Nasıl bu kadar kolay vazgeçebilir kabullenemiyorum

Bu tür erkek hep kadından fedakarlık bekler , şartıda senin ona ne istiyorsa sorgusuz '''evet'' demen , mutsuz olmak için evlenmemelisin

Bu tür erkek hep kadından fedakarlık bekler , şartıda senin ona ne istiyorsa sorgusuz '''evet'' demen , mutsuz olmak için evlenmemelisin

Yalnız kalmak istemiyorum cümlesinden şu çıkıyor" ben sen olmasan da evleneceğim ama sen olsan daha iyi olurdu tabii". Evlenmek için evlenen biriyle evlenmeyin!
Genc adamları bi anda savaşçı gibi doğuya gönderiyorlar o gücü tek başına gitme gücünü kendinde bulamamış olabilir. Ölüm korkusu da vardı çünkü seni göremeden ölüp gidicem sonra orda falan derdi :( o yüzden ona da hak veriyorum

Genelde üniversiteye kadın ve erkek eşit biçimde mezun oluyor ama kadından beklenen fedakarlıktan yükselme ve kariere devam etme şansı azalıyor yada tamamen bitiyor çocuk için fedakarlık,koca için fedakarlık sonunda zirvede kalan ve paraya ve gücü sahip olan erkekler oluyor

Of Allahım hep içimi kemiren bir şey var doğru mu yaptım diye içim sıkıntılı, ne olur bana dua edin hayırlısı olsun :(

Kızlar önceki konumda bahsetmiştim erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz polis ben üniversite okuyorum 7 aydır orda. Benim okulumun bitmesini bekliyordu okul bitince evlenmek istedi daha fazla yalnız kalmak istemediği için. Sonra doğu görevi çıkacağı için ben istemedim sen git gel gelince evleniriz hem işe girmiş çalışmış olurum dedim. Çünkü benim orda çalışma imkanım yok İstemedi ben daha fazla yalnız kalmak istemiyorum dedi. Simdi de yalnızım ünide de yalnızdım dedi. Hani seninle her yere gelirim diyodun noldu dedi ve bitirmeye karar verdi. Bugun aradim hala aynı düşünüyor benim fikrim değişmicek yalnız kalmak istemiyorum hani gelicektin benle diyor.. Ailesi arkadaşları bile o zaman ayrıl demiş. Gel buraya yüzyüze sakince konusalım çözüm bulalım dedim, benim kararım değişmeyecek emin ol mantıklı bir karar aldığımı düşünüyorum ben yalnız kalmak istemiyorum dedi.
1.5 seneden nasıl bu kadar kolay vazgeçer? Gerçekten pişman olup kabul edip geleceğini düşünüyorum çünkü seviyor eminim :KK43:
Sanki siz kolay vazgeçmişsiniz.Söz verip tutmamışsıniz.

Sanki siz kolay vazgeçmişsiniz.Söz verip tutmamışsıniz.
İnsanın fikirleri değişebilir o zaman bu kadar ciddi degildik
O da degildi.
Ben vazgeçmedim beklemeyi göze almıştım onu ne olursa olsun. Kolaya kaçan o oldu yalnız kalmamak icin ayrıldı kusura bakmayın

ben ikinizi de bu ilişki için yeterli istekli bulamadım.
uzun süreli ilişkilerde gelecek kararı ortak alınır. ki polisler sık sık farklı şehirlerde görevlendirildikleri için özel sektörde çalışan bir eş adayı zor.

diğer taraftan da sevdiğim adama her yer seninle güzel diyorsam bitmiştir.
işimi eşimden çok seviyorsam aşkımdan şüphe ederim.

ortak noktada buluşamamanız ikinizin iletişiminde eksikler ve hedeflerinizin ortak olmadığını gösterir.

Erkek arkadasın haklı.doğu görevi bitince batıda kendine iş bulabilirsin.
Ayrıca ailesi başka kız mı yok demiş olabilir yada benle zor durumumda yanımda değilse hiç olmasın demiş olabilir
Neticede fazla naz aşık usandırır kimsede bulunmaz hint kuması değil demiş olabilir
Canim sende öğretmen ol o zaman...ne zorluklarla atanıp üstelik hamileyken kpss ye girip 6 aylik bebekle kilis merkeze 45 km uzaklikta bir köyde dogu görevi yapmış birini-- çok kolay konuşmakla--yargılıyosun.üstelik benim yanimda eşimde yoktu.
O yüzden kolay ekmek yok...keyfin nasıl istiyorsa öyle yap

İnsanın fikirleri değişebilir o zaman bu kadar ciddi degildik
O da degildi.
Ben vazgeçmedim beklemeyi göze almıştım onu ne olursa olsun. Kolaya kaçan o oldu yalnız kalmamak icin ayrıldı kusura bakmayın
İlişkiler yalnız kalmamak adına başlar ve yine yazıyorum siz sözünüzü tutmayıp kolay bitirmişsiniz hiç karşı tarafı suçlamayın ve bundan böyle kimseye düşünmeden büyük büyük sözler vermeyin.
Nihayetinde çocuk değilsiniz yani...

Tabi canım bulabilirim 3-4 sene ara vermişken
Ben sizin gibi öğretmen değilim
Konuşması kolay size
Canim sende öğretmen ol o zaman...ne zorluklarla atanıp üstelik hamileyken kpss ye girip 6 aylik bebekle kilis merkeze 45 km uzaklikta bir köyde dogu görevi yapmış birini-- çok kolay konuşmakla--yargılıyosun.üstelik benim yanimda eşimde yoktu.

İlişkiler yalnız kalmamak adına başlar ve yine yazıyorum siz sözünüzü tutmayıp kolay bitirmişsiniz hiç karşı tarafı suçlamayın ve bundan böyle kimseye düşünmeden büyük büyük sözler vermeyin.
Nihayetinde çocuk değilsiniz yani...
Siz öyle düsünebilirsiniz

Ben öğretmen olmak kolay demedim
Öğretmenken konusmak gitmek kolay dedim :)

Ben öğretmen olmak kolay demedim
Öğretmenken konusmak gitmek kolay dedim :)
İşte ben de onu diyorum bende gittim yaşadım gördüm...bu her şeyi kolay sanan insanlara gülüyorum ..bir de akil isteyip beğenmiyorlar ya profilden kim olduğuna bakıp cevap yetiştiriyorlar naapalım yani mesleğimizi size verip sevgilinle bir ömür mutlu yaşa mı diyelim ...o da mümkün değil.
Erkek arkadaşın en iyisini yapmış...buradan ona mutluluklar diliyorum

İşte ben de onu diyorum bende gittim yaşadım gördüm...bu her şeyi kolay sanan insanlara gülüyorum ..bir de akil isteyip beğenmiyorlar ya profilden kim olduğuna bakıp cevap yetiştiriyorlar naapalım yani mesleğimizi size verip sevgilinle bir ömür mutlu yaşa mı diyelim ...o da mümkün değil.
Erkek arkadaşın en iyisini yapmış...buradan ona mutluluklar diliyorum
Böyle saçma şeyler söyleyip canımı yaktıgınızı mı sanıyorsunuz? ona mutluluklar dilerim en iyisini yapmış nedir ya hahaha
sorunlarınız var galiba :)
dua edin ki hamilesiniz yoksa ağır konuşurdum

Böyle saçma şeyler söyleyip canımı yaktıgınızı mı sanıyorsunuz? ona mutluluklar dilerim en iyisini yapmış nedir ya hahaha
Yaşına tecrübesizliğine ve bekarlığına veriyorum bu cümleleri...benim ne sorunum olabilirki bir mesleğim var beni seven eşim,dünyalar güzeli kızım ve ailemizin yeni üyeside yolda çok şükür.insanlar şükretmeyi bilmeli.sabah kalktığımda yaşadığım güzel hayat için her gün şükrederim.
Buradan evde koca bekleyen,iş bekleyen,okulunu bitirmeye çalışan fikir almak için konu açan ama laf yetiştirmeye çalışan tüm bireylere sevgilerimi iletiyorum...yolunuz açık olsun bahtınız şen olsun.

Back
X