• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil bu kadar etkilendim? Ve sonuc hüsran.

Ya inanmıyorum nasıl böyle hissettiklerimi söyleyebiliyosn
Ben aslinda ilk defa biri karisisnda pasif kaldim dilim tutuluyordu onlayken oysaki kari kizi seven egolu cok bilmis biriydi ve ben bu kisinin karsisinda bu durumdayim diye rahatsizim yani yaptigi haksizligi farkina varip pisman olup yazmasini cok istiyorum:(

Ben aslinda ilk defa biri karisisnda pasif kaldim dilim tutuluyordu onlayken oysaki kari kizi seven egolu cok bilmis biriydi ve ben bu kisinin karsisinda bu durumdayim diye rahatsizim yani yaptigi haksizligi farkina varip pisman olup yazmasini cok istiyorum:KK43:
Aynen bende haksızlığa uğramış hissediyorum o kızın yorumlarını görünce hemen aradım onu ne kadar sevdiğimi bildiği halde bana küfretti çok zoruma gidiyo :KK43:

Aynen bende haksızlığa uğramış hissediyorum o kızın yorumlarını görünce hemen aradım onu ne kadar sevdiğimi bildiği halde bana küfretti çok zoruma gidiyo :KK43:
Ayyy cok uzuldum simdi bence boyle biri icin uzulmeyi birak hemen toparlan ve birdaha sakin yazma ona arama ben de aramayacagim cunku.

Ben de hic hissetmedigim duygulari bu adamda hissettigim icin bu kadar takili kalmistim herkes 15 gunluk birsey ne dusunuyorsun diyebilir ama kadin dilinden cok iyi anlayan biriydi bu yuzden onda takili kalmistim ama o da senden zerre az duygum yok derken ikinci barismada dalga gecer gibi davranmasi yine bitmesine neden oldu.

Adamlarda bi marifet Yok aslında, keramet bizim onlara verdiğimiz değerde yüklediğimiz anlamda:KK54:

Gercekten oyleee benden cok etkilendigini soyleyen adam attigim adima geliyor sonra kaciyor nasil bir celiskidir bu
Bırakın su aksın yatağını bulsun, olayları şekillendirmek bizim elimizde de ama bazı şeylerde olmayınca olmuyo yada yanlış zamanlama... en büyük hatam kendimi yıpratmak oldu bunca zaman . Ne gerek vardı? Adam gününü gün ediyo bense burda acıların kadını bergen takılıyorum:halay:artık yok o hatun... dua et bol bol sakinliğini koru ve yoluna devam et

Bırakın su aksın yatağını bulsun, olayları şekillendirmek bizim elimizde de ama bazı şeylerde olmayınca olmuyo yada yanlış zamanlama... en büyük hatam kendimi yıpratmak oldu bunca zaman . Ne gerek vardı? Adam gününü gün ediyo bense burda acıların kadını bergen takılıyorum:halay:artık yok o hatun... dua et bol bol sakinliğini koru ve yoluna devam et
Benimki artik intikam duygusuna birakti duygulari sence arar mi tekrardan? Sadece reddetmek icin istiyorum bunu da

Benimki artik intikam duygusuna birakti duygulari sence arar mi tekrardan? Sadece reddetmek icin istiyorum bunu da
Bazen aynı duygu benimde içimi kaplıyo ama şunu soruyorum kendime pişman olsa ne değişecek? Benim sevdiğim adam değil ki o boş boş bakan duygusuz benimde ona karşı duygusuz olduğum insan. Dedim ya benim derdim aşık olduğum adamla onu özlerim onu severim onu içimde yaşatırım. Onun dışında duygu barındırmamaya çalışıyorum içimde çünkü bu sadece bana zarar veriyo. Herkes bi gün hatasını görecek arasa da aramasada ama aklına geleceksin emin ol. Ne olursa olsun bunları düşünmemeye çalış. Çünkü Kendi hayatından çalıyorsun hala bunu düşünerek bile

Kizlar Mehmet instagramda 906 kisiyi takip ediyordu dunden beri bakiyorum profiline surekli azaliyor kisi sayisi 867 kisi gozukuyor simdide bu ne demek oluyor acaba ama kizlari begeniyor hala goruyorum eskisi kadar cok olmasa da??

Kizlar Mehmet instagramda 906 kisiyi takip ediyordu dunden beri bakiyorum profiline surekli azaliyor kisi sayisi 867 kisi gozukuyor simdide bu ne demek oluyor acaba ama kizlari begeniyor hala goruyorum eskisi kadar cok olmasa da??
Bence instagram olayına çok takılı kalma burdan sağlıklı bi sonuç çıkaramazsın. Bu gün 300 siler yarın 500 ekler bu keyfi birşeydir

Bence instagram olayına çok takılı kalma burdan sağlıklı bi sonuç çıkaramazsın. Bu gün 300 siler yarın 500 ekler bu keyfi birşeydir
Mehmet oyle biri degil ama oturup ugrasmaz :/ ben instagrama cok takilan biriydim acayip hemde her gun birsey derdim o zamanda 912 kisiydi 880e kdr indirmisti zaten hep tartismalarin yarisi bundan cikmisti ama simdi bakiyorum 821 olmus acaba baskasini mi buldu:/

Mehmet oyle biri degil ama oturup ugrasmaz :/ ben instagrama cok takilan biriydim acayip hemde her gun birsey derdim o zamanda 912 kisiydi 880e kdr indirmisti zaten hep tartismalarin yarisi bundan cikmisti ama simdi bakiyorum 821 olmus acaba baskasini mi buldu:/
Bence bu kısma takılma yorulduğunla kalacaksın

Kizlar belkide soyledigim seyler bircok kisinin dert bile olarak sayamayacagi seyler ama su anki ruh halim paylasmak geregini duyuyor
Ben 25 yasindyaim 29 yasinda biriyle tanistim. Dis gorunus olarak etkilendigim konusmalariyla akilli ve herseyi bilen karakteriyle beni cok etkiledi. Sonrasi daha tanistigimiz ilk gunden beni sahiplenmesi beni kendisine asik etti gercekten hayatimda ilk defa asik oldum. Ama bu 15 gun surdu. Beyfendi bana iliski basinda herseyi sor aklinda soru isareti kalmasin dedi. Bu adamin hayati capkinlikla gecmis biri ve bundan dolayi iliskide ona karsi guvenmem zaman alacakti instagraminda bile 900 tane kizi takip ediyor dusunun. 15 gun icinde rahatsiz oldugum ufak konular oldu trip atiyorsun demeye baslamalari sorun cikacagini gordugu an hadi hayatim kapa demesi canimi sıktı. Ben tezcanli pirpirikli biriyim . Gorusmelerimiz cok guzel gecmisti bana butun hayatini anlatti . Gozumun icinden baska bir yere bakmiyordu bile benim icin cok guzel seyler soyledi . Tartismalarda beni kaybetmemek icin cabaliyordu . Neyse sonra birkac sacma meselesen ayrildik. Ben 15 gun bu cocugu unutamadim birkac hatami da farkindaydim ona yazdim ozledim falan diye o da 1 gun bekleyip diger gun aradi goruselim dedi ben de tamam dedim görüstük sevinmistim cünkü: baristik konustuk ettik herseyimi soyledim ona karsi benimle ilgili hicbirseyi silmemis her gun takip etmis beni o aksam oyle guzeldi sonra 2.gün beni o kadar az aradiki zaten instagramdan beni engellemisti takip ediyordum baska yerden hep onune gelen her kizi begeniyordu instagramdan ve ben ona yine tripli modunda olcam diye soylemedim bunu ama baktimki asik oldugum adamdan eser yok 2 gun bekledim dayanamadim hayatim falan diyordu ama yani cok degismisti. Dun aksam en son 8de yine benim yazmamla beni aradi ve saat 1e kdr beni aramadi gece bu arada o sette calisiyor dizi setinde ama 2 saatte bir maksimum arardi beni ona yazilar yazdim cevap vermedi ona ben asik oldugum adami istiyorum cok degistin falan demistim baktimki bana gece 1e kdr cevap vermedi ben de dayanamadim engelledim onu . Beni aramadi kesinlikle instagrama baktim hala kizlari begeniyordu ve bitti. Ve gercekten cok sinirliyim hala ilk 15 gun icinde uzerime cok dusen surekli arayan yanimdan gitmek istemeyen adam gitmisti gorusmek isteyen de oydu izin gununde ama benden uzaklasti ve biranda kayboldu bende ona agir bi mesaj cktim tabi kufur etmedim. Engelle beni whatsapptanda dedim ben engelledim sonra heryerden ama ondan onceki ayrilikta beni engellemsiti heryerden bu sefer engellemedi whatsapptan ve bitti ve bakiyorum bazen hala kovaliyor. Kizlar icimde sadcee onun karsisinda pasif kaldigim birsey diyemedigim icin hirs var herseyin tersine donmesine cok isterdim pisman olmasini falan... sizce ne yapmak istedi bu adam? Ve arayacak mi?
Kuzum o hayvan adam bu mu burada anlattığın mi ? Belli etmiş aslında kendini :cry::cry:

Back
X