Put a lit on it
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 21 Ağustos 2016
- 423
- 113
- 23
- 32
- Konu Sahibi Put a lit on it
Kızlar önceki konumda bahsetmiştim erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz polis ben üniversite okuyorum 7 aydır orda. Benim okulumun bitmesini bekliyordu okul bitince evlenmek istedi daha fazla yalnız kalmak istemediği için. Sonra doğu görevi çıkacağı için ben istemedim sen git gel gelince evleniriz hem işe girmiş çalışmış olurum dedim. Çünkü benim orda çalışma imkanım yok İstemedi ben daha fazla yalnız kalmak istemiyorum dedi. Simdi de yalnızım ünide de yalnızdım dedi. Hani seninle her yere gelirim diyodun noldu dedi ve bitirmeye karar verdi. Bugun aradim hala aynı düşünüyor benim fikrim değişmicek yalnız kalmak istemiyorum hani gelicektin benle diyor.. Ailesi arkadaşları bile o zaman ayrıl demiş. Gel buraya yüzyüze sakince konusalım çözüm bulalım dedim, benim kararım değişmeyecek emin ol mantıklı bir karar aldığımı düşünüyorum ben yalnız kalmak istemiyorum dedi.
1.5 seneden nasıl bu kadar kolay vazgeçer? Gerçekten pişman olup kabul edip geleceğini düşünüyorum çünkü seviyor eminim
1.5 seneden nasıl bu kadar kolay vazgeçer? Gerçekten pişman olup kabul edip geleceğini düşünüyorum çünkü seviyor eminim