Nasıl bu kadar kolay vazgeçebilir kabullenemiyorum

Put a lit on it

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
423
113
23
32
Kızlar önceki konumda bahsetmiştim erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz polis ben üniversite okuyorum 7 aydır orda. Benim okulumun bitmesini bekliyordu okul bitince evlenmek istedi daha fazla yalnız kalmak istemediği için. Sonra doğu görevi çıkacağı için ben istemedim sen git gel gelince evleniriz hem işe girmiş çalışmış olurum dedim. Çünkü benim orda çalışma imkanım yok İstemedi ben daha fazla yalnız kalmak istemiyorum dedi. Simdi de yalnızım ünide de yalnızdım dedi. Hani seninle her yere gelirim diyodun noldu dedi ve bitirmeye karar verdi. Bugun aradim hala aynı düşünüyor benim fikrim değişmicek yalnız kalmak istemiyorum hani gelicektin benle diyor.. Ailesi arkadaşları bile o zaman ayrıl demiş. Gel buraya yüzyüze sakince konusalım çözüm bulalım dedim, benim kararım değişmeyecek emin ol mantıklı bir karar aldığımı düşünüyorum ben yalnız kalmak istemiyorum dedi.
1.5 seneden nasıl bu kadar kolay vazgeçer? Gerçekten pişman olup kabul edip geleceğini düşünüyorum çünkü seviyor eminim :KK43:

belki o da " 1.5 seneye ragmen neden daha da erteliyor, beni sevmiyor mu, bu kadar kolay mi" diyordur.

evlilik hayati paylasmaksa ve tek sebebiniz dogu goreviyse yaptiginiz dogru gelmedi bana da. siz evliyken de tekrar dogu gorevi cikabilir.o zaman ne yapacaksiniz?
10 sene sonra olsa gidecektim ara verebilirdim işime. En başta gitsem tamamen ara vermis olucam baslamadan biticek is hayatım. Geldigimde de is bulamayacagım

Senden bu kadar kolay vazgeçmiş
Sen daha ne üzülüyorsun ki
Bırak akışına inan evlensen bile asla huzurlu olamayacaksın hem geride bıraktıkarın hemde anlayışsızlığı bu kadar ile sınırlı kalmaz
Ben niye mutlu olamayacağım?

Senden bu kadar kolay vazgeçmiş
Sen daha ne üzülüyorsun ki
Bırak akışına inan evlensen bile asla huzurlu olamayacaksın hem geride bıraktıkarın hemde anlayışsızlığı bu kadar ile sınırlı kalmaz
Ay pardon anladım şimdi

Yapamayacağın sözler vermeseydin sende.
Seninle her yere gelirim gibi cüretkar konuşmasaydın madem.
Sürekli de yalnız kalmak istemiyorum diyorsa yakında bulur birini ve sen hesap sorarsan da "sana demiştim yalnız kalmak istemediğimi" der.
Polis bu, 2 yıl orda durunca bitmeyecek sürekli yeri değişebilir.
Yoluna bak.

Yapamayacağın sözler vermeseydin sende.
Seninle her yere gelirim gibi cüretkar konuşmasaydın madem.
Sürekli de yalnız kalmak istemiyorum diyorsa yakında bulur birini ve sen hesap sorarsan da "sana demiştim yalnız kalmak istemediğimi" der.
Polis bu, 2 yıl orda durunca bitmeyecek sürekli yeri değişebilir.
Yoluna bak.
Yeri değişecek biliyorum ama gelicektim onunla farklı illerde fabrikalar calısma alanım var ama doguda hiç yok

bence mantıklı karar vermiş

orda çalışamayacağım diyorsun doğudan sonra çat diye batıya gelemeyecek sonuçta ilerisi için planın var mı?

bence mantıklı karar vermiş

orda çalışamayacağım diyorsun doğudan sonra çat diye batıya gelemeyecek sonuçta ilerisi için planın var mı?
Nasıl gelemeyecek gelecekti
Biraz çalşlıp özel sektörde, sonra kpss'ye girecektim atanabilirdim farklı illere ama doğuda o şans yok

Nasıl gelemeyecek gelecekti
Biraz çalşlıp özel sektörde, sonra kpss'ye girecektim atanabilirdim farklı illere ama doğuda o şans yok

direkt kpss ye neden girmeyi düşünmedin? özel sektörde çalışmak şart mı? özel sektöre başlayıp sonra kpssye girmek kısmını anlamadım da? maddi açıdan mı?

direkt kpss ye neden girmeyi düşünmedin? özel sektörde çalışmak şart mı? özel sektöre başlayıp sonra kpssye girmek kısmını anlamadım da? maddi açıdan mı?
Düşündüm ama onun da garantisi yok ki kpss'den 89-90 puan almam lazımdı ve kontenjan bölümümde çok az atanamazsam ne olacaktı

Adamın isteği "sizinle" evlenmek değil sadece evlenmekmiş demek ki, amaç değil araçsınız yani. Asıl amaç evlilik, herhangi biriyle... Yalnız kalmak istemiyorum ne demek? "Birini bulmak için hemen arayışa geçeceğim" demek. Pişman olup dönse içinize sindirip kabul edebilecek misiniz?

Düşündüm ama onun da garantisi yok ki kpss'den 89-90 puan almam lazımdı ve kontenjan bölümümde çok az atanamazsam ne olacaktı

anladım bi yandan hazırlanıp bi yandan iş aranabilirdi mesela.

o size güvenmemiş gelecek için sorun bu. sizi de vazgeçemeyecek kadar çok sevmemiş. mantık evliliği olacakmış bu yani.

şartlarınız uymamış en doğru olan ayrılmak gibi görünüyor uzaktan bakınca içinizi bilemeyiz tabi.

anladım bi yandan hazırlanıp bi yandan iş aranabilirdi mesela.

o size güvenmemiş gelecek için sorun bu. sizi de vazgeçemeyecek kadar çok sevmemiş. mantık evliliği olacakmış bu yani.

şartlarınız uymamış en doğru olan ayrılmak gibi görünüyor uzaktan bakınca içinizi bilemeyiz tabi.
Mantık evliliği değil aslında hep diyodu tam aradığım kişisin özelliklerini överdi iyi anlaşıyoruz derdi sevdiğini de hissederdim. Bilmiyorum niye böyle oldu
Mantık olsa en basta ailesinin dedigi kisiyle evlenirdi ama benle devam etti sonuçta

Sensiz kalmak istemiyorum diyeceğine yalnız kalmak istemiyorum diyor... seni zaten haketmiyormuş boşver canım, bak biz seninle aynı yastayız büyük ihtimalle ya da senden büyük de olabilirim. Uzuuun yıllardır birlikteyiz sevgilimle okul nedeniyle uzak sehirlerdeydik. Simdi o daha da uzaklaşacak işi dolayısıyla gemiye çıkacak ve biraz daha bekliycez. 2 yıl kadar. Ama ayrılmak gecmedi hic aklımızdan. Seven insan bekler, kavusacagi günün heyecanını taşır içinde.

Eski sevgilinin derdi onun orda gönlünü eğlendirecek birisi olsun yemegi temizligi ütüsü olsun tamam.. aşk da evlilik de bu değil.

Erkenden görmüş oldun işte, demekki böyle hemen bırakıp gidecek bir adammış.

Ve ailesi de cok karışıyor bu adama, evlen dediler evlenmek icin tutturdu ayrıl dediler barışmıyor.. bosver cidden olmazmış bundan

Sevgilinle evlilige bakis aciniz farkli. Sen bir omur surecek bir evlilik icin iyi bir hazirlik yapmak istiyorsun, sevgilin de bir an once ihtiyaclarimi nasil karsilarim derdinde ailesi de bir an once bas goz etmek istiyor zaten. Iki ailenin evlilige bakis acisi farkli. Sen kariyerini yap da sevgilin basinin caresine bakar zaten.

Back
X