• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl boşanmalıyım?

Tamamda geçen bebek yaparsak aileler engel olmaz yeniden birleşiriz diye deniyordunuz o zamanda bunları yaşamıştiniz,aileniz haklı anlaşmali boşanin bence boşanirken insanlar çirkinlesiyor bebek denemesini bile derler

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Dogru, fakat o zaman duygusal bir bosluk icindeydim. Yasadiklarim esimin pisman oldugunu gorme ihtiyaci yasatti bende ve esim o donemde pisman olmus gibiydi.

Regl oldugum haberini ona verdigimde "Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim." dedi bana. "Cunku hamile kalabilseydin ailemi uzmek zorunda kalacaktim. Boyle seni kaybediyorum."

Anladim ki cok yanlis bir beklentiye girmisim ben. Defalarca duygularima yenilip beni onemsememesini izledim durdum.

Bu mevzu mahkemede gundeme gelirse de sorun yok ki benim acimdan. Iddia ettigim sey su: Evliligimi kurtarmak icin her yolu denedim ben. Ama esim hem bana eziyet etti, hem rezil olmama sebep oldu, hem magdur oldum, hem de evliligimizi yikti.

Zaten benim icin savasmis olsaydi yaralanmazdim.

Bana Allah yeter...

Bence anlaşmalı boşanın zaten çok sıkıntı çekmişsiniz daha fazla üzülmeye değer mi? Yaşadıklarınız elbette kolay şeyler değil öfkeli olmakta da haklısınız ama siz ne kadar uğraşırsanız emin olun çok daha çirkinleşirler. Vaktinizi moralinizi o adam için heba etmeye değer mi zaten insan olsaydı aileniz bile olsa kalkıpta sizin en özel sorununuzu söylemezdi. Bunu yapan adam her türlü iğrençliği yapar olan gene size olur siz kendi değerinizi düşürmeyin.

Yasadiklarinizi hafife almak degil maksadim ama, benim yasadiklarimin yaninda sizin ki devede kulak kalir. Buna ragmen cantami alip can havliyle kactim. Hic ugrasamazdim.
Bu arada bir daha evlilik düşünürseniz evlenmeden tedavisi mumkunse tedavi olun.
Biraz erkek acisindan da dusunmek lazim.

Evlenmeden tedavi olamam. Bekaret zarar goruyor tedavide.

Erkek acisindan dusunmemi beklemeyin lutfen. 3 ayda cozulebilecek bir seyi erteleyerek uzamasina sebep oldu. 3 gunde cozen merkezler vardi, pahali buldu.

Ben elimden geleni yaptim.

Siz niye savasmadiniz?

Bana Allah yeter...

Lütfen savaşın,haklısınız kazanacaksınız.

Dedikodu çıkarmak

Eşine iftira etmek

Eşiyle alay etmek

Eşini aşağılamak

Aile sırlarını açıklamak

Eşe hakaret etmek

bunlar boşanma sebepleri arasında sayılmıştır.

yaptığı bütün iğrençliklerin bedelini ödetin.sizin bilinçli ve kendisine saygısı olan bi bayansınız.
Allah yardımcınız olsun :16:

Cok ama cok tesekkur ederim, kendimi cok iyi hissettirdiniz bana.

Allah razi olsun.

Dualarinizi esirgemeyin.

Bana Allah yeter...

Kesinlikle savaşmalısın.:41: Ne demek vajinusmus olduğunu ailelere anlatmak. Terbiyesiz adam. Sana destek olacağı yerde. Her türlü savaş tüm yasal haklarını kullan canım. Neyi var neyi yok al. Hiç te yıpranmazsın. Niye yıpranacaksın ki haklı olan sensin. Ben olsam savaşırdım.:41: Bunu onun yanına bırakmazdım. İnşallah erkekliği kaybolur da yapacağı ikinci evlilikte karısı da ona sana bu yaşattıklarını yaşatır.

Destek gormek cok duygulandirdi beni. Kendimi yalniz hissettirmediginiz icin cok tesekkur ederim.

Bana Allah yeter...

Destek gormek cok duygulandirdi beni. Kendimi yalniz hissettirmediginiz icin cok tesekkur ederim.

Bana Allah yeter...

Rica ederim canım ne demek KK ya niye üyeyiz :) Birbirimize destek olacağız ki hayatın yükünü daha rahat omuzlayabilelim. Allah yar ve yardımcın olsun.:16:

Bence anlaşmalı boşanın zaten çok sıkıntı çekmişsiniz daha fazla üzülmeye değer mi? Yaşadıklarınız elbette kolay şeyler değil öfkeli olmakta da haklısınız ama siz ne kadar uğraşırsanız emin olun çok daha çirkinleşirler. Vaktinizi moralinizi o adam için heba etmeye değer mi zaten insan olsaydı aileniz bile olsa kalkıpta sizin en özel sorununuzu söylemezdi. Bunu yapan adam her türlü iğrençliği yapar olan gene size olur siz kendi değerinizi düşürmeyin.

Fikrinizi paylastiginiz icin cok tesekkur ederim.

Bana Allah yeter...

neden anlasmali bosanasiniz ki? bence bu bunca sıkıntıyı cekmis insanı yormaz,size yapilanlarin bedelinin odedigini gormek zevk verir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaslar,

Esimle aramizdaki devir islemlerini tamamladiktan sonra bosanma davasini acacagim. Lakin kafami karistiran seyler var.

Bu hikayeyi sonlandirip, esimi ve ailesini Allah'a havale edip, anlasmali mi bosanmaliyim?

Kanunun bana verdigi hakki kullanip, hakkimi aramak ve savasmaktan korkmayip cekismeli mi bosanayim?

Ailem, bazi arkadaslarim ve avukatim cekismeli bosanmanin beni cok yipratacagini ve yoracagini dusunduklerinden anlasmali bosanmamdan yanalar.

Esim ve ailesi de bunu istiyor.

Fakat ben yasadiklarimin hesabini kanun onunde sormak, korkmamak, savasmak ve Allah'in izniyle bu savastan galip ayrilmak istiyorum.

Eski konularimda bahsetmistim. Vajinismusum ve bu yuzden esimden psikolojik siddet gordum evliligim boyunca. Sirf burnum surtsun diye vajinismus tedavimi yarida biraktirip bosanma blofleri yapti. Yetmedi, sabahin 4'unde moral bozuklugundan rahatsizlandim, hastaneye goturmedi, tek basima gittim. Vajinismus problemimi bir sucmus gibi once benim babama, sonra da ailesine anlatti. Bana destek olmak yerine beni rencide etti.

Avukatim tum bunlarin tazminat sebebi oldugunu soyledi.

Derdim para degil. Yasadigim acilardan savasip kazanarak kurtulma arzusu benimkisi.

Bu zamana dek hep korktum, hic risk almadim, en kolay yolu sectim ve bu yuzden ozguvenimi yitirdim.

Yasadiklarim yukarida saydigim kadar degil elbet, bunlar en barizleri.

Siz yerimde olsaniz savasir miydiniz, ugrasmayip birakir miydiniz?

Benim gonlum savasmaktan yana. Ama ofkeme mi yeniliyorum... bundan emin degilim.

Bana Allah yeter...

eşin ve ailesi çekişmeli boşanma istiyor...son dakikaya kadar seni yıpratmak maksatları..vurdukça vurmak istiyorlar..çevreyede eşim benden boşanmamak için zora koşuyor olarak lanse edecekler..işi bitirirsen çabuk üzülen onlar olacak..

Ben olsam savasirdim az buz seyler yasamamissin yasayan bilir daha sonra icinde kalip oyle boyle yapsaydim demek yerine savasmak daha dogru

Anlaşmalı boşanmanız bence daha iyi
Tedavi görmesi gereken durumunuz ailelere ifşa edilmiş
Mahkeme sırasında tanımadığınız kaç kişiye ifşa edilecek biliyor musunuz
Bunun etkilerini kaldırabilecek misiniz
Git gide çirkinleşecekler, bence yolunuza gidin, bu pes etmek değildir, onların seviyesine inmemektir.
Ne için savaşacaksınız ki, mahkeme sayılan sebeplerden ötürü eşinize bir ceza vermeyecek sadece boşayacak sizi anlaşmalı da olduğu gibi
Tazminat hakkı için belgeli zarar gerekiyor, söylemiş olduğu sözler ve psikolojik baskının raporlanmış bir zararı olmadığı için sadece boşanma kararı verilmesine sebep olur yani boşuna yıpranırsınız

Zaten yipranmissin yiprancagin kadar... Daha ne kadar canini sikabilirlerki ???
Savaş ve hakkini söke söke al !!

Ailem; ozellikle annem ve erkek kardesim kararima saygili ve destekler bana. Babam kesinlikle bir an once kurtulmami istiyor. Ama zorluk cikaracak biri degil.

Cok sukur aileden yana sorunum yok, neler yasadigimi cok iyi bildikleri icin hak veriyorlar savasma arzuma.

Desteginiz icin tesekkurler.

Bana Allah yeter...

aynen canım dık dur ben olsam sonuna kadar savasırım kı ben bole bı karar alsam aılem de sılıp atar benı emınım ama tek basıma kalcak bıle olsam savasırım cok sanslısın kı aılen yanında ve arkanda bu kararında da arkanda olacaklardır cunku onlarda senın uzulmenı ıstemedıklerı ıcın o sekıl dıyolardır allah yardımcın olsun ıns mutlu olurusn :)

eşin ve ailesi çekişmeli boşanma istiyor...son dakikaya kadar seni yıpratmak maksatları..vurdukça vurmak istiyorlar..çevreyede eşim benden boşanmamak için zora koşuyor olarak lanse edecekler..işi bitirirsen çabuk üzülen onlar olacak..

Hayir, esim ve ailesi anlasmali bosanma istiyor.

Zalimligi yaptilar, simdi kolayca bu isten siyrilmak maksadindalar.

Bana Allah yeter...

neden anlasmali bosanasiniz ki? bence bu bunca sıkıntıyı cekmis insanı yormaz,size yapilanlarin bedelinin odedigini gormek zevk verir.

Ben de ayni sekilde dusunuyorum. Zaten yiprandim ki daha neden korkayim diyorum. Allah mazlumun yanindadir, ben cok haksizlik gordum. Ve susup sessizce cekilmek beni artik rencide ediyor.

Bu savasi kazanirsam beni yureklendirdigi icin dua edecegim kisilerden biri olacaksiniz ins. Dua edin n'olur.

Cok tesekkurler.

Bana Allah yeter...

cinsel birliktelik gerçekleşmediyse evlilik birliği tam gerçekleşmiş sayılmayacağından kadın lehine tazminata hükmedilmemesi yönünde bir yargıtay kararı var diye hatırlıyorum ben ancak oradaki somut olayın sizinkiyle benzer olup olmadığını bilmiyorum.

Son düzenleme:
Inanir misiniz, benim icimden gecen ama baskalarindan da duyup emin olmak istedigim sozler bunlar. Annem ve erkek kardesim destek oluyorlar ama bu kadar net 'yap' diyemiyorlar.

Bu da beni dusuncelere surukluyor.

Cok iyi geldi sozleriniz. Cok tesekkur ederim.

Bana Allah yeter...

Bence hic kimsenin yaptigi kötülükler yanina kar kalmamali. Zaten bosaniyormussunuz, kaybedeceginiz hicbirsey yok. Elbet Allahta bunun hesabini soracaktir, ama kanun var, hak hukuk var, neden bu dünyadada hakkini savunmayip sineye cekesiniz ki.

Bence aileler herzaman evlatlari daha fazla üzülmesin diye (genellikle söz konusu kiz evlat olunca) onlari cikabilecek diger sorunlardan korumak istiyor. Aileniz bu yüzden hem sizi korumak, hemde karariniza saygi duyup sizi fazla etkilememeye calisiyor olabilir. Daha fazla üzülüp bu is uzamadan bitsin tarafindalar sanirim. Ama kanit, yanit ortada ise, bence hakkinizi söke söke almalisiniz.

Benden buyuksun o yuzden abla diyicem :o
Ablacim yeterince yiprasmissin ama eşinin yaptiklari vs. sana destek cikmak yerine köstek olmasi simdi de anlasmali bosanmak istemesi isin icinden kolayca sıyrılmayi planliyo anladigim kadariyla
Asil simdi savasman gerektigini dusunuyorum dibe batmisken ya daha çok baticaksin yada tekrar kendine olan güvenini savasarak kazanarak aydinliga cikicaksin umarim hakkinda hayirlisi olur :o

Back
X