfke kontrol sorunu var psikolojisi çok iyi biri değil bana karşı hırslansın istemiyorum gerçekten hiçbir şey talep etmiyorumSiz istiyorsanız davanızı açıp mahkeme de bitireceksiniz . Yani bana bağımlı bırakmaz diyip bu hayatı yaşamak zorunda değilsiniz . Çekişmeli boşanırsınız ayrıca hıc bısey istemıyorum demeyin dünyanın bin bir türlü hali var tüm haklarınızı talep edin bir avukatla ilerleyin
Zaten narsist oluşu raporlandı yazmışsınız hakim çabucak boşar ama çocuğunuzun haklarını da alın madem öyle etrafa savuracak parası var .Öfke kontrol sorunu var psikolojisi çok iyi biri değil bana karşı hırslansın istemiyorum gerçekten hiçbir şey talep etmiyorum
Raporlandı demedim. Sadece görüş olarak iletilmişZaten narsist oluşu raporlandı yazmışsınız hakim çabucak boşar ama çocuğunuzun haklarını da alın madem öyle etrafa savuracak parası var .
Bugün böyle düşünür bekler ömrü tüketirsiniz sonra ilerde o öfke kontrolü yüzünden size yada çocuğunuza zarar verebilir
İşlemi başlatmak mesele değil benden ayrılmaz biliyorum herseyden vazgeçeceğimi de söylüyorum onaSabredebiliyorsaniz dogumu bekleyin
Dogum oncesi bosanma meselesi sizi daha da germesine sebep olabilir
Dogum bir gecsin biraz toparlanin oyle netlesip islemleri baslatirsiniz
İşlemi başlatmak mesele değil benden ayrılmaz biliyorum herseyden vazgeçeceğimi de söylüyorum ona
Son bir ay sonuçlanır mı ki zaten dava görünene kadar çocuk doğmuş olacakHamileyken daha kolay kapışacak bir çocuk henüz yok. Alın valizinizi ve çıkın..
Ben daha öncede evi terk ettim aileler eşim araya giriyor vs artık yüzüm yok netleşmeden gitmeye onu ikna etmiş olmam lazımBoşanma işlemleri böyle mi sürüyor yani? Eşinden vazgeçmez diyerek hakim boşamıyor mu?
İkna et o zaman, konuş, anlat ve mutsuz olduğunu söyle. Kararlı dur ve kararlı olduğunu karşı tarafa da göster. Başka türlü nasıl olacak?Ben daha öncede evi terk ettim aileler eşim araya giriyor vs artık yüzüm yok netleşmeden gitmeye onu ikna etmiş olmam lazım
Ben daha öncede evi terk ettim aileler eşim araya giriyor vs artık yüzüm yok netleşmeden gitmeye onu ikna etmiş olmam lazım
Ben bu dediklerinizi yaptım kim emeği olan birikimi herşeyi hiçe sayıp ayrılma yolu arar olmuyor bırakmıyorİkna et o zaman, konuş, anlat ve mutsuz olduğunu söyle. Kararlı dur ve kararlı olduğunu karşı tarafa da göster. Başka türlü nasıl olacak?
Bir noktada bırakacak çaresi yok. Bugüne kadar kaç kez boşanma davası açtın?Ben bu dediklerinizi yaptım kim emeği olan birikimi herşeyi hiçe sayıp ayrılma yolu arar olmuyor bırakmıyor
Biraz kendine güvenin olsun. Önemli olan onun kararı ya da ne yapacağı değil, senin attığın adım olmalı. Senin kararın önemli. Bunun bilincinde olmalısın.Ben bu dediklerinizi yaptım kim emeği olan birikimi herşeyi hiçe sayıp ayrılma yolu arar olmuyor bırakmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?