NASIL BÖYLE DÜŞÜNÜR

safirkagitatik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2024
27
-6
1
Kızlar geçenlerde çok çok yanlış bir şey yaptım ama pişman değilim, eşimin telefonunda mesajlarını karıştırdım ve kuzeniyle olan konuşmasına şahit oldum. Araba almak için yakın çevremize borç danıştık o ara, bunun üzerine kuzeni kayınvalideden iste demiş ve benim kocam da onlar asla borç vermez demiş. Bu ne şimdi anlamadım... geriye dönük düşünüyorum hiç böyle mevzularda sıkıntı yaşamadık, ailem cömert ve eli boldur neden böyle düşündüğünü soramam da nasıl ağzını arayabilirim yardım edin.

Ağzını arasanız bile size gerçek düşüncesini söylemeyecektir. Söyleyecek olsa çoktan söylerdi. Direkt neden öyle dediğini sorun bence

Yaptığınız şey çok ayıp.
Eşinizin özel konuşmalarını okuyup sonra da hesap mı soracaksınız?
Kendisi ailenizden para istemek istememiştir öyle diye geçiştirmiştir. Olabilir yani. Yani neden böyle düşündün diye hesap sormanız hoş mu?
Eşiniz sizin kuzenle kardeşle konuşmanızı okusa ailesini çekiştirmiş olabilirsiniz. Hoşunuza gider miydi?

Yaptığınız şey çok ayıp.
Eşinizin özel konuşmalarını okuyup sonra da hesap mı soracaksınız?
Kendisi ailenizden para istemek istememiştir öyle diye geçiştirmiştir. Olabilir yani. Yani neden böyle düşündün diye hesap sormanız hoş mu?
Eşiniz sizin kuzenle kardeşle konuşmanızı okusa ailesini çekiştirmiş olabilirsiniz. Hoşunuza gider miydi?
Asla pişman değilim yine olsa yine okurum, bir şekilde hesap sormalıyım evet

Öncelikle bunu sakın annenize söylemeyin bu bir. İkincisi eşinize dolaylı yoldan sorun mesajı karıştırıp buldunuz gibi olmasın. Anneme de sorsak mı borç verecek paraları varmıdır gibisinden.. Buarada ailem cömert demişsiniz ama bu aralar sıkışıklar gibi bi muhabbet mi geçti de eşiniz "onlar vermez" Diye konuştu bunu da en iyi siz bilirsiniz.

Öyle bir olay yaşanmasa bile eşiniz öyle bir elektrik almış demek ki. Kötü bir üslupla vs söylememiş eğer tek dediği buysa.

Siz borç ararken sordunuz mu eşimize annemlerden alalım diye?
Bir de diyor ki onlar bizim ailemiz gibi değil?? Ay çok şaşırdım böyle bir enerji almasına, kaç gündür ne üzerine böyle bir düşünceye kapıldı diye düşünüyorum. O bana dedi ailene de soralım ben dedim ki şuan verecek durumda değilim yine de sordum tabi, verecek durumda değiliz dediler ona da ayrı açıklama yapıldı

Öncelikle bunu sakın annenize söylemeyin bu bir. İkincisi eşinize dolaylı yoldan sorun mesajı karıştırıp buldunuz gibi olmasın. Anneme de sorsak mı borç verecek paraları varmıdır gibisinden.. Buarada ailem cömert demişsiniz ama bu aralar sıkışıklar gibi bi muhabbet mi geçti de eşiniz "onlar vermez" Diye konuştu bunu da en iyi siz bilirsiniz.
Ay doğru bu ara sıkışıklar diye ben ona söylüyorum devamında zaten. Yok haklısınız asla anneme söylemem

Bir de diyor ki onlar bizim ailemiz gibi değil?? Ay çok şaşırdım böyle bir enerji almasına, kaç gündür ne üzerine böyle bir düşünceye kapıldı diye düşünüyorum. O bana dedi ailene de soralım ben dedim ki şuan verecek durumda değilim yine de sordum tabi, verecek durumda değiliz dediler ona da ayrı açıklama yapıldı
O zaman eşiniz verecek durumda olmadıklarına inanmamış, vermemek için böyle davrandıklarını düşünmüş.

Eee o zaman sorun ne? Veremeyecek durumdalarmış eşiniz de olanı söylemiş.
Siz sorun arıyorsunuz belli ki.
Telefonu karıştırmanızdan da belli. Bir şeyler aramışsınız .

Ay doğru bu ara sıkışıklar diye ben ona söylüyorum devamında zaten. Yok haklısınız asla anneme söylemem
O zaman hiç meseleyi dallandırıp budaklandırmayın ağrısız başınızı ağrıtmayın genel olarak eşinizden de memnunsanız bu kadarı gözardı edilebilir bir durum diye düşünüyorum..

Dünyada evlilerin çok büyük bir yüzdesi karşı tarafı yadırgar, haklı veya haksız fark etmeksizin kendi ailesi gibi benimsemez. Malumun ilanı olmuş sizinki. Es geçin takmayın.

Ağzını arasanız bile size gerçek düşüncesini söylemeyecektir. Söyleyecek olsa çoktan söylerdi. Direkt neden öyle dediğini sorun bence

Eee o zaman sorun ne? Veremeyecek durumdalarmış eşiniz de olanı söylemiş.
Siz sorun arıyorsunuz belli ki.
Telefonu karıştırmanızdan da belli. Bir şeyler aramışsınız .
Doğru ya ben rahat bi tip değilimdir bir şeyleri sorgulamasam olmaz, sorun şu ben ailesine o kadar iyi davranıyorum ki o neden böyle bi tribe girdi şimdi anlamıyorum ya

Siz herkes hakkında düşüncelerinizi çat çat yüzlerine söyleyebiliyor musunuz? Hic mi olumsuz dusuncelerinizi samimi olduğunuz biriyle paylaşmiyorsunuz. Gidip sonra o kişinin yüzüne çat diye söylüyor musunuz?
Eşiniz kuzeniniyle samimiyetle bir şey paylaşmış. Kötü bir şey de dememis. Size yansitmamis. Saygısızlık etmemiş.

Bunun hesap sorulacak neyi var. Yaptığınız da hiç doğru değil ayrıca. Normalmis gibi savunmayin ve farkına varın. Eşim benden gizli kuzenimle konuşmalarımı okusa bir de hesap sorsa öyle bir tepki alır ki aklı şaşar.

Sorun aramayın kendinize. Unutun bu durumu.

Back
X